Arkadaşlar, olumlu düşünmenin faydasını bilmeyen yok, dualarla bile aslında olumlu düşünüyoruz, inanıyoruz. Bir inanma söz konusu. Bu sabah mailime gelen bu yazıyı özellikle hamile kalmak isteyen arkadaşlarımla paylaşmak istedim (
evTik ,
Patronicee ,
G guzbahar ,
saydin78 ,
whiterose ) lütfen vücudunuzun mükemmel olduğuna inanın. Rabbim hepimizi kusursuz yaratmış, her bir hücreniz aslında görevini yapıyor, yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Bazılarınızın tedaviye ihtiyacı olabilir, vücudunuz da tedaviye adapte olacaktır. Lütfen pes etmek yok, mailime gelen bu yazı belki size bu anlamda ışık tutabilir.
"Bugünki konumuz bedeninizin kendi kendisini şifalandırma yeteneğini yeniden aktive etmek. Her birimiz aslında doğuştan şifacıyız, bir yerimiz ağrıyınca otomatik olarak ellerimizi üzerine koymamız, hasta olan sevdiklerimize sarılma ihtiyacımız, en zorlu durumlarda bile iyileşmeye olan inancımız bu doğal şifacılığın en önemli göstergeleridir. Ancak kullanılmayan organların körelmesi gibi bu yeteneğimiz de çoğu insan için, zaman içinde körelmiştir. Reiki eğitimi alanların yaptığı şey temelde şifacılık yeteneklerini yeniden uyandırmaktır. Aslında yeni bir şey öğrenmez reiki uygulayıcısı zaten içinde var olanı keşfeder. Bunun dışında bedenimizin kendi kendini iyileştirme yeteneği de hayallerimizi bile zorlayacak kadar yüksektir. Ancak bu yeteneği de çoğu zaman korkularımızla veya hatalı inançlarımızla işlevsiz hale getirebiliyoruz. İşte bugün yapacağımız çalışma bedenimizin kendisini yenileme, tazeleme ve şifalandırma yeteneğini aktive etmek için çalışmak olacak. Bu niyeti ihtiyacı olanların 21 gün boyunca her gün yapmalarını öneririm. Bir günde birden fazla niyet yapılabildiği için diğerleri ile aynı güne gelmesi sorun olmayacaktır. Olumlamanın kuralları daha farklı olduğu için sadece niyeti önerdim. Bir de ek olarak sağlık sorunlarınızda mutlaka tıbbi destek almanızı, tüm diğer çalışmalarınızı destekleyici olarak kullanmanızı yeniden hatırlatmak isterim.
Aşağıdaki niyeti odaklanarak 7 kere sesli bir şekilde okumanızı öneririm.
“Bedenimin doğal kendini iyileştirme ve kendini yenileme yeteneğinin hemen şimdi aktive olmasını seçiyorum. Bedensel olarak her nerede arınmaya, yenilenmeye, güçlenmeye ihtiyacım varsa ışık ve sevgi oraya aksın ve orayı şifalandırsın. Kendimi bütünüyle şifaya açıyor ve içimdeki şifacıyı sevgiyle uyandırıyorum."
Olumlama: "Bedenimin kendini iyileştirme yeteneği şimdi aktif hale geliyor"