- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Patronicee
10 tane okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi degerlerin düştü.rahim filmi cektirdin mi hiçEvet canm baslicaktik bugun tedaviye ama once histeroskopi yapalim dedi bakalim.sonuca gore artik bir dusugim var birde 2.de degerlerim birden dusmeye baslamisti tupte
Kan degerim dustu rahim filmi cektirmedim...cuma gunu ofis hiperoskopi sanirim o cekilecekhangi degerlerin düştü.rahim filmi cektirdin mi hiç
Dun 150 i ekledimde 100 u gozden kacirmisim canm k.bakma suan toplam 300 seninDün uazmistim 100 tane daha. simdi de devam ediyorum 54 kaldi. bitiriononu da yazarim
rahim filminin cekikdigi ay hamile kalma olasiligi artiyorKan degerim dustu rahim filmi cektirmedim...cuma gunu ofis hiperoskopi sanirim o cekilecek
Cuma gunu yapacakmis canm iste stres sardi benirahim filminin cekikdigi ay hamile kalma olasiligi artiyor
cok acitan birsey degil. cocuguna bir adim daha atmis olacaksin. ne guzel iste :)Cuma gunu yapacakmis canm iste stres sardi beni
Ins.canm bayiltacakmis doktor oyle soylecok acitan birsey degil. cocuguna bir adim daha atmis olacaksin. ne guzel iste :)
anestezili yani. biraz kanaman olur. kasiklarin agrir haberin olsun panik.yapma. agrisi ertesi gun cikarmisIns.canm bayiltacakmis doktor oyle soyle
Agridan korkum yok canm sonuc iyi ciksinda agriya katlanilir bi sekildeanestezili yani. biraz kanaman olur. kasiklarin agrir haberin olsun panik.yapma. agrisi ertesi gun cikarmis