- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.535
Bugün güne evdeki internet aboneliğini sonlandırarak başlamayı planlıyorum.
Taahhüdü bittiği için Ttnet 60 TL olan faturamı 78 TLye çıkardı.
Üstelik kampanyalı fiyatı buymuş.
Bunu kapatıp birde superonline' a bakmayı planlıyorum.
Ondada uygun bir kampanya bulamazsam tekrar bağlatmam zaten.
Bu süre zarfında biraz buraya giremeyebilirim.
Çünkü telefonumda bozuldu.
Zaten olunca her şey üst üste gelir.
Şuan evdeki eski tuşlu telefonlardan birini kullanıyorum.
Bozulan telefonuma masraf etmektense yenisini almak daha mantıklı görünüyor.
Bu sebeple bir müddet elimdeki telefon ile idare etmeliyim.
Bende bu ara kilo vermeliyim.hemde acilllİyi geceler arkadaşlar...
Bana en acilinden, zayıflamayı hızlandıracak formüller söyleyin, diyetin yanında yapabileceğim... :)
Günaydın kızlar.
Bugün benim için özel ve çok güzel bir gün.
Hayatımdaki en doğru kararım olarak gördüğüm eşimle evlilik yildönümümüz. ❤
Biz uzun yıllar birlikte olup sonra evlendik.
Ayrı şehirlerde uzun zaman ayrı kalarak bekledik evlenmeyi.
Sabrı o zamanlardan öğrendim.
Yaşadığımız maddi-manevi zor günlerde hep bu günlerin kredisini kullanarak inancımızı hiç kaybetmedik.
Ne zaman birimiz dibe çekiliyor olsa diğeri tuttu onun elinden.
Evlilikten sonra hele bir de çocuktan sonra iş hayatı, geçim sıkıntısı, aileler , sorumluluklar...
İnsan kendi duygularına hiç yogunlasamiyor...
Aslında sevdiği insan aynı insan. Evlilik aşkı öldürmüyor da sadece duygu yoğunluğunu ortadan kaldırıyor , düşünecek o kadar çok şey oluyor ki bu duygulara sıra gelmiyor.
Ben bunu aşmaya çalışıyorum. Çünkü hayat zor ve bu güzel duyguları yaşamak da zor.
Şükretmek, çok şükretmek lazım.
Ve yol arkadaşınıza vakit varken çok sarılmak lazım...
Bugün çok sukrediyorum , bugün hep bardağa dolu tarafından bakıyorum ...
Hepinize kocaman sevgiler.❤
Bugün suyumun içine limon elma zencefil ve tarcın koyup içtim. Arkadaşımın göbeği bu suyu içtiği için bayağı erimiş. Ben de başladım. Gitsin gobeklerrr...Bende bu ara kilo vermeliyim.hemde acilll
Bende bu ara kilo vermeliyim.hemde acilll
Bugün suyumun içine limon elma zencefil ve tarcın koyup içtim. Arkadaşımın göbeği bu suyu içtiği için bayağı erimiş. Ben de başladım. Gitsin gobeklerrr...
günaydın her telden...........
günaydın,
benim de bu aralar kilo sorunum var @meyraa
önceki yıl çok güzel kilo verip korumaya geçtim ama 6-7 aydır kullandığım ilaçlar yüzünden balon gibi hissediyorum kendimi
ne yapılacaksa ben de varım
Merhaba kızlarcım,
Bugün iş yerinde benim dikkatsizliğimden kaynaklı bir sorun yaşandı. Hatta isverenlerimin neredeyse hakarete varan tepkilerine maruz kaldım.
O kadar panik oldum ki anlatamam.
O panik halimle olayı çözmeye çalıştım , bir yandan tepede birileri söylenirken ben telefon görüşmeleri vs yapiyorum.
Sonra mucize gibi bir şey oldu pıt diye çözüldü sorun. Firmanın herhangi bir kaybı da olmadı.
Bugün ki şükür sebebim; hiçbir şartta beni yalnız bırakmayan ve hissettirmeden kapılar açıp çözüm sunan , yol gösteren , içimi ferahlatan , yoluma ışık tutan O'na bana bu farkındalığı yaşamayı öğrettiği için çok sukrediyorum.
Duyduğum olumsuz cümleler beni hiç etkilemedi. Onların sözleri onları yansıtır.
İçime bir ferahlık geldi. Kuş gibiyim. Bu güven hissi paha biçilemez .
Her ne olursa olsun beni koruyan kollayan isimi yoluna koyan bir Rabbim hep var.
:) @meyraa ben 4-5 ayda vermem gereken kiloyu verdim. Hatta bir iki kilo fazla gitti. Şimdi onu almaya çalışıyorum. Kilo almak daha zor. Çünkü yiyemiyorsun. Yemek istesen de vücut kabul etmiyor.ahh canım ahh, dün yediğim, turta, kek, ev yapımı kavala kurabiyesi, elmalı kurabiye, kabak tatlısı ve poğaçadan sonra çok zor, bir ay geriye gittim tekrar...
:) @meyraa ben 4-5 ayda vermem gereken kiloyu verdim. Hatta bir iki kilo fazla gitti. Şimdi onu almaya çalışıyorum. Kilo almak daha zor. Çünkü yiyemiyorsun. Yemek istesen de vücut kabul etmiyor.
Toplumdaki hem kilosu fazla insanlara hem zayıf insanlara yapılan baskıyı da hiç doğru bulmuyorum.
Önceden kilo vermelisin diyenler şimdi yüzün kaşık kadar kaldı birkaç kilo al diyorlar. Yüzün çöktü diyenler bile var. Çok kırıcı.
Ama şunu anladım. İnsanlar hep konuşur. O yüzden insan ne yapıyorsa kendisi için yapmalı...
Bir de ; gerçekten boğazı tutmadan o kilolar gitmiyor
İnsanları degistiremeyecegimi farkedip bunu kabullendigimden beri çok rahatım. Bu müthiş enerji gerektiren bir şey bunu asla iş hayatı için kullanmam. Küçücük oğlum da bile sökmüyor açıkçası :)üzüldüm canım...
ama işte mesele bu, biz sırtımızı Allah a dayarsak, hiç bir zaman sırtımız yere gelmez.... ama insanlar söz konusu olduğunda, her an yeni bir hayal kırıklığı yaşamak mümkün...
bunun farkında olmak da, paha biçilemez... :)
Çayın demi gibidir sorunlarımız, koydukça kararır hayatlarımız
Eki Görüntüle 2204408
Hadi ...buyrun bacılar
Teşekkür ederimçayı çok seviyoruz galiba... afiyet olsun... :)
Biri var mı dedi..üzülürüm çay.sevinirim çay.. ana her daim çay.Çayın demi gibidir sorunlarımız, koydukça kararır hayatlarımız
Eki Görüntüle 2204408
Hadi ...buyrun bacılar