- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Patronicee
-
gözün aydınEvet doktorum aradi hamilesin dedi) cok şükür bin şükür... adagim vardi perşembe hatime baslioz eşimle; ))
Tesekkur ederim cnm darısı başına olsun insallahhhhgözün aydın
Aynen bende.. zamanlamasida güzeloldu.. bu dualar boşa değil... yer gök dua ile..Buna benzer bir hikaye daha okumustum.bir yerde gercekten cok guzel maneviyat kalp temizligi aslolan..ben boyle hikayelerden cok etkileniyorum bir ara mesneviye yonelmistim hatta
Test yaptin mi? Ne asamadaydin tedavinde?Ayy ikiz olsun canm ama bakimlari cok zor ya saglikli olsunlarda esimin amca kizinin ikizleri oldu 6 aylik erkek ikiside (tup bebek)kipir kipirlar durmuyolarkasiklarimda muthis bir agri sislik var bugun adet olmam gerekiyo ama olamadim cok pembemsi geldi gibi oldu dun leke ama suan yok
Valla canm ben cok inaniyorum duaya daha oncede bu duayi tedavim baslamadan once yapmistim ve hamile kalmistim inandiktan sonra ve elinden geleni yaptiktan sonra hersey guzel oluyo..dusuk yaptiktan sonra esim bana demisti biz elimizden geleni yaptik duamizi ettik tedavimizi yaptik allah tan vardir bi bildigi...Aynen bende.. zamanlamasida güzeloldu.. bu dualar boşa değil... yer gök dua ile..
Tedaviye baslamadim canm daha adet olmayi bekliyorum test yapmadim ama alt karin bolgem fenaaTest yaptin mi? Ne asamadaydin tedavinde?
Bu arada ablaminda ikizleri var beraber büyüttük simdi 10 yasindalar... zor oldugu kadar da mukemmel bişey; )
Cnm benim ilk belirtim fazlasiyla gaz sikismasiydi... dr a söyledim iyi bi gelisme ama yine umutlanma demişti. Her aksam esime hafifçe ovduruyodum gaz çıkınca rahat uyuyodum o gece...Tedaviye baslamadim canm daha adet olmayi bekliyorum test yapmadim ama alt karin bolgem fenaa
aaayyyy çok güzel rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hayırlarla inşallah darısı giğer kardeşlerime olsun,güzel haberlerini duyalım inşallah ,şükür duası edelimmiEvet doktorum aradi hamilesin dedi) cok şükür bin şükür... adagim vardi perşembe hatime baslioz eşimle; ))
Ayy tabi tabi edin..aaayyyy çok güzel rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hayırlarla inşallah darısı giğer kardeşlerime olsun,güzel haberlerini duyalım inşallah ,şükür duası edelimmi
valla topiğin birisinde arkadaşlarımızdan birisi paylaşmıştı bizlerde okumuştuk inşallah görürde paylaşırAyy tabi tabi edin..hersey dua ile... duyar duymaz şükür namazı kıldım şükür duasi nasil edilir
İnşaallah bekliyorum şükür duası nasıl okunacağını...valla topiğin birisinde arkadaşlarımızdan birisi paylaşmıştı bizlerde okumuştuk inşallah görürde paylaşır
süpersin, okudum rabbim kabul etsinŞükür Duası (sabah için)
''Allahümme ma eshaba bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN.
Şükür Duası (gece için)
''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN.
Gece okunacak şükür duasının sabah okunandan tek farkı ''ma eshaba'' yerine ''ma emsa''demektir.
Şükür Duasının Anlamı
Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz. Bu mu acaba @whitepearllKuzu_mm
Ins.dogru duadir canim allah kabul etsinsüpersin, okudum rabbim kabul etsin
canım hayırlı olsun çok sevindimmm.:)) Rabbim bizede nasip etsin. canım sorun neydi ne için tüp bebek yapmıştınEvet doktorum aradi hamilesin dedi) cok şükür bin şükür... adagim vardi perşembe hatime baslioz eşimle; ))
Tesekkur ederim cnm darısı başına başınıza inşallah insallahhhhcanım hayırlı olsun çok sevindimmm.:)) Rabbim bizede nasip etsin. canım sorun neydi ne için tüp bebek yapmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?