Her telden tatlikis ile _CandaS_ İle sohbete :)

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.975
248
arkadaşlarrr

günnlükte konuşunca _CandaS_ ile karar verdim ,böyle bir topic açiyim dedim..

herkesi bekliyorum..

haydi sohbete ,

Merhaba canim topigin hayirli olsun bakalim :))

Nasilsin seninlede ne zamandir sohbet etme firsatimiz olmadi ama günlükten aliyorum haberlerini :)) sanirim eski erkek arkadasinla baristin???

e rtanıtın bakalım ozaman kendinizi evli bekar çoluk çocuk ne var ben evliyim 3 yaşında oğluşum var çalışmıyorum ama enkısa zamanda çalışmayı düşünüyorum gezmeyi seviyorum canım sıkıldığındada soluğu kkda alıyorum

hayırlı uğurlu ve bol msj lı olsun tatlım topikin

iyi düşünmüşsün, ben de günlükte yazılanlara cevap vermemek, ' ee tatlım senin son durum nasıl, düzeldi mi herşey?' dememek için zor tutuodum kendimi çoğu zaman

Günaydın kızlarrrr

artık burda toplaşak ,kendimi tanıtak ,herşeyden konuşalımm ben tanıtıyım kendimi

21 yaşında bekarım,sevgilim var ama pek bişey yok açıkcası limoniyiz barıştığımzdan beri..bakalım sonumuz ne olucak..

Bende böyle

saolun kızlarr kaynaşalım hayde sohbete:)

Merhaba canim,

tam buraya yazicaktim baktim sen mesaj yazmisim :)) Anladigim kadariyla barismissiniz Kaan´la hmm hadi bakalim hayirlisi olsun insallah...

Valla canim beni sorucak olursan benim hayatim uni, ders, okul, is arasinda gidip geliyor. Gelgitlerim duygusalligim icinde bulundugum bosluk hayla devam etmekte hatta bazen tavan yapipta beni yine dipe kadar sürükleyen neyseki eskisinden daha iyiyim...

Bu arada tabikide eski sözlümle dialogomuz oldu...Bir hafta gelgitlerden sonra onun hakinda ögrendigim birsey beni ondan tiksindirdi suan kafam onunla ilgili rahat yani benim icin artik is isten coktan gecti yani en son ogrendigim sey icimdeki tüm barisma, tekrar baslama isteginide öldürdü.

Biliyorsun biz ayrilali neredeyse 6 ay olucak bu zaman sarfinda tabikide bir kac kisi oldu hatta biriyle beya konustuk görüstük sinamaydi gezmeydi falan iste. Hatta elimi bile tutmaya calismisti yani bir benim evet demem kalmisti öyle diyelim beya illerlemisti ama olmadi iste. Bilirsin basarisiz sancili bir iliskiden sonra insan güvenemiyorum korkuyor bunlari bilmesine ragmen o pek becerikli cikmadi yani bir erkekte bulunmasini hic sevmedigim bir kac özeligi var odunluk gibi birde hic olgun biri degil ve bu yüzden beni cogu kez cilleden cikardigi olmustur...

ayhhh günlük kızceleri burda toplanmıss

ahhh canım benim ya böyle içine atarak daha kötü olursun,yaz gitsin,ben günlükte yazıorum rahatlıyorum.barıştık ama pekde iç açıcı şeyler olmuyor be helvam .kesinlikle doğrudur diyemiyorum biz ayrıldıktan sonra başkası hayatına girdiydi.ve o kız dün facede kaanın duvarına yazı yazdıydı ,şaşırdım hala ne diye ekli dedim sinir oldum ve şu anda konuşmuyorum kaanla.yarını iple çekiyorum ,buluşsakda yüzüne söylesem herşeyi.içimde taşıyorum ona söylüceklerimi..

kimi zaman inanmıyorum ona yalan söylüyorsun diyorum,bu yüzden kavga edşyoruz.barıştığımız şurda 2 veya 3 hafta ama ben kafamı yastığa koyupda iyiki barışmışım diyemedim,diyemiyorum.

seni öyle iyi anlıyorumki.insan kolay kolay güvenemiyor,sevemiyor..bende başladıydım ama olmadı,yapamadım istemedim..
hakkımızda hayırlısı kuzum.gerçekten kimi zaman düşünmüceksin ,oluruna bırakıcaksın herşeyi..
ne kadar düşünürsen düşün değişen bişey olmuyor..

ayhhh günlük kızceleri burda toplanmıss

kuzumm senide bekliyoz ama :98:

Slmmmmm.. Topik hayırlı olsun

Günlüğü sürekli takip ediyorum bende yazıyorum da..:)

Allah herkesin gönlüne göre versin............

selam neler yapıyorsunuz hayırlı olsun buarada

selam mandalinacımm çok saol hep beraber konuşalım güzel sohbetler ederiz inşallah.

Slmmmmm.. Topik hayırlı olsun

Günlüğü sürekli takip ediyorum bende yazıyorum da..:)

Allah herkesin gönlüne göre versin............

slmm canımmm biliyorum seni çok saolll hep beraber güzel sohbetler ederiz umarım beklerim tatlım.

evet canim bende öyle yaptim simdilik herseyi oluruna ve zamana biraktim simdi daha cok okulumla derslerimle ilgilenmeye calisiyorum ve tatilimi iple cekiyorum...

Güven konusuna gelince off cok zor yasadigim hayal kirikliklarindan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…