- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.821
Yaa ne demek miras yüzünden. Aklim almıyor. Biraz ara ver yine dene pes deme. Onun bilmesi gerekmiyor tedavi sürecini. Allah büyük hic ummadigin anda veriverir bebisini eline umutsuzluk inancsizlarin işi. Allah'im neylerse güzel eylerCanım benim eşim tedavileri benim içim istiyor. Kendi kızı var ilk evliliginden ve oda bu tedavilerde bizi çok geriyor bilmediği halde. Çünkü benim çocuğumun olmasını ıstemıyor miras korkusu yüzünden. Esimde çok arada kalıyor. Çok yipraniyor.
Tesekkur ederim Allah razı olsun cnm bende +200 okudumKuzu_mm canim senin adina 50 tane okudum
Valla canim kim devam edecek inan bilmiyorum ama baska dua falan biliyorsaniz okurum elimden geldigincePatronicee cnm liste bittikten sonra yine tefriciyeylemi devam edicek grup
Cnm kendi adıma tefriciye olarak devam etmeyi düşünmüyorum biraz ara vericem ama tuncina falan okursanız yada başka bir salavat katılırım bugün son arkadaşımıza başlıyoruz inşallah onunda duasını eksiksiz sıkıntısız okuyup bitirmek nasip olur :)Valla canim kim devam edecek inan bilmiyorum ama baska dua falan biliyorsaniz okurum elimden geldigince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?