- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.321
Tamam canim120 daha okudum. istersen bitti de canım . akşama kadar giremeyeceğim diye yazıyorum
Canlar yardım isteyen varsa yardım edelimArkadaslar herkes okudugu sayiyiPatronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alennebiyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fikülli lemhatin ve nefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi;ygmrdmls
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına444 sayı düşüyor..duasi okunan arkadas 448 okuyacak.."LISTE KISI ALIMINA KAPALIDIR " OKUMA SURESI 4 GUN...!
1 - G guzbahar =》444 (bitirdi)
2- @ozzge81 =》444 (bitirdi)
3-ygmrdmls =》
4-Kuzu_mm =》344 tane okudu
5-Patronicee =》444 (bitirdi)
6-saydin78 =》444 (bitirdi)
7-evTik =》444 (bitirdi)
8-braindamage =》444 (bitirdi)
9-whiterose00 =》444 (bitirdi)
10- B busenebenimsenem =》200 tane okudu
11-
ygmrdmls nin duasi;Estağfurullah estağfurullah estağfurullah la ilahe illallah. Allahim burada okunan dualar peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) ruhuna hediye eyledik kabul eyle yarabbim babamin ve burada duaya katilan arkadaslariminda ahirete goc etmis yakinlarinin ruhuna hediye eyledik haberdar eyle yarabbim. Ailemi cocuklarimi nazardan kotuluklerden kazadan beladan koru esimle mutlu bir hayat nasip et yarabbim. Bize oyle bir rizik kapisi acki butun borclarimizdan kurtulalim ve paramiza oyle beereket verki birdahahic borclanmayalim. Annemi kardeslerimede saglik huzur bol kazanc ver Allahim AMİN
Evet kuzum başında da yaziyor duanın eüzü besmele cekip alttaki duayı okuyorum. Kime okuyorsak onun niyetine de niyetlenerek tefriciyeyi okuyorumKızlar bu arada çok utanarak soruyorum ama siz Tefriciye'yi besmele çekerek mi okuyorsunuz?
Senin bitti mi 444 adet okuman canim?ygmrdmls canım belki senin yardıma ihtiyacın vardır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?