Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Hem sevglin de uyumuyr sanrm ilgiln sen iyi geceler cnm bn kocayi uyuttum da serbestim :KK52: hadin optm yine gorsmk uzre

benimde 3 yıl,2,5 yıl ayrılık sonrası bu yıl tekrar birleştik:KK16::KK16:
kızlarr ilerisi için aşk hikayemizi kitap haline dökücez kısmetse,sevgilim yazmayı çok seviyor:KK16::KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarr ilerisi için aşk hikayemizi kitap haline dökücez kısmetse,sevgilim yazmayı çok seviyor:KK16::KK16:

2.5 yıl sonra tekrar mı birleştiniz nasıl oldu başka insanlar falan girmemiş mi hayatınıza eskisi gibi oldu mu peki senin adına mutlu oldum umarım bundan sonra hiç ayrılmadan ömür boyu beraber olursunuz bizde ayrılmak üzereyiz de o yüzden bu konulara özen gösteriyorum :/

basıcaksınız kitabı burada açıkla olduğunda bende alayım :) severim gerçek aşk kitaplarını

Son düzenleme:
durumayacıgım su ucretlıyı dusunmeye basladım. ama burada evımıze yakın olan okulun ogretmenı var mı o onemlı. ınsallah turkce ogretmenı yoktur da gıderım ben de.

yerim seniiiiiii :* ben cep telinden girdigin icin zor oluyo uzun sure elde tutmasi yazmasi hizida pcdeki gibi degil haliyle yoruluyo insan laplap almayi dusunuyorum ozaman rahat rahat konusuruz canlar :))

kızlar artık beyaz fontla yazalım cok eglencelı oluyor hatta bu yazımı alıntılayıp ilk ben deneyecegım :37:

X