- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
Çok teşekkür ederim cnm.belki de tanıdığın kişi anlayacak kapasitede değil..oysa burada mutlaka birileri vardır.
uykun mu geldi sempatik kız....tat lı geceler...sahi bu yaz bir nişan durumun vardı.özel olmaz ise ne oldu...nişanın oldu ise tebrikler...o kişi çoook şanslı..seni .çok takdir ediyorum yazılarından.bir ara girmemiştin merak etmiş sormuştum da kaynamıştı o ara.etiketlemeyi bilmiyordum heh..
ben de az az herkes kendini tanıtsın diyecektim..
.ha bir de bir fikrim var.mesela kızlar şu şu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?fikirleriniz nedir? gibi ortaya bir şeyler atıp hoş sohbetler çıksa nasıl olur diyecektim.
ilk ben başlıyayım mı?
çalışmıyorum,ama ev hanımı olarak da görmüyorum kendimi çünkü ne ev gezmesi ne üçbeş hatta onbeş tarifli tabaklı gösteriş sohbetleri yok bende.biraz az gönüllüyüm galiba.tv de de belgesel ve haberler dışında izlenecek bir şey bulamıyorum.
ama arıyorum.bu ara bir iki kere bir kanalda ''başka bi kafa ''adlı program dikkatimi çekti.benlik bir şeymiş.
kitap okumayı severim.tiyatroya gitmeyi de.1 yıldır gitmedim çok özledim.
9 yaşında bir kızım var.neredeyse tüm vaktimi o alıyor.fakat artık kendime de vakit ayırmayı istiyorum..
buralardayım hep.okuyorum...arıyorum...bana uyanı...hah bu işte diyeceğim satırları.
bir de gözlemliyorum...insanların davranışlarını,tercihlerini, nedenlerini sorarım kendime..çok tatlı şeyler var.
sorguluyorum...bir insan kk ya neden yazar..ya da bir kadın...neden en mahremini anlatır.hiç tanımadığı birinden çare umar...bulur da.bence yalnızdır...bence anlaşılmamıştır anlaşılmak ister..
hadi bu konu da polemiğimiz olsun,ne dersiniz?
kk ya neden yazarız?
Çalışıyorum.iki çocuğum var.bir ara 2013 anneleri topiginde çok aktiftim.ah ne günlerdi.. eskilerdenim ama uzun uzun zamandır girmiyordum..bir ergen birde 5 yaş annesiyim.oyuzden bazen çıkmazlarda bazen dipte bazen yüksekteyim.yasda 40 larda olunca..hayatı daha başka anlamlandiriyorsunuz.hakkat 40 yaşı geçince bakış açısı değişiyor insanın.
Çok teşekkür ederim cnm.
Ailevi durumlardan dolayı ertelemek durumunda kaldık.
Nasipse bu yaz yapacağız inşallah
Saol cnmHayırlısı olsun canım... :)
yeni bir sayfa daha açık ömrümüzde, günaydın...
sevgili @meyraa 35'in olgunluğunda 25'lik güzelmiş :) teşekkür ederim.
geçen yıl 35, yaşanan hayat ve öğrettikleri,kattıkları bazen 60 civarı hissettiriyor ama ruhum hep 28
ben de kısaca yazayım o zaman kendimi;
hepimiz gibi hayat yolunda bir garip yolcuyum açıkçası, işim sayılarla olsa da derinlik hep daha önemlidir hayatımda.
iki ay sonra 35 yaşında olacağım, 7 yıllık evliyim, mali müşavirim.
kitap okumayı çok çoook severim, yürüyüş ve spor sevmekle beraber rutine çeviremediğim şeyler
tv izlemekten pek hoşlanmam, evde vakit geçirmek büyük keyif, gibi, gibi :)
haftaiçi sürekli işte olunca arada evde olmak iyi geliyor ama bu tüm gün değil tabi o zaman da bunalıyorum.Evde vakit geçirmek hariç, ne kadar benziyoruz :)
Tv yi de, çocukların PlayStation oynaması dışında kullanmıyoruz... :) tamamen çıkardım hayatımdan...
ne önemi var rakamların, yıllar geçip gidiyor yaşadıklarımız yanımıza kar kalan.Bana sorsan, ben de hala 20 li yaşların başında hissediyorum ama, aması var işte... :)
2013 son aylar.2014 sayılırız.Allah bağışlasın.cok şekerlerler ya.ama yorucuAaa ne güzel benim de kızım 2014 lü... :)