Her Telden Ekonomi...

Günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar...

Boğazım nasibini aldı kışı görmeden, ses gitti, ballı limonlu ılık sular, ev yapımı pekmezler, bir de adaçayı deneyeyim bari... :)

Bildiğimiz herşeyi uygulayabilsek keşke :KK43:(
Gunaydinlar

Ahhh, o keşkeleri ben de yaşıyorum her an... ama bu da bir şey, bir başlangıç, ya o da olmasaydı, deyip avutuyorum kendimi... ama o keşkeler, güzel şeylere vesile olacak inşallah... benim umudum var, senin de olsun... :kahve:

Günaydın canım... :)

Hazır bir vaziyette bakıcının gelmesini bekliyorum ki ofise geçeyim...

Saat 5 de eşimi gönderdim, şehir dışına çıktı, 7 de oğlanları okula gönderdim, servisle, şimdi de kızımı bırakıp işe geçeceğim inşallah.,.

Kadın olmak gerçekten zor mu, yoksa bana mı öyle geliyor... :işsiz: :)

Hazır bir vaziyette bakıcının gelmesini bekliyorum ki ofise geçeyim...

Saat 5 de eşimi gönderdim, şehir dışına çıktı, 7 de oğlanları okula gönderdim, servisle, şimdi de kızımı bırakıp işe geçeceğim inşallah.,.

Kadın olmak gerçekten zor mu, yoksa bana mı öyle geliyor... :işsiz: :)

Ben bu konuda şanslıyım, eşim çok yardımcım ve elinden dört dörtlük iş gelir. Aramızda samimiyet hiç bir zaman sarsılmadı her zmn şımarma sansı bıraktık mecburiyetler varsa her zmn kolaylaştırmaya çalıştık. O yüzden böyle günlerde bunalmıyorum

Ben bu konuda şanslıyım, eşim çok yardımcım ve elinden dört dörtlük iş gelir. Aramızda samimiyet hiç bir zaman sarsılmadı her zmn şımarma sansı bıraktık mecburiyetler varsa her zmn kolaylaştırmaya çalıştık. O yüzden böyle günlerde bunalmıyorum

Benim eşim de sağolsun, her an bir seyahat, bir yemek, bir davet, bir sürpriz ayarlayıp, zaten yoğun olan bana, ekstra faaliyetler çıkarıp, 24 saatimi doldurma potansiyeline sahip... :)

Şaka bir yana, erkekler sanırım yaradılış itibariyle bizden çok daha rahatlar...

mesela geçen gün geldi, sana bir sürprizim var, arkadaşlarla ailece 4 günlüğüne Kudüs e gidiyoruz, dedi... evet, sürpriz mi , sürpriz.... amaaa işin içine girdiğinde; işimi ayarlamam lazım, çocukların okulunu ayarlamam lazım ayrı ayrı, annemlere, pat diye nerden çıktı bu gezi, izah etmem lazım , bakıcıyı ayarlamam lazım, 5 kişiye üst baş ayarlamam lazım, lazım da lazım yani.... :))

Ama eşim için, hadi gidiyoruz, tamam gidiyoruz, olay bu... :))

Benim eşim de sağolsun, her an bir seyahat, bir yemek, bir davet, bir sürpriz ayarlayıp, zaten yoğun olan bana, ekstra faaliyetler çıkarıp, 24 saatimi doldurma potansiyeline sahip... :)

Şaka bir yana, erkekler sanırım yaradılış itibariyle bizden çok daha rahatlar...

mesela geçen gün geldi, sana bir sürprizim var, arkadaşlarla ailece 4 günlüğüne Kudüs e gidiyoruz, dedi... evet, sürpriz mi , sürpriz.... amaaa işin içine girdiğinde; işimi ayarlamam lazım, çocukların okulunu ayarlamam lazım ayrı ayrı, annemlere, pat diye nerden çıktı bu gezi, izah etmem lazım , bakıcıyı ayarlamam lazım, 5 kişiye üst baş ayarlamam lazım, lazım da lazım yani.... :))

Ama eşim için, hadi gidiyoruz, tamam gidiyoruz, olay bu... :))

Tam tersi ben bu ayrıntıların tamamını eşime gözü kapalı bırakabiliyorum. Oh be dedim dünya varmış..
Aslında daha geriye gidersem..
Böyle şeyler evde hep benim üzerimdeydi, bir tatile gitsek, valiz ayrı, tatili ayrı, transferi ayrı, bileti ayrı
Otele gittiğimizde anneme kahvesini bile aldırmazdım.
Hep dua ederdi, Allah sana da yapanları göndersin diye..
O duaların hürmetine ben eşimi tanıdım.
Ne kdr kıymetli ufacık dua..

X