- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.861
Oncelikle hayirlisi olsun umarim saglikla alirsin bebegini kucagina...bahsettigin seyi duymustum tesbih duasi diye ir tanidigimin akrabasi yapip hamile kalmisti ama kibleye dogru asiliyormus diye biliyordum...tefriciye duasinida arastirmalarima gore 7 gunde bitirilmesi gerekiyormus en guzeli kibleye dogru yonelip okumakmis ama bizler calistigimiz icin maalesef ama rabbim biliyor goruyor....kac haftalik hamilesin bu aradaSelam kızlar. 4444 ü kaynanam demişti bana da. Başladım okumaya. Ama maalesef çalışmam sebebi ile günde okuduğum sayı bazen 50 ye kadar bile düşüyor. Şimdiye kadar 900 okudum. Ama tamamlayacağım inşallah. Teyze kızım bana bunu okurken abdestini alıp kuran okur gibi oturup kafanı kapatıp okuyacaksın ve kendini zorla 10 günde bitir dedi. Maalesef aşılama ile başlamıştım. Bitiremedim. Ama sözüm söz bitirecegim inşallah süre farkıyla . Bu arada hayırlı haberimi kısmi aldım. Kısmi diyorum çünkü aşılama sonrası tuttu gebelik haberini aldık. Ancak iki güne bir gidip beta hcg katladı mı, gebelik sağlıklı bir gebelik mi diye bakıyoruz. Biz 2 senedir hastanelerdeydik. Net olmamasına rağmen böyle bir heyacanı yaşadığımız için bile şükrediyoruz eşimle. İnşallah hayırlısıyla sizinde vaktiniz gelmiş olur da bu güzel haberi mevlam size de yaşatır. Bizim de evladımız inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile dünyaya gelir. Rabbim isteyen herkese versin. Dualarınız kabul olsun hayırlısı ile inşallah. Bu arada sizleri tanımam ama hamile olanın duası kabul olur derler. Ben sürekli sizin adınıza da yani bir internet sitesi üzerinden birbirine destek olmaya çalışan, birbirini en iyi anlayan, evlat isteyen tüm herkese nasip et bizimkisini de hayırlı kıl rabbim diyorum.
Bu arada bir şeyden daha bahsetmek istiyorum. Son reglimi olmadan önce bir tesbihin her bir boncuğuna (adı aklıma gelmedi şimdi yani toplam 99 boncuk başı ile beraber 100) 3 kulfu bir fatiha okudum. Perşembeyi cumaya bağlayan gece. Eşim ise evde güneş alan yükseğe (biz yatak odası camının oradaki duvara) astı. Rabbim dilegimizi verir ise 40 tesbih alıp dağıtılacak denildi. Bende bu zorunlu değilmiş ama dağıtacağım 40 tesbihi de aynı şekilde okuyup dağıtmayı nasip etmesini istedim rabbimden. Sanki bir işaret gibi 40 hafta gebelik. 40 tesbih. Rabbim şimdilik nasip etti. 6 tesbihim (iki hafta ikişer okuduğum dan bir fazla) okundu. Dolabımın içine yükseğe asıldı. Erken doğum riskine hazırlık bir yerde. 40 tamamlansın istiyorum. Ben duamın karşılığını alıyorum inşallah. Tesbihlerde gittiği ev halkının istediği bir duasını hayırlısı ile kabulüne rabbimde vesile olsun.
Çok uzun yazdım ama kızlar zamanınızı sayfanızı işgal ettim. Hakkınızı helal edin. Bu arada bunları yazmamın sebebi asla vazgeçmeyin ve bu bizim rabbimizin bize bu dünya da ki imtihanı bunu unutmayın. Yer Gök dua ile yaratılmış biz de yavrumuzu osterken dua edelim. Dualarımız başı hayırlısı ile rabbim olsun. Sevgiyle kalın.
Bende seninle aynı düşünüyorum sanırım namazla başlayıp kıbleye karsı ortulu ve abdestlı okumak gerekıyor bu duayı ve bence dağıtım usulundede 1 günde tamamlanması gerekiyor diye düşünüyorum. (Kuranlarda falan hemen orda dağıtıp okuyorlar ve faydasını gören çok mesela dua sonrası biri rica ediyor zaten 20 kişi rahat oluyor 10.15 kişi aynı anda başlayıp bitiriyor ve bu sekılde muradım oldu diyen çok )Ben Gecen yıl namazla başladım dileğimi belirttim ve Allah ne kadar sürede nasip ederse o kadar zamanda okuycam dedim 15 günde falan okuyabildim. Müsait olduğumda abdestli örtülü okudum ama tabi iş güç dışarı çıktığımda yolda vs de okudum dileğim gerçekleşti ama tabiri caizse hevesim kursağımda kalarak yarım gibi oldu (hakkımızda hayırlısı her daim ondada vardır rabbimin bir inceliği ) o zamandan beri çok özenle okunması gerektiği düşüncesindeyimOncelikle hayirlisi olsun umarim saglikla alirsin bebegini kucagina...bahsettigin seyi duymustum tesbih duasi diye ir tanidigimin akrabasi yapip hamile kalmisti ama kibleye dogru asiliyormus diye biliyordum...tefriciye duasinida arastirmalarima gore 7 gunde bitirilmesi gerekiyormus en guzeli kibleye dogru yonelip okumakmis ama bizler calistigimiz icin maalesef ama rabbim biliyor goruyor....kac haftalik hamilesin bu arada
Patronicee okudum cnm B busenebenimsenem rabbim kalbinden gecen butun hayirli dualarini kabul etsin sana hem bu dunyada hemde ahiretini beraber yasayacagin eş nasip etsin insallah hayirli evlatlar hayirli bir omur nasip etsin insallah canim
Selam kızlar. 4444 ü kaynanam demişti bana da. Başladım okumaya. Ama maalesef çalışmam sebebi ile günde okuduğum sayı bazen 50 ye kadar bile düşüyor. Şimdiye kadar 900 okudum. Ama tamamlayacağım inşallah. Teyze kızım bana bunu okurken abdestini alıp kuran okur gibi oturup kafanı kapatıp okuyacaksın ve kendini zorla 10 günde bitir dedi. Maalesef aşılama ile başlamıştım. Bitiremedim. Ama sözüm söz bitirecegim inşallah süre farkıyla . Bu arada hayırlı haberimi kısmi aldım. Kısmi diyorum çünkü aşılama sonrası tuttu gebelik haberini aldık. Ancak iki güne bir gidip beta hcg katladı mı, gebelik sağlıklı bir gebelik mi diye bakıyoruz. Biz 2 senedir hastanelerdeydik. Net olmamasına rağmen böyle bir heyacanı yaşadığımız için bile şükrediyoruz eşimle. İnşallah hayırlısıyla sizinde vaktiniz gelmiş olur da bu güzel haberi mevlam size de yaşatır. Bizim de evladımız inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile dünyaya gelir. Rabbim isteyen herkese versin. Dualarınız kabul olsun hayırlısı ile inşallah. Bu arada sizleri tanımam ama hamile olanın duası kabul olur derler. Ben sürekli sizin adınıza da yani bir internet sitesi üzerinden birbirine destek olmaya çalışan, birbirini en iyi anlayan, evlat isteyen tüm herkese nasip et bizimkisini de hayırlı kıl rabbim diyorum.
Bu arada bir şeyden daha bahsetmek istiyorum. Son reglimi olmadan önce bir tesbihin her bir boncuğuna (adı aklıma gelmedi şimdi yani toplam 99 boncuk başı ile beraber 100) 3 kulfu bir fatiha okudum. Perşembeyi cumaya bağlayan gece. Eşim ise evde güneş alan yükseğe (biz yatak odası camının oradaki duvara) astı. Rabbim dilegimizi verir ise 40 tesbih alıp dağıtılacak denildi. Bende bu zorunlu değilmiş ama dağıtacağım 40 tesbihi de aynı şekilde okuyup dağıtmayı nasip etmesini istedim rabbimden. Sanki bir işaret gibi 40 hafta gebelik. 40 tesbih. Rabbim şimdilik nasip etti. 6 tesbihim (iki hafta ikişer okuduğum dan bir fazla) okundu. Dolabımın içine yükseğe asıldı. Erken doğum riskine hazırlık bir yerde. 40 tamamlansın istiyorum. Ben duamın karşılığını alıyorum inşallah. Tesbihlerde gittiği ev halkının istediği bir duasını hayırlısı ile kabulüne rabbimde vesile olsun.
Çok uzun yazdım ama kızlar zamanınızı sayfanızı işgal ettim. Hakkınızı helal edin. Bu arada bunları yazmamın sebebi asla vazgeçmeyin ve bu bizim rabbimizin bize bu dünya da ki imtihanı bunu unutmayın. Yer Gök dua ile yaratılmış biz de yavrumuzu osterken dua edelim. Dualarımız başı hayırlısı ile rabbim olsun. Sevgiyle kalın.
Tamam canim bende bu hafta cok yogundum is yerinde ilgilenemedim ne yalan soyliyeyim ben tefriceye devam etmek istemiyorum acikcasi ama baska bildiginiz dualar varsa onlara devam ederimBen regl oldum, köpeğim hastalandığı için epey koşturmam oldu, misafirlerim vardı bir de. Bitireceğim iki güne inşallah. Başka arkadaşlar isterse yardım, onlara yardım edebilirsiniz. Ben de yardım gönderebilirim hatta.
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuzPatronicee kuzum?
Tamam canim bende bu hafta cok yogundum is yerinde ilgilenemedim ne yalan soyliyeyim ben tefriceye devam etmek istemiyorum acikcasi ama baska bildiginiz dualar varsa onlara devam ederim
Baska bir topikte 313 ayetel kursi okumustum canim tedaviye baslamadan once...en sonuncu tedavimde ise hz.yusuf un duasini kendim okumustum ama iste vardir bir zamani hepimizin icin hayirlisi olur ins.canimÇok okununca üstüste bazen ağır olabiliyor, haklısın canım.
Sizin dilekleriniz bebek, benim dileğim evlilik.
O yüzden bilemedim ortak mı ilerlenir, yoksa siz bebişler için ayrı bir hacet duası mı edersiniz. Ben hacetler için 12 bin Yunus suresi veya 313 Ayetel Kürsinin tesirlerini çok okumuştum internetten. Siz de bir araştırın isterseniz. Yeni listede olmayacağım muhtemelen çünkü kendim için dualarım var, onları bitirmek istiyorum hayırlısıyla. Ama belli de olmaz sağım solum.
Yardim edebilirim canim bugun bostayimPatronicee kuzum ya vazgeçtim ben okuyayım :) aksam sabah bitiririm ben kuzum. Başka arkadaşıma yardım edersiniz :)
Baska bir topikte 313 ayetel kursi okumustum canim tedaviye baslamadan once...en sonuncu tedavimde ise hz.yusuf un duasini kendim okumustum ama iste vardir bir zamani hepimizin icin hayirlisi olur ins.canim
kuzum o halde peki :) diger dualarimda var onlari da okuma firsati bulurum. Allah razi olsun kuzucum. Cok sagolYardim edebilirim canim bugun bostayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?