- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi Patronicee
- #2.621
Patronicee canım bir sonraki kişiye geçin isterseniz bir ben kalmışım çok yoğun hafta geçirdim,yarına bitmiş olur benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim benim agzina yuregine saglik canimBittiii ;) sonunda Allah'im dualarini kabul etsin cnm inş saydin78
Yardim ister misin canim?Patronicee canım bir sonraki kişiye geçin isterseniz bir ben kalmışım çok yoğun hafta geçirdim,yarına bitmiş olur benimki
Ayyyy canim benimmmmm. Gozun aydinnn. Tuglerim urperdi yaaa nasil sevindim gorunce. Rabbim tamamina erdirsin kuzucummmKizlarrrr 8.gunum
valla bebegim daha erken diye sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ama agizim kulaklarimda rabbime binlerce sukur olsun sizlerin dualari sayesinde ol dedi allahim p.tesi kan degerim kac cikacak bakalimAyyyy canim benimmmmm. Gozun aydinnn. Tuglerim urperdi yaaa nasil sevindim gorunce. Rabbim tamamina erdirsin kuzucummm
Ins.canim benim seninde hakkin cok uzerimde rabbim hepimize tattirsin bu duyguyu sevinmesi bile ayri guzelmisAy maşallah, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim,emeklemelerini ilk adımlarını mezuniyetini muruvetini tüm mutluluklarını görürsün inşallah@Patronicee
Bende gormemistim canim ilk tedavimde bile bundan daha az silik cikmisti degerimde az cikinca sevinememistim.bileHiç göremedim çift çizgi nasip olmadı. Umarım bu tedavimde Rabbim nasip eder :) nasıl olur ne hissederim bilmiyorum bile... Rabbim hepimize anneligi nasip etsin kurban olduğum
Sevin canim benim gül, gül ki icindeki kelebekte mutlu olsun. Rabbim dualarimizin yuzu suyu hurmetine insAllah nasip edecek hepimize yavrularimizivalla bebegim daha erken diye sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ama agizim kulaklarimda rabbime binlerce sukur olsun sizlerin dualari sayesinde ol dedi allahim p.tesi kan degerim kac cikacak bakalim
Bu sefer insAllah oldu Rabbim nasip etti canım Oyle hissediyorumBende gormemistim canim ilk tedavimde bile bundan daha az silik cikmisti degerimde az cikinca sevinememistim.bile
Yupppppppiiiiiiiiiiii cok şükür Allah'ima cok sevindim cok ;)) Allah'im diğer arkadaşlarada nasipetsin insallahhhh inşallah insallahhhhKizlarrrr 8.gunum
Ins.canim rabbim bana bagislar saglikli imanli bir sekildeBu sefer insAllah oldu Rabbim nasip etti canım Oyle hissediyorum
canım çok sağolun bugün bitiririm, Allah razı olsun :)Yardim ister misin canim?