- 25 Aralık 2010
- 3.906
- 5.264
- 358
- 32
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.441
:)Kuzu_mm in duasi;Hayirlisi ile bebeğimi sagsaglim kucagima alip ona iyi hayat sunabilmek.
Allah'im onu salih kullari arasina alsin imanli inancli yetistirebilmemizi saglasin. Isteyen herkesede hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Iflasin esigindeki Isyerimize bereket, borçlarımızi ödemenize güç versin. Yakindaki cok önemli is baglantimizda basariyi nasip etsin inşallah
AMİİİİİN inşallahPatronicee dalmisim 445 okumusum
:)Kuzu_mm in duasi;Hayirlisi ile bebeğimi sagsaglim kucagima alip ona iyi hayat sunabilmek.
Allah'im onu salih kullari arasina alsin imanli inancli yetistirebilmemizi saglasin. Isteyen herkesede hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Iflasin esigindeki Isyerimize bereket, borçlarımızi ödemenize güç versin. Yakindaki cok önemli is baglantimizda basariyi nasip etsin inşallah
AMİİİİİN inşallahPatronicee dalmisim 445 okumusum
SelammmPatronicee canım nerelerdesin. transfere mi gittin ... gittiysen hayırlı olsun. rabbim embriyolarına kan versin can versin sana evlat olsunlar inşallah... dualarım seninle bizi habersiz bırakma
Allah yardimcin olsun canim insallah busefer tutar guzel haberlerini bekliyoruzSelammmkordinatorumle az once majlastim canim yarin transfer olacak mi bir problem varmi diye dun cozunmusler hayirlisi ile yarin transfer olacak ins.bugun temizlik gunum ne olur ne olmaz yapamam diye ev temizlemeye basladim...senin transfer ne zaman olacak
Ins.canim stres mi heyecan mi bilmiyorum icinde oldugum durumun karmakarisigim yaniAllah yardimcin olsun canim insallah busefer tutar guzel haberlerini bekliyoruz
Canim 44 mü okumalısın yoksa 144 müCanım yarın için bol şans diliyorum.
Ben arkadaşımız için 300 adet okudum. Pazara kadar veya pazar günü 44'ü de tamamlarım inşallah. Yarın itibariyle seyahatteyim kızlar, o yüzden bana pazara kadar müddet verirseniz çok şukela olur.
Canim benim estagfurullah gormüşken uyarayim dedim kuzucumAy aptal ben
Tabii ki 144. İyi ki uyardın canım
Saol canim benim tsk ederim ins.dualarim ve dualariniz sayesinde rabbim emeklerimin karsiligini verirCanım yarın için bol şans diliyorum.
Ben arkadaşımız için 300 adet okudum. Pazara kadar veya pazar günü 44'ü de tamamlarım inşallah. Yarın itibariyle seyahatteyim kızlar, o yüzden bana pazara kadar müddet verirseniz çok şukela olur.
Rabbim hayirli kapilar acsin cnm adin ne yarin cuma duamda ismen etmek isterimSaol canim benim tsk ederim ins.dualarim ve dualariniz sayesinde rabbim emeklerimin karsiligini verir
Allah yardımcın olsun canım benim. InsAllah bebegin yada bebeklerinin sana sımsıkı tutunurlar ve saglicakla kucagına alırsın canimIns.canim stres mi heyecan mi bilmiyorum icinde oldugum durumun karmakarisigim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?