- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi braindamage
-
Amin amin insallah allah razi olsun rabbim hepimizin dualarini kabul etsinUraniaaflora canım bitti Rabbim hayirlisiyla duani yasatsin insaallah meleklerine saglik sihhatle kavusursun Rabbim aratmasin kimseye
Tabi ki de canim Rabbim sifa versin insaAllah saglicakla yavrunu kucağına alırsınKızlar benim içinde dua eder misiniz bugün HCG 21.26 çıktı ama kanamam basladi azar azar erken dusuk olabilir dedi doktor 2 gün sonra tekrar baslicaklar yükselme varmı diye
41 fatiha okuyorum senin icin canim ❤Kızlar benim içinde dua eder misiniz bugün HCG 21.26 çıktı ama kanamam basladi azar azar erken dusuk olabilir dedi doktor 2 gün sonra tekrar baslicaklar yükselme varmı diye
Teşekkürler canım Allahım kabul etsin inşallah41 fatiha okuyorum senin icin canim ❤
Allahım hayirlisiyla bağışlasın sana insaallah meleğini canım üzülme bol dua inşaallahKızlar benim içinde dua eder misiniz bugün HCG 21.26 çıktı ama kanamam basladi azar azar erken dusuk olabilir dedi doktor 2 gün sonra tekrar baslicaklar yükselme varmı diye
Ne güzel yazmışsın canimm aminn inşallahKızlar yarın sıra bende oluyor sanırım ben de yazayim duami:
Rabbim mutlulukla yakın zamanda öğrendiğim gebeligimi hayirlisiyla saglikla tamamlayıp evladımi saglikla kucagima alabilmeyi nasip eder insaallah ve tüm isteyen anne adaylarina saglikla bu sureclerini gecirip saglikla yavrularimiza kavuşmayı nasip eder inşaallahRabbim evlatlarımızı Onun rızası dogrultusunda yetistirmeyi ve saidlerden olabilmelerini nasip etsin insaallah Rabbim soyumuzdan gelenleri muslumanlardan rizasinin oldugu sekilde yasayanlardan eylesin inşaallah Allahım anne babalarımızı kardeşlerimizi bütün müminleri bağışlayıp bizi dogru yolda olmamizi son nefesimize kadar nasip etsin insaallah. Rabbim evli arkadaslarimizin ve benim eşlerimizle aramızda peygamber efendimiz ve hz Hatice hz Aişe gibi muhabbetler nail eylesin evlerimiz yuvalarimiz huzur dolu Rabbimin razı olcağı şekilde olsun hep insaallah Ailemizi bütün muslumanlari Rabbim kazadan beladan her türlü şeytan oyunlarindan muhafaza eylesin insaallah
Bana bir dua yokmu diye bekleyen biçare kullarina Rabbim çıkış yolu ve nimetleriyle yardimcisi olsun insaallah. Rabbim hangi kardesimizin ne sıkıntısı varsa gönlüne kalbine huzur ihsan eylesin kendine yakinligini nasip eylesin son nefesimizde imanımızla ölmeyi nasip eylesin insaallahGuzel peygamberimiz s.a.v ne istemişse hepsini Senden isteriz Rabbim hepimizin dualari kabul olsun insaallah hayirla ⚘⚘⚘
Aminnn canim dualardan başka neyimiz varNe güzel yazmışsın canimm aminn inşallah
Canim senin niyetine beş fatiha okudum Rabbim saglicakla doğum yapmani nasip eylesin inşaAllahKızlar benim içinde dua eder misiniz bugün HCG 21.26 çıktı ama kanamam basladi azar azar erken dusuk olabilir dedi doktor 2 gün sonra tekrar baslicaklar yükselme varmı diye
Uraniaaflora için okuyoruz kızlar;
Rabbim sen gunahlarimizi bagisla ve bize merhamet et. Ikizlerimi sagsaglim saglikla.kucagima almayi nasip eyle . Var olan evladimla iyi anlasmalarini ve tum ailemizin mutluluk huzur saglik icinde olmasini nasip eyle esirgeyen ve bagislayan dualara icabet eden Rabbim duamiza icabet et ve bu duaya amin diyen herkesin dualarini kabul eyle. AMIN
Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi öncelikle 5, 10 veya 25 kere ''Estağfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istiğfar eder.
Salat-ı tefriciyye'ye başlamak için;
Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima''ayetini okur. Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir.
Kafiyesizsiir 556 adet
@Numanayse 556 adet
@Tospaagtd 556 adet okudu
braindamage 556 adet okudu
Uraniaaflora 555 adet okudu
H HumeyraNaz 555 adet okudu
Selenofil 555 adet
Elmas2326 555 adet okudu
Hakkında hayirliysa inşaAllah yakın zaman da Rabbim gönül muradi nasip etsin canimKızlar bu arada ben de sizden dua istiycem, işyerinde bir çocuk var ve çok hoşlandım o da başkalarıyla konuşurken dahi bana bakıyor ama ben çocukla konuşurken heyecandan elim ayağım titriyor o yüzden hiç konuşamıyorum o bana baktığı halde : (
Hem aramızdaki muhabbetin hayırlı bir şekilde devam etmesine hem dr ileriye dönük birşeyler olması için dua eder misiniz? Şimdiden Allah razı olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?