- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Bilmiyorum canim ama eger isterse dua sahibi okumaya baslamadan once hacet namazi kilabilir
İnternette biraz araştırdım namaz kılınması gerektiği geçmiyor her namazdan sonra bin tane çekilmesi daha iyiymiş @braindamage canım çekmeye başlayım ben şimdi senin için
Olur canim sen duani paylas başlayalım okuyamayan olursa kendi aramızda paylasir okuruzÇünkü kızlar ben adet dönemindeyim o yüzden sorayım dedim, birazdan duamı yazıp başlayayım canım ben sonra birlikte devam edelim. En başta herkese eşit dağıtalım eğer okuyamayan olursa haber verir (çünkü rahatsız arkadaşlarımız da oluyor) gönüllü olarak kalan sayıyı tamamlarız diyorum. Nasıl olur?
Kızlar bende katılabilirmiyim
Kızlar bir sonraki tura eklesem olur mu?
Olur canım Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahKızlar bir sonraki tura eklesem olur mu?
Canım tur derken ikinci arkadaşa geçince ekleyeceğim bu arada, yanlış anlaşılmasın herkes bitince değil: )Olur canım Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Sayi kac canimCanım tur derken ikinci arkadaşa geçince ekleyeceğim bu arada, yanlış anlaşılmasın herkes bitince değil: )
1664 adet canım, okuyamadığın olursa söyle, ben bitirdim sana yardım ederim hemen okuyorum zatenSayi kac canim
ÖylemiCanım tur derken ikinci arkadaşa geçince ekleyeceğim bu arada, yanlış anlaşılmasın herkes bitince değil: )
Yok canım aynen ilk sayıları dağıttım o yüzden tekrar hesaplamayayım diye ikinci arkadaşta ekleyeceğim inşaAllah:))Öylemibende herkes bitince anladım
Tamam inşallah canım
Okudum canim allah kabul etsin1664 adet canım, okuyamadığın olursa söyle, ben bitirdim sana yardım ederim hemen okuyorum zaten
Evet canım günlük okursak iyi olur çabucak biter başka hatimlere geçerizSuresi ne kadar günlükmü okucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?