- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.107
- 128
- Konu Sahibi braindamage
-
okudum canim ama bu ara bir sikinti var bana bildirim gelmiyor yazdigim mesajlarda gitmiyor kusura bakma okumustumayseMsb canım bir tek sen kaldın okudun mu acaba? Yazdıysan görmemiş olabilirim eski sayfalarda.
Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsinKızlar yarın sıra bende oluyor sanırım ben de yazayim duami:
Rabbim mutlulukla yakın zamanda öğrendiğim gebeligimi hayirlisiyla saglikla tamamlayıp evladımi saglikla kucagima alabilmeyi nasip eder insaallah ve tüm isteyen anne adaylarina saglikla bu sureclerini gecirip saglikla yavrularimiza kavuşmayı nasip eder inşaallahRabbim evlatlarımızı Onun rızası dogrultusunda yetistirmeyi ve saidlerden olabilmelerini nasip etsin insaallah Rabbim soyumuzdan gelenleri muslumanlardan rizasinin oldugu sekilde yasayanlardan eylesin inşaallah Allahım anne babalarımızı kardeşlerimizi bütün müminleri bağışlayıp bizi dogru yolda olmamizi son nefesimize kadar nasip etsin insaallah. Rabbim evli arkadaslarimizin ve benim eşlerimizle aramızda peygamber efendimiz ve hz Hatice hz Aişe gibi muhabbetler nail eylesin evlerimiz yuvalarimiz huzur dolu Rabbimin razı olcağı şekilde olsun hep insaallah Ailemizi bütün muslumanlari Rabbim kazadan beladan her türlü şeytan oyunlarindan muhafaza eylesin insaallah
Bana bir dua yokmu diye bekleyen biçare kullarina Rabbim çıkış yolu ve nimetleriyle yardimcisi olsun insaallah. Rabbim hangi kardesimizin ne sıkıntısı varsa gönlüne kalbine huzur ihsan eylesin kendine yakinligini nasip eylesin son nefesimizde imanımızla ölmeyi nasip eylesin insaallahGuzel peygamberimiz s.a.v ne istemişse hepsini Senden isteriz Rabbim hepimizin dualari kabul olsun insaallah hayirla ⚘⚘⚘
Allah razı olsun canım cumlemizin dualarini kabul etsin Rabbim insaallah hayirlisiylaCanım senin niyetine okudum Allah kabul etsin
Canim pazara tamamlarim inşaAllahKızlar yarın veya en geç pazar H HumeyraNaz arkadaşımızın duasını bitirelim inşaAllah
Canim bugün içerisinde bitirip kendi duamida eklerimKızlar yarın veya en geç pazar H HumeyraNaz arkadaşımızın duasını bitirelim inşaAllah
Ettiğiniz dualar için teşekkür ederim Allah razı olsun ama tutunamadı bebeğim annesineCanim senin niyetine beş fatiha okudum Rabbim saglicakla doğum yapmani nasip eylesin inşaAllah
Allah razı olsun canım aminn
Üzülme canım Rabbim tekrar nasip eder insaallah sağlıklı değilse vücut atıyormuş benimde ilk gebeligimde 9 haftalikken kalbi durmuştu kurtaj oldum acisini bilirim coksukur Rabbim tekrar nasip etti insaallah saglikla kavusuruz bu sefer dualarini eksik etme Rabbim verir insaallah yine dr kontrollerini ihmal etmeEttiğiniz dualar için teşekkür ederim Allah razı olsun ama tutunamadı bebeğim annesine
Allah razı olsun canım Rabbim cumlemizin dualarini kabul eylesin hayırla insaallahH HumeyraNaz canım senin için okudum Rabbim en tez zamanda kabul etsin insAllah
braindamage canım bende namazimi kıldım duam şu şekilde
Rabbim öncelikle sen bilerek bilmeyerek yaptigim tum Gunahlarimi affet dualarimi ve ibadetlerimi kabul et sana layık kul habibine layık ümmet olmayi nasip eyle. Senden yardımını istiyorum güzel Allahım kübra kardesimle birlikte okudugumuz dualari kabul eyle sen ikimizede mutlu olacagimiz hayırlı maneviyatli bi yuva nasip et borclarimdan da sana siginiyorum rabbim ve son olarak okumakta oldugum hatimi serifi de eksikleri noksanlari tamamiyla şimdiden kabul buyur Senden başka yardım isteycek gidecek hiçbi kapim yok Allahim burda duamiza icabet eden tüm kardeslerimimde duasını kabul eyle guzel Allahim amiiin.
Canim okudum Rabbim hayırlısı ile kabul etsin InşaAllahKızlar yarın sıra bende oluyor sanırım ben de yazayim duami:
Rabbim mutlulukla yakın zamanda öğrendiğim gebeligimi hayirlisiyla saglikla tamamlayıp evladımi saglikla kucagima alabilmeyi nasip eder insaallah ve tüm isteyen anne adaylarina saglikla bu sureclerini gecirip saglikla yavrularimiza kavuşmayı nasip eder inşaallahRabbim evlatlarımızı Onun rızası dogrultusunda yetistirmeyi ve saidlerden olabilmelerini nasip etsin insaallah Rabbim soyumuzdan gelenleri muslumanlardan rizasinin oldugu sekilde yasayanlardan eylesin inşaallah Allahım anne babalarımızı kardeşlerimizi bütün müminleri bağışlayıp bizi dogru yolda olmamizi son nefesimize kadar nasip etsin insaallah. Rabbim evli arkadaslarimizin ve benim eşlerimizle aramızda peygamber efendimiz ve hz Hatice hz Aişe gibi muhabbetler nail eylesin evlerimiz yuvalarimiz huzur dolu Rabbimin razı olcağı şekilde olsun hep insaallah Ailemizi bütün muslumanlari Rabbim kazadan beladan her türlü şeytan oyunlarindan muhafaza eylesin insaallah
Bana bir dua yokmu diye bekleyen biçare kullarina Rabbim çıkış yolu ve nimetleriyle yardimcisi olsun insaallah. Rabbim hangi kardesimizin ne sıkıntısı varsa gönlüne kalbine huzur ihsan eylesin kendine yakinligini nasip eylesin son nefesimizde imanımızla ölmeyi nasip eylesin insaallahGuzel peygamberimiz s.a.v ne istemişse hepsini Senden isteriz Rabbim hepimizin dualari kabul olsun insaallah hayirla ⚘⚘⚘
Allah razi olsun canım cumlemizin dualarini kabul eylesin inşaallah Rabbim hayrlaCanim okudum Rabbim hayırlısı ile kabul etsin InşaAllah
İnşaallah canım benimAllah razı olsun canım Rabbim cumlemizin dualarini kabul eylesin hayırla insaallah
Canm ben okudum ama dedigim gibi bildirimlerden haberdar degilim simdi geldi
Canim beim 100 kaldi bugun biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?