Her Telden Ekonomi...

Bugün güne evdeki internet aboneliğini sonlandırarak başlamayı planlıyorum.
Taahhüdü bittiği için Ttnet 60 TL olan faturamı 78 TLye çıkardı.
Üstelik kampanyalı fiyatı buymuş.
Bunu kapatıp birde superonline' a bakmayı planlıyorum.
Ondada uygun bir kampanya bulamazsam tekrar bağlatmam zaten.

Bu süre zarfında biraz buraya giremeyebilirim.
Çünkü telefonumda bozuldu.

Zaten olunca her şey üst üste gelir.
Şuan evdeki eski tuşlu telefonlardan birini kullanıyorum.

Bozulan telefonuma masraf etmektense yenisini almak daha mantıklı görünüyor.
Bu sebeple bir müddet elimdeki telefon ile idare etmeliyim.

Ne kadar güzel ve içten yazmışsınız,
keşke herkes eşinin kıymetini bilip ona göre davransa herkes çok mutlu olsa, evdeki huzur hiçbir şeye değişilmez.
nice nice huzurlu, aşk dolu, mutlu yıllarınız olsun

maşallah canım, Rabbim arttırarak daim etsin... :)

ne kadar da doğru tespitler... noktasına, virgülüne kadar katılıyorum...
görene her zaman şükredecek şeyler vardır, görmeyeneyse, dünya onun olsa, yine bulur şikayet edecek şeyler...

geçmiş olsun ve de gözün aydın olsun canım... :)

kırk bir kere maşallah Allah muhabbetinizi artırsın inşallah
ne güzel yazmışsınız

bizler sanırım, hep iyi gün dostu olduğumuz için kaybediyoruz, kopuyoruz insanlıktan.... iyi günde ve kötü günde, diye söz veririz, sonra da ilk çatlakta, engelde, yelkenler fora...

tabiki hayatımızda güzel, mutlu günlerimiz olduğu gibi, sıkıntılı, sancılı, tahammülü zor günlerimiz de olacak... hastalık olur, fakirlik olur, istediğimiz şeylerin olmayıp, istemediğimiz şeylerin olduğu dönemler olur.... önemli olan, bu tür zor günlerde kopmamak, birbirimize elimizden geldiğince destek olmak, eşimizin, dostumuzun, akrabamızın, arkadaşımızın yarasını sarmak, yanında olmak....

yok öyle, lay lay lom bir dünya...

Bende kendimden bahsedecek cok sey bulamasamda azicik yazmak istedim
26 yasindayim ama kendimi hala 22deymisim gibi hissediyorum
Evlenmek uzere nisanli heyecanli pitir pitir bir genc kiz gibi :)
Sanirim hic bi zamanda yasimin ilerlemesini istemicem :)
On muhasebeciyim.. lise mezunuyum. Aciktan okumayi denedim bekarken ama yogun calismaktan beceremedim.
Okumak ve kendimi daha guzel yerlere getirmek icin gostermedigim caba icin kendime cok kiziyorum. Bazi seyleri sadece istedigimle kaliyorum. Belki bigun o azmi bulurum icimde insallah..
4 senelik evliyim cok sukur esim bu dunyadaki en buyuk sansim mucizem..
Cocugumuz yok olmasini cok istiyoruz ama hem olmasini engelleyen sorunlarimiz var hemde ev aldigimiz icin su an cok ustunde durmuyoruz akisina biraktik..

Neden burdayim?
Tanimadigin bi insana bisey anlatmak kesinlikle tanidigin insana bisey anlatmaktan daha kolay ve bazen daha cok samimi olabiliyor.
Insanlarin birbirini gormeden sadece yazisarakta sorunlarina mutluluklarina mutsuzluklarina ortak olmak bence cok guzel bisey.
Cogumuz birbirimizin nerde yasadigini bile bilmiyoruz.
Belki yolda yururken yan yana geciyoruz ama birbirimizi tanimiyoruz.
Bence burasi sartsiz kosulsuz herkesin herseyini rahatca paylasabildigi bi yer.
O yuzden burayi cok seviyorumm.

Son düzenleme:

amiiin…

maşallah canım, eşin elindekinin kıymetini bilenlerden, kalmadı öyle beyefendiler, ya da sayılılar... tabi, her şey de karşılıklı, insan insanın aynasıdır, aynada ne görürse, karşısındakine onu yansıtır... velhasıl kelam, sadece söyleyene değil, söyletene de bir maşallah, diyelim... :)

eşime takılırım bazen, yok senin gibi bir tane daha.... ama ben fenayım.... benimki aynada kendini görüyor sanırım, istisnai olarak... :))

öncelikle hoş geldin aramıza canım... :)

en gencimiz sensin şimdilik, maşallah... :)
Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin, gönlünüze göre versin, daha yolun çoook başındasınız... :)

dediğin çok doğru, tanımadan, bilmeden, görmeden, dostluklar, arkadaşlıklar kuruluyor burada... zoru başarıyoruz aslında...

:))
Ben her zaman eşimle yollarımiz kesiştiği için şükreder ve kendimi şanslı hissederim.
Çevrede o kadar garip ilişkiler görüyorum ki bunları her gördüğümde yeniden iyi ki diyorum.
Biz farklı kültürlerde ailelerden gelip aile olmayı basardigimiz için hep özenli davranıriz birbirimize.
Daha evliligimizin ilk yılında da çok büyük sıkıntılar yaşayinca daha bir başka sarıldık birbirimize. O zaman herkes benim için boşanır diyordu mesela.
Şu an kimseyi dinlemeyip mücadele ettigim için o kadar mutlu ve vicdanen rahatım ki.
Emek vermeden birşey olmuyor.
Çok şükür ki esimde bir an beni yanıltip keşke dedirtmedi.
Çok şükür her sıkıntı geçiyor da
Yanında vakti unutup gözlerinde kaybolduğunu biri, temiz bir yürek her zaman herkese nasip olmuyor.
Her kadına rabbim en az benimki kadar mutluluk nasip etsin.
Aşka geldim yine

maşallah...
eşler, sıkıntılı süreçleri birlikte atlatabilmeyi başardıklarında, çok daha mutlu oluyorlar... zahmetsiz rahmet olmaz derler ya, zahmet ne kadar çok olursa, rahmet de o kadar çok oluyor... :)

olması gereken de budur.... yoksa ilk sıkıntıda, ipleri koparıp, geri dönülmeyecek adımlar atmak çok kolay ki, çoğumuzun da yaptığı bu... o nedenle belki de, evlenirken bir ay bekliyorsak, boşanırken üç ay bekliyoruz...

ha, dayanılmayacak şeyler olur, aldatma, şiddetin her türlüsü vs vs, o zaman ayrı.... öyle durumlarda da, arkasını dönüp gidebilmeli insan, ilk önce kendisine olan saygısından dolayı yapmalı bunu...

her harfine katılarak beğeniyorum

Bayildimmmm.
Hep mutlu olun İnşallah :)

İyi geceler arkadaşlar...

Bana en acilinden, zayıflamayı hızlandıracak formüller söyleyin, diyetin yanında yapabileceğim... :)

'ye iç zayifla...

1..kural...seni motive edecek arkadaş edin
2.kural....'ye....ama ölçülü
3.kural.....İç......vücudun istediği kadar su
4.kural....Zayifla...hafta da 1 kez tartil
5.kural...haftalık giden kiloları kaydet ve galibimmmm bu hafta diye bağir

Önce beyine kabul ettir..haftada 500 gram ver..ama geri almamasiya ver...

Ben yazdığım yöntemle 29.7 kilo verdim...6 aydır.. 65-66 kilodayım.. asla ac kalma..5 yada 6 öğün

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için :)

Benim sıkıntım, bu bilgileri uygulama kısmında maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…