- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
sabah burdaydim kimsecikler yoktubende kendimi vurdum yollara. ben hizli kosamam amaaa
iyi ya emelıme ulasırım ıste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah burdaydim kimsecikler yoktubende kendimi vurdum yollara. ben hizli kosamam amaaa
ay ben de evlenmek ıstıyorum artıkkkkkkkkk:84:
ben ranchı kovalıcam sen de benı galıba:)))
Ay bulasik yikayasinmi var
Geyikbir yana hayirlibirinsanla olunca dunya evi tatli sey evlilik
Allah en guzelini nasip etsincnmmm
kiz evlenip niye monotonlastircan hayatini sevgilizamanindaki gibi heycan olmazzki sonra bide bebek firtlatican ugras dur omru billah tadini cikaralim bu zamanlarimizin :)
aman ınsallah ınsallah zaten kpss de olmadı koca benı ne yapsın ışsiz ışsiz
senimi kovalıycakmışım bılmem
kiyamam sanaaaa seni alcak koca yatsin kalksin dua etsin nerden bulcak senin gibisini :)) eniste adayi yokmu suan :)
aman ınsallah ınsallah zaten kpss de olmadı koca benı ne yapsın ışsiz ışsiz
bebek fırlatcan ne kız ölme e mi
bizim aile ici tabirimizle dogurmak :))
Yok cnm ya ben hayatta oyle her seyin birbirine bagli olduguna inanmiyorum biri olmadi diye diger istediklerimiz olmayacak anlamina gelmiyor. Cok emek harcadin belli ki dimi
Ama icin rahat olsun elinden geleni yapip da istedigi olmayinca kesin vardir bi hayir da biz bilmiyoruz
az once kaslarını gosterınce korktum
ay ben de evlenmek ıstıyorum artıkkkkkkkkk:84:
boşver sen boşver gitsin aldırma lay lay lay :) bu ara şımarıklığım üzerimde inecek bir taraflarım da ne zaman kim tarafından onu bekliyorum :)
ay yerım seni var tabi kız var o kazanır bu sene heralde. ben de maraba
evet kesınlıkle ama ıste kazanamama psıkolojısı benım ki. sen calısıyor musun?
bendeeeeeee
siz ne zamana planlıyorsunuz düğünü
Yok ben calismiyorum. Bak koca beni boyle aldi. Okudum ve calismamaya karar verdim ama gayet faal ve mutluyum da ck sukur
odami ogretmen ayrica durumaya nerde?
o durumaya burya gelecek iste okadar! gaza geldim biraz