- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.601
Icindeki guzellik dısına yansimistir canim benim :)Kizlar bugun misafirlige gittim hepsi akraba esim tarafindan neysee eve dondugumuz zaman gorumceme sormuslar meltem hamile mi gozleri bi baska bakiyor diye (msj yoluyla sormuslar) goz nasil baska bakar anlamadim
Valla canimm bilmiyorum artik gorumcemde demis nasil bakiyo soylede bende bakayim caktirmadan diyeIcindeki guzellik dısına yansimistir canim benim :)Gozlerinin ici guluyordur
Bencede kimsenin bilmemesi en iyisi kuzum. Rabbim evladini sana bagislasin insAllah tutunur bebegin ve saglikli bir hamilelikten sonra saglicakla kucagina alirsin insAllahValla canimm bilmiyorum artik gorumcemde demis nasil bakiyo soylede bende bakayim caktirmadan diye(mahsus) parliyormus falan filan biz gizledigimiz icin tedaviyi
Ins.canim rabbim hepimize nasip etsin dualarimizi geri cevirmesinBencede kimsenin bilmemesi en iyisi kuzum. Rabbim evladini sana bagislasin insAllah tutunur bebegin ve saglikli bir hamilelikten sonra saglicakla kucagina alirsin insAllah
Valla canim bilmiyorum da hissizlestim sanki ya negatifse diye korkuyorumUmut dolu bakıyordur gözlerin hele birde o güzel haberi al güvenle bakacak gözlerin; )
O korku her daim devam edecek hamile kalacan ilk 3 ay diyecekler telasla gececek son uc ay telas korku dogunca 40 gun korku yürüyünce vs vs vsValla canim bilmiyorum da hissizlestim sanki ya negatifse diye korkuyorum
Bitirdim rabbim kabul etsin sevdamın duasını. Tedaviye başlamadan mucizesini nasip etsin insallahArkadaslar herkes okudugu sayiyiPatronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fikülli lemhatin ve nefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi;saydin78
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına444 sayı düşüyor..duasi okunan arkadas 448 okuyacak.."LISTE KISI ALIMINA KAPALIDIR " OKUMA SURESI 4 GUN...!
1 - G guzbahar =》
2- @ozzge81 =》444 (bitirdi)
3-ygmrdmls =》444 (bitirdi)
4-Patronicee =》444 (bitirdi)
5-Kuzu_mm =》300 tane okudu
6-saydin78 =》296 tane okudu
7-evTik =》444 (bitirdi)
8-braindamage =》
9-whiterose00 =》200 tane okudu
10- B busenebenimsenem =》444 (bitirdi)
11-
saydin78 (SEVDA)nin duasi;Mayıs sonu yada Haziran başında başlayacagım tüp bebek tedavimizde yumurtalarım bol kaliteli saglıklı olsun. Dondurulan spermlerimiz ile yumurtalarım saglıklı sekilde dollensin. Transferim olsun sımsıkı tutunsun bana yavrularım. Sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü zeki akıllı imanlı inançlı senin yolunda yetistirebilecegimiz esimle birlikte büyütebilecegimiz dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek salih saliha evlatlar nasip eyle, bize aileme sevdiklerime huzur mutluluk saglik icinde yasayacagimiz omur nasip eyle Allah'ım.
Kardesime de bol kazanc hayırlı bir eş salih saliha evlatlar nasip eyle Rabbim.
Dualarımın kabulunu engelleyengunahlarîm varsa affeyle.Amin
Canım geçen tedavide hamile k aldığımda sonucumu almadan bana da aynı şeyi söylemişti biri. Hamilelik insanın yüzüne otururmus ınşallah şimdi senin de öyledir. Testi ne zaman yapacaksın. Dualarimdasin xanim benimKizlar bugun misafirlige gittim hepsi akraba esim tarafindan neysee eve dondugumuz zaman gorumceme sormuslar meltem hamile mi gozleri bi baska bakiyor diye (msj yoluyla sormuslar) goz nasil baska bakar anlamadim
Kan testim p.tesi gunu canim ama yarinda evde kendim yapayim diyorum idrarda cikcak miCanım geçen tedavide hamile k aldığımda sonucumu almadan bana da aynı şeyi söylemişti biri. Hamilelik insanın yüzüne otururmus ınşallah şimdi senin de öyledir. Testi ne zaman yapacaksın. Dualarimdasin xanim benim
Ayyy canim benim Aminnnn, insAllah Güzbahar bitanem ağzına yüreğine sağlık canımmmmBitirdim rabbim kabul etsin sevdamın duasını. Tedaviye başlamadan mucizesini nasip etsin insallah
Agzina yuregine saglik kuzum. Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?