Teşekkür ederim sabah 2..ikindi 2..akşam 2..1 arada 1 bardak bitki çayı.. cidden çaykolikim
O derece diyorsun yani.... :) gerçi ben de gün boyu içiyorum ofiste... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sabah 2..ikindi 2..akşam 2..1 arada 1 bardak bitki çayı.. cidden çaykolikim
Biri var mı dedi..üzülürüm çay.sevinirim çay.. ana her daim çay.
geçmiş olsun,Günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar...
Boğazım nasibini aldı kışı görmeden, ses gitti, ballı limonlu ılık sular, ev yapımı pekmezler, bir de adaçayı deneyeyim bari... :)
Açık çay içerdi hep, demli olunca bardağın diğer tarafından beni göremezmiş, öyle derdi..
günaydın çaylar benden o zaman :)))
ben de çok severim çay içmeyi
geçmiş olsun,
ben de aynı durumdayım
zencefil, bal, limon iyi geliyor bana
bir çay içip iyileşelim o zaman :)Sana da geçmiş olsun canım... :)
teşekkür ederim
bir çay içip iyileşelim o zaman :)
Bildiğimiz herşeyi uygulayabilsek keşke (
Gunaydinlar
Günaydın...
Günaydın canım... :)
Hazır bir vaziyette bakıcının gelmesini bekliyorum ki ofise geçeyim...
Saat 5 de eşimi gönderdim, şehir dışına çıktı, 7 de oğlanları okula gönderdim, servisle, şimdi de kızımı bırakıp işe geçeceğim inşallah.,.
Kadın olmak gerçekten zor mu, yoksa bana mı öyle geliyor... :)
Ben bu konuda şanslıyım, eşim çok yardımcım ve elinden dört dörtlük iş gelir. Aramızda samimiyet hiç bir zaman sarsılmadı her zmn şımarma sansı bıraktık mecburiyetler varsa her zmn kolaylaştırmaya çalıştık. O yüzden böyle günlerde bunalmıyorum
Benim eşim de sağolsun, her an bir seyahat, bir yemek, bir davet, bir sürpriz ayarlayıp, zaten yoğun olan bana, ekstra faaliyetler çıkarıp, 24 saatimi doldurma potansiyeline sahip... :)
Şaka bir yana, erkekler sanırım yaradılış itibariyle bizden çok daha rahatlar...
mesela geçen gün geldi, sana bir sürprizim var, arkadaşlarla ailece 4 günlüğüne Kudüs e gidiyoruz, dedi... evet, sürpriz mi , sürpriz.... amaaa işin içine girdiğinde; işimi ayarlamam lazım, çocukların okulunu ayarlamam lazım ayrı ayrı, annemlere, pat diye nerden çıktı bu gezi, izah etmem lazım , bakıcıyı ayarlamam lazım, 5 kişiye üst baş ayarlamam lazım, lazım da lazım yani.... :))
Ama eşim için, hadi gidiyoruz, tamam gidiyoruz, olay bu... :))