- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.781
Duan sanirim canim senin duani baslattim hayirli kandillerALLAH 'ım sen bana ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver. Bizlere de tattır rabbim anneliği. Bizleri doğru yerlere ,doğru tedavilere yönelt. normal yoldan çocuğunuz olmaz denildi, tek çare tüp bebek dediler. Tedavilerle de sorunları yenemedik rabbim. Sen bizim yardımcımız ol. İçinde bulunduğumuz Çıkmaz durumdan kurtar bizi. 9 ay devam eden hamilelikler, sağlıklı evlatlar nasip et bizlere.. Sen yaradansın yoktan var edersin. ol de olsun rabbim.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Rabbim sen katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER
Kızlar hayırlı cumalar. 3 aylarınız ve recep ayınız mubarek olsun.Henüz test yapmadım hiçbir şey hissetmiyorum. Rabbim bilir ınşallah ol der.Arkadaslar herkes okudugu sayiyiPatronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fikülli lemhatin ve nefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi;whiterose00
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 444 sayı düşüyor..duasi okunan arkadas 448 okuyacak.."LISTE KISI ALIMINA KAPALIDIR " OKUMA SURESI 4 GUN...!
1 - G guzbahar =》444 (bitirdi)
2- @ozzge81 =》
3-ygmrdmls =》
4-Patronicee =》200 tane okudu
5-Kuzu_mm =》
6-saydin78 =》144 tane okudu
7-evTik =》
8-braindamage =》
9-whiterose00 =》
10- B busenebenimsenem =》
11-
whiterose00 in duasi;ALLAH 'ım sen bana ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver. Bizlere de tattır rabbim anneliği. Bizleri doğru yerlere ,doğru tedavilere yönelt. normal yoldan çocuğunuz olmaz denildi, tek çare tüp bebek dediler. Tedavilerle de sorunları yenemedik rabbim. Sen bizim yardımcımız ol. İçinde bulunduğumuz Çıkmaz durumdan kurtar bizi. 9 ay devam eden hamilelikler, sağlıklı evlatlar nasip et bizlere.. Sen yaradansın yoktan var edersin. ol de olsun rabbim.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Rabbim sen katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?