- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Olur canim ben devam ederim Ya Latif okunacaksaKızlar hakkınızı helal edin bir haftadir yoğunluktan siteye giremedim
Duamızı bitirdik her birimiz için inşaAllah hayırlısıyla kabul olur her birimizinki.. Bir sonraki tur için devam edelim der misiniz? Gerçi tefriciyye biraz zor oluyor, 16641 adet Ya Latif mi okusak bu turda? Katılırsanız eğer.
Bende katılırım canımKızlar hakkınızı helal edin bir haftadir yoğunluktan siteye giremedim
Duamızı bitirdik her birimiz için inşaAllah hayırlısıyla kabul olur her birimizinki.. Bir sonraki tur için devam edelim der misiniz? Gerçi tefriciyye biraz zor oluyor, 16641 adet Ya Latif mi okusak bu turda? Katılırsanız eğer.
Canim su anda fettahtayim sayiya gore katilabilirim cunku bulantilarim cok yogun insallah gecerKafiyesizsiir 5 528mucizemmm C cansu_tr Elmas2326 Birkadinsorusu Selenofil H HumeyraNaz Uraniaaflora Rainbow Peace ayseMsb
Kızlarr 15 gündür siteye giremedimPazartesi duaya başlayalım derim Ya Latif esmasına, katılır mısınız?
Sormuştum ama aradan zaman geçti baya tekrar sorayım dedim. Başka katılmak isteyen olur mu etiketler misiniz??
Geçmiş olsun canım, bakalım katılım nasıl olacak toplamda 16.641 adet okunuyor ama zaten kısa olduğu için belki daha kolay olur okumakCanim su anda fettahtayim sayiya gore katilabilirim cunku bulantilarim cok yogun insallah gecer
Olur canım katılmak isterimKafiyesizsiir 5 528mucizemmm C cansu_tr Elmas2326 Birkadinsorusu Selenofil H HumeyraNaz Uraniaaflora Rainbow Peace ayseMsb
Kızlarr 15 gündür siteye giremedimPazartesi duaya başlayalım derim Ya Latif esmasına, katılır mısınız?
Sormuştum ama aradan zaman geçti baya tekrar sorayım dedim. Başka katılmak isteyen olur mu etiketler misiniz??
İşe başladım çok yoğun çalışıyorum sayıya göre fazla okuyamam. Kendim okudukça sayı bildirebilirimKafiyesizsiir 5 528mucizemmm C cansu_tr Elmas2326 Birkadinsorusu Selenofil H HumeyraNaz Uraniaaflora Rainbow Peace ayseMsb
Bilmiyorum canim ama eger isterse dua sahibi okumaya baslamadan once hacet namazi kilabilir1)braindamage
2)Uraniaaflora
3) 5 528mucizemmm
4) C cansu_tr
5)Kafiyesizsiir
6)Sealand
7)Elmas2326
8)agustos72
9)caramel_7
10)Namaria
Kızlar bu hatim için de başlangıçta namaz kılmak gerekir mı acaba?
İnternette biraz araştırdım namaz kılınması gerektiği geçmiyor her namazdan sonra bin tane çekilmesi daha iyiymiş @braindamage canım çekmeye başlayım ben şimdi senin için1)braindamage
2)Uraniaaflora
3) 5 528mucizemmm
4) C cansu_tr
5)Kafiyesizsiir
6)Sealand
7)Elmas2326
8)agustos72
9)caramel_7
10)Namaria
Kızlar bu hatim için de başlangıçta namaz kılmak gerekir mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?