- 24 Aralık 2015
- 187
- 267
- 23
- 47
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.361
Aynen bende böyle yapiyorum. Ara verip başlayınca besmele cekiyorum. Olmadi gerekende boyle zaten bildigim kadariyla.canlar ben sıradaki arkadasa okuyacagız dıye bu sabah başlamıştım sımdı gordum okuduklarımı Peygamber efendımızın ruhuna bağışlayıpPatronicee nın duasına yenıden başladım rabbım kabul etsın inşallah her evlat hasratıyle yanana hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın
Bir arkadaş besmeleylemi okuyorsunuz demiş her salavatın başında okumuyorum ben başladıgım zaman cekıyorum ara verıp başladıgımda yıne cekıp başlıyorum ama ard arda okumamda cekmıyorum kendıme okuduklarımdadahep boyle okudum
Ayy ne güzel hic eksilmesin o heyecan artarak devam etsin cok güzel biseyBu sefer icim kipir kipir evde olsam acaip stres yaparimda is yerinde kafam dagiliyo birde surekli dua ediyorum negatif seyler gelmiyo aklima ama bakalim gun yaklastikca kendimden emin olamiyorum
Bende senin gibi yapiyorum canimcanlar ben sıradaki arkadasa okuyacagız dıye bu sabah başlamıştım sımdı gordum okuduklarımı Peygamber efendımızın ruhuna bağışlayıpPatronicee nın duasına yenıden başladım rabbım kabul etsın inşallah her evlat hasratıyle yanana hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın
Bir arkadaş besmeleylemi okuyorsunuz demiş her salavatın başında okumuyorum ben başladıgım zaman cekıyorum ara verıp başladıgımda yıne cekıp başlıyorum ama ard arda okumamda cekmıyorum kendıme okuduklarımdadahep boyle okudum
Hepinizden Allah razi olsun dua arkadaslarim insallah hepimizin duasida kabul olur ayrica duasi gerceklesen biri olursa yazsin lutfen mutlulugunu birlikte paylasalimygmrdmls duan bitti canim umarim dualarin kabul olur rabbim gonlune gore verir allah kabul etsin ins.
1 once ki okumamizdaHepinizden Allah razi olsun dua arkadaslarim insallah hepimizin duasida kabul olur ayrica duasi gerceklesen biri olursa yazsin lutfen mutlulugunu birlikte paylasalim
Amin canim cümlemizinkini insallahhCanım duadaşım allah razı olsun, hakkını helal et, dileklerimiz gerçek olsun. Şuan mobildeyim içimdekileri tam yazamıyorum ama bütün dua arkadaşlarımızın gönlündekini hayırlı eylesin rabbim
Agizina yuregine saglik canim dualarin kabul olur ins.bu gecede benim sehir disindan misafirlerim oldugu icin maalesef birsey yapamadim bu aksamArkadaslar cuma gecesi yani mubarek gece oldugundan listedeki butun arkadaslarim icin ozelliklede sira sende oldugu icinPatronicee seninde duani tekrarlayarak Ayetel kursi Amenerrasulu yasin tabereke ve kenzul ars surelerini okudum bu gece okunacak esmelarida okudum icimden geldi nedense bu listedeki herkese icim cok isindi hepbirlikte cok icten dua ettigimize inaniyorum kardeslerim rabbim kabul etsin insallah bu mubarek gecede benide dualariniza katarsaniz cok sevinirim B busenebenimsenem canim senide unutmadim haberin olsun :)
Sagolasin canim benim bende bugun o kadar cok dua ettim ki bende kendime sasirdim iste olsaydim edemeyecektim istemsiz bir sekilde dua ederken agladim100 okudum cnm sela ve cuma arası)
Patronicee (meltem) duasi;Yerleri ve gokleri yaratan biz aciz kullarina can veren allahim sana ettigimiz dualarimizi actigimiz ellerimizi geri cevirme 16 martta cozunecek olan embriyolarima saglik ve hayat ver 18 martta yapilacak transferimde hayirlisiyla bana hamileligi nasip eyle embriyolarima can kan saglik ver hayirlisiyla akli basinda eli ayagi duzgun evlatlar nasip eyle bana ve tum isteyenlere evlat hasretiyle yananlara imanli saglikli hayirli evlatlar nasip eyle emeklerimizi dualarimizi bos cevirme allahim.. AMİİİN İNŞALLAH
444 tane okudum Cuma hürmetine öğle namazında bitirdim,inşallah Rabbim kabul edecek
Sagolasin canim benim bende bugun o kadar cok dua ettim ki bende kendime sasirdim iste olsaydim edemeyecektim istemsiz bir sekilde dua ederken agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?