- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi Patronicee
- #2.341
Patronicee canım sonrakinde sana okuyalım mı? Tedavine çok az kaldı 16 si diyordun sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bitti mi 444 adet okuman canim?
Tamam canim bugun bitirelim aksama bitmezse yardimci olalim sana kuzucum. Yarin yeni birine okumaya baslayalimBen 100 daha okudum şimdi. Toplam 300 oldu. Bugün bitireceğim inşallah.
Valla canim 16 da buzlu embriyolarim cozunecek eger sagliklilarsa 18 de transfer olacak icimden bir ses degisme sirasi diyor ama bilemiyorim hayirlisi canim ya aksam Kuzu_mm duasini baslatcam yetirse artikPatronicee canım sonrakinde sana okuyalım mı? Tedavine çok az kaldı 16 si diyordun sanki
Valla canim 16 da buzlu embriyolarim cozunecek eger sagliklilarsa 18 de transfer olacak icimden bir ses degisme sirasi diyor ama bilemiyorim hayirlisi canim ya aksam Kuzu_mm duasini baslatcam yetirse artik
Sende sagol kuzum :)Evet canım, inşallah.
Yeni bir arkadaşımıza yeni dileği için okuyalım, ben de istiyorum.
Haber veririm yetişemezsem. Çok sağol kuzum.
Canim arkadasımız degisebileceğini soylemisti. Sana okuyalım. Sende sağol kuzumValla canim 16 da buzlu embriyolarim cozunecek eger sagliklilarsa 18 de transfer olacak icimden bir ses degisme sirasi diyor ama bilemiyorim hayirlisi canim ya aksam Kuzu_mm duasini baslatcam yetirse artik
Sagolsun soyledi canim allah hepinizden razi olsun dusunmeniz bile benim icin cok cok onemliSende sagol kuzum :)
Canim arkadasımız degisebileceğini soylemisti. Sana okuyalım. Sende sağol kuzum
Hakkini helal et canim degistirdim heyecandan duami tam olarak yazdim mi bilemiyorum kac kez okudugumu hatirlamiyorum icimden gecenleri biliyor rabbim hepimizin dualarini kabul etsinCanim degiselim o gune anca biter bitmeseede öncesinde okumak daha iyi olur bence. Sana baslayalim hadi hemen
Cok güzel olmus canim aciklayici net... Allah'im yar ve yardimcin olsun icini rahat tut sakun stres yapma hep güzel haberler izle bebek videolarına bak aklina kötü seyler getirecek herseyden herkesten uzak dur. Ben öyle yaptim hatta bir ara deliye bagladim hicbiseye takilmiyodum gülüp geciodum ;)Hakkini helal et canim degistirdim heyecandan duami tam olarak yazdim mi bilemiyorum kac kez okudugumu hatirlamiyorum icimden gecenleri biliyor rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
Ya fettah ya musavir ya latif 99 ismin hurmetine hayirli esler hayirli evlatlar hayirli kazanclar nasip eylesin rabbinHadi bakalım, Rabbim Ya Fettah isminin yüzü suyu hürmetine transferimiz başarılı olur inşallah.
Ya fettah ya musavir ya latif 99 ismin hurmetine hayirli esler hayirli evlatlar hayirli kazanclar nasip eylesin rabbim
Bu sefer icim kipir kipir evde olsam acaip stres yaparimda is yerinde kafam dagiliyo birde surekli dua ediyorum negatif seyler gelmiyo aklima ama bakalim gun yaklastikca kendimden emin olamiyorumCok güzel olmus canim aciklayici net... Allah'im yar ve yardimcin olsun icini rahat tut sakun stres yapma hep güzel haberler izle bebek videolarına bak aklina kötü seyler getirecek herseyden herkesten uzak dur. Ben öyle yaptim hatta bir ara deliye bagladim hicbiseye takilmiyodum gülüp geciodum ;)