- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.741
canım bitiriyorum Allah razı olsun dua mi da yazayım biraZdanGunaydin kizlarbraindamage bitirdin mi canim yada kac eksigin kaldi yardim edelim bugun senin duana gecicem..? saydin78 yardim edeyim mi canim
Ben anlamadim canim simdi hayirli dua degilmis derken? Okumasina mi gerek yok? 444 okudum demissinHayırlı dua değilmiş ki bitmek nasip olmadıbraindamage canım okumama gerek yok kalan sayı da kalsın
444 okudumPatronicee Rabbim arkadaşımızın gönlündeki bildiği ve kendisinin bile bilmediği olsun istediği ne varsa hayalindekinden de güzel sekilde tez vakitte gerceklestirsin önüne dersin inşallah
Evtik in duasini bitirdin mi canimcanım bitiriyorum Allah razı olsun dua mi da yazayım biraZdan
Hayırlı dua değilmiş ki bitmek nasip olmadıbraindamage canım okumama gerek yok kalan sayı da kalsın
444 okudumPatronicee Rabbim arkadaşımızın gönlündeki bildiği ve kendisinin bile bilmediği olsun istediği ne varsa hayalindekinden de güzel sekilde tez vakitte gerceklestirsin önüne dersin inşallah
Bana okuyor ya canım o duada 444e tamamlamasına gerek yok birakabilir demek istedim,bir de duama 26sında başladık 4gunde tamamlandığında tam bat gününe geliyordu yani 30una şimdi baktım 8gun olmuş fazla uzamış kabul olacağına inancım da kalmadı o yüzden dedimBen anlamadim canim simdi hayirli dua degilmis derken? Okumasina mi gerek yok? 444 okudum demissinbraindamage nim duasini okudun sanirim kafam cok dolu idrak edemiyorum k.bakma canim cok soru sordum
O zaman braindamagenin duasina sen okudun diye 444 eklemistim canim okumadin mi? Allah ins.kabul eder canim bak ben ne kadar inaniyordum sen biliyorsun onceden de seninle okumustuk ama sonucum husran o yuzden hic belli oyle dusunmeBana okuyor ya canım o duada 444e tamamlamasına gerek yok birakabilir demek istedim,bir de duama 26sında başladık 4gunde tamamlandığında tam bat gününe geliyordu yani 30una şimdi baktım 8gun olmuş fazla uzamış kabul olacağına inancım da kalmadı o yüzden dedim
CanimPatronicee ben braindamage için okudum Rabbim kabul etsin inşallah,o arkadasin eksiği varmış bana okuyacakti ya tamamlamasina gerek yok helali hoş olsun kalan sayı da kalsın diyorum canım karışacak bir şey yok
o umutsuzluk duygusunu çok iyi bilirim burada cok uzun zaman okumus bırı olarak ya tamamlanmadı ya tam bana sıra gelıcekken bırısı hasta vs ıcın sıra ısteyıp ben son sıraya kaldım sıra gelmedı ya bırısı okuyacam dııp haber vermedı eksık kaldı. 10 larca grupta okudum bir tek burada okundu Allah okuyan tüm arkadaşlardan razı olsun okuduklarını hasret çektikleri arzularına vesile kılsın. Dileğim gerçekleşmedi merak edersen ki benim de duam okundu tamamlandı ama umutsuzluğa kapılma rabbım bu dualar vesilesiyle ne belalarımızı ne müsibetlerimizi def ediyor biz bilemeyiz ki neler neler okuyoruz izliyoruz.Hayırlı dua değilmiş ki bitmek nasip olmadıbraindamage canım okumama gerek yok kalan sayı da kalsın
iyi de bitirdim zaten ben neden bu şekilde bir tepki alıyorum? bitiriyorum dediğim an zaten bildirim yapmış oluyorum. Ben izninizle benim daum okunmadan çıkayım kızlar çünkü yetisemiyorum gerçekten. 4 günlük dua benim yüzümden 1 haftaya çıkıyor. Bu şekilde dusunuluyorsa zaten benim içim rahat etmez artık hakkım varsa eğer helal olsun sizler de helal edin. Benden sonraki arkadaşa geçebilirsiniz.Hayırlı dua değilmiş ki bitmek nasip olmadıbraindamage canım okumama gerek yok kalan sayı da kalsın
iyi de bitirdim zaten ben neden bu şekilde bir tepki alıyorum? bitiriyorum dediğim an zaten bildirim yapmış oluyorum. Ben izninizle benim daum okunmadan çıkayım kızlar çünkü yetisemiyorum gerçekten. 4 günlük dua benim yüzümden 1 haftaya çıkıyor. Bu şekilde dusunuluyorsa zaten benim içim rahat etmez artık hakkım varsa eğer helal olsun sizler de helal edin. Benden sonraki arkadaşa geçebilirsiniz.
arkadas olmadı duam derken ben okuyamadigim için olmadı tamamlanmadı diye anladım ben ama öyle demiş ki öyle zaten hayırlı dua değil ki bitmek nasip olmadı demiş, bende aynen senin gibi düşünüyorum neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu hangi duanin kabul hangisinin olmadığını biz bilemiyoruz. Böyle düşünceler olduğunu hissedince beni vicdanım da rahatsiz oluyor..saçmalama arkadaşım sitem yok ki o arkadaşın duası olmamış ona istinaden zaten hayırlı değildi heralde uzadıda süresi okuyamayan arkadaşta okumayabilir olmadı kalan sayı tamamlanmasada olur demiş
Bizlerde olmadı diye düşünme dedik okunup olmayan da çok neye vesile geldiğini bilemeyiz diyoruz
sen okuyamadığını yoğun olduğunu daha öncede belirtmiştin ve hep birlikte kalmanı istedik zaten yetişemediğindede yardım istiyordun seninle alakalı değil yazan arkadaşların hiç biride sana istinaden yazmadı zaten dua bu ay uzadı olmayacak diye bir seyde yok bır gunde okundu olacak diyede Rabbim bilir herkesin bir kaderi bir nasibi var
öle hemen ben cıkayım demekte olmaz bizler başladık duana hem hepımıze okudun olmaz oyle sey lıstede cok az kısı kaldı herkesı okuyalım ondan sonra devam etmezsın yogunum dıye her fırsatta dıosun zaten
alınganlık olmasın kırgınlık zaten bende başta eşşek gibi saçmalamayı yapıştırmısım :) Ani tepki o kısmı kaıle alma
(Canı gönülden diyorum) helalı hoş olsun diye de yazdım sitem yok,hatta canım kalanını okuma dedim sitem ya da başka bir şey olsa şunu günü içinde okusana niye böyle yapıyorsun derdim sadece olmayacağını hissettim hayırlı dua değilmiş ki nasip olmadı ve bildirimimi gör de okuma kalanı kalsın dedimarkadas olmadı duam derken ben okuyamadigim için olmadı tamamlanmadı diye anladım ben ama öyle demiş ki öyle zaten hayırlı dua değil ki bitmek nasip olmadı demiş, bende aynen senin gibi düşünüyorum neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu hangi duanin kabul hangisinin olmadığını biz bilemiyoruz. Böyle düşünceler olduğunu hissedince beni vicdanım da rahatsiz oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?