- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
İki lafın belinii kıralım diyenler, çene çalası gelenler, gülmek dertleşmek isteyenler .. ahan da bu topic tam sizin için, buyrun gelin muhabbetin dibine vuralım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet açtım ne zamandır düşünüyodum kısmet bugüneymiş =)açmışsın....hadi bismillah diyelim : )
iyi hadi bakalım...güzel bi topik olması dileğiyle :)Evet açtım ne zamandır düşünüyodum kısmet bugüneymiş =)
İnşallah bakalımm canın sıkıldıkça gel beklerim =)iyi hadi bakalım...güzel bi topik olması dileğiyle diyeyim :)
tmm aktif oldukça gelirim..İnşallah bakalımm canın sıkıldıkça gel beklerim =)
Hoşgeldin canım nasılsın :)ben de geldimmmm
Bu arada kapak fotonda ki gülben ergen mi :)tmm aktif oldukça gelirim..
iyiyim tatlımm sen nasılsın bakalmmHoşgeldin canım nasılsın :)
İyiyim çok şükür bi sıkıntı yok canım. Senin avatarın altında ki prensesli kız şeysi ne güzel öyleiyiyim tatlımm sen nasılsın bakalmm
hayırlı olsun topiğimizzz
ay evet yaaİyiyim çok şükür bi sıkıntı yok canım. Senin avatarın altında ki prensesli kız şeysi ne güzel öyle
geldım ... bıraz daha sıyaset bolumunde durursam banlanırdım kesın ...İki lafın belinii kıralım diyenler, çene çalası gelenler, gülmek dertleşmek isteyenler .. ahan da bu topic tam sizin için, buyrun gelin muhabbetin dibine vuralım..
Evet sana benziyo bide :))ay evet yaa
kombin yarsmasında kazandım ya o yuzden vermısler
cok tatlı dımı yaaaa
hoşgeldin. bende o yüzden yorum yapmıyorum sadece okuyup beğenmekle yetiniyorumgeldım ... bıraz daha sıyaset bolumunde durursam banlanırdım kesın ...
valla ben durduramıyorum kendımıhoşgeldin. bende o yüzden yorum yapmıyorum sadece okuyup beğenmekle yetiniyorum
Boşver canım sinirleri bozmayalım. Bu topicte olma amacımız gülmek eğlenmek olsunvalla ben durduramıyorum kendımı
o kdr kör vıcdansız içi pıslık dolu ınsan varkı bu forumda
hangı bırıne laf anlatcvaksın dımı ama
aynen haklısın ,Boşver canım sinirleri bozmayalım. Bu topicte olma amacımız gülmek eğlenmek olsun
Tanışıp kaynaşalım biz. Nasılsın yaş kaç okul iş ?
Aramızda 2 yaş var. bende çalışıyorum.. ne iş yapıyosun ?aynen haklısın ,
22 yasındayım calısıyorum cnm
burada da karsılastıkkaynen haklısın ,
22 yasındayım calısıyorum cnm