Her Telden Ekonomi...

Çok teşekkür ederim cnm.
Ailevi durumlardan dolayı ertelemek durumunda kaldık.
Nasipse bu yaz yapacağız inşallah

Çalışıyorum.iki çocuğum var.bir ara 2013 anneleri topiginde çok aktiftim.ah ne günlerdi.. eskilerdenim ama uzun uzun zamandır girmiyordum..bir ergen birde 5 yaş annesiyim.oyuzden bazen çıkmazlarda bazen dipte bazen yüksekteyim.yasda 40 larda olunca..hayatı daha başka anlamlandiriyorsunuz.hakkat 40 yaşı geçince bakış açısı değişiyor insanın.

Teşekkür ederim canım, paylaşımın için...

Neden yazdığımı ben de bilmiyorum desem... :)

bunu ben de düşünüyorum ara ara, yani öyle reelde dostları olmayan, paylaşım yapamayan biri de değilim, o zaman beni buraya çeken ne ki, sanal sohbetlere eskiden beri sıcak bakan biri de değilim... bi paylaşım görüyorum, ne kadar boş, gereksiz, saçma sohbetler bunlar, ne kattı sana meyraa, ne işin var burada diyorum ama sonra başka bir paylaşım görüyorum, bak meyraa, ne kadar güzel insanlar, fikirler, kaliteli dostluklar var, diyorum... yani bi geliyorum bi gidiyorum, bildiğin gel/git ler yaşıyorum anlayacağın ve hala buralarda olduğuma göre ikinci kısım ağır basıyor... :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Aaa ne güzel benim de kızım 2014 lü... :)

ben de kısaca yazayım o zaman kendimi;
hepimiz gibi hayat yolunda bir garip yolcuyum açıkçası, işim sayılarla olsa da derinlik hep daha önemlidir hayatımda.
iki ay sonra 35 yaşında olacağım, 7 yıllık evliyim, mali müşavirim.
kitap okumayı çok çoook severim, yürüyüş ve spor sevmekle beraber rutine çeviremediğim şeyler
tv izlemekten pek hoşlanmam, evde vakit geçirmek büyük keyif, gibi, gibi :)

Bana sorsan, ben de hala 20 li yaşların başında hissediyorum ama, aması var işte... :)

Evde vakit geçirmek hariç, ne kadar benziyoruz :)

Tv yi de, çocukların PlayStation oynaması dışında kullanmıyoruz... :) tamamen çıkardım hayatımdan...

Evde vakit geçirmek hariç, ne kadar benziyoruz :)

Tv yi de, çocukların PlayStation oynaması dışında kullanmıyoruz... :) tamamen çıkardım hayatımdan...
haftaiçi sürekli işte olunca arada evde olmak iyi geliyor ama bu tüm gün değil tabi o zaman da bunalıyorum.
hiç birşey olmazsa çıkar marketleri gezer geri dönerim :)
tv bazen bizim evde hiç açılmaz, bir tane dizi harici izlemiyorum.
bütün akşamı tv başında geçirmek büyük israf gibi geliyor bana.

bu hafta ne kadar hızlı geçiyor, yoğunluktan mı yoksa artık günler kısalmaya başladı ondan mı bilemedim

Bana sorsan, ben de hala 20 li yaşların başında hissediyorum ama, aması var işte... :)
ne önemi var rakamların, yıllar geçip gidiyor yaşadıklarımız yanımıza kar kalan.
ben kaç yıl geçerse geçsin hep 28'im, çünkü gerçek dünyanın ne olduğunu, büyük acıları, büyük sınavları gördüğüm, kendimi en güçlü hissettiğim ve mücadele verdiğim yaş o...

E bende kendimi tanıtayım bari:))

35 yaşındayım. Aslen kimyager olmakla beraber uzun zamandır havacılık sektöründe kalite yöneticisi olarak çalışıyorum. Biri 5 yaşında diğeri de 3 aylık olmak üzere iki kız çocuğu annesiyim. Ankara'da yaşıyorum. Aslen Eskişehir'liyim.

Bu foruma neden yazıyorum, öncelikle aynı dili konuştuğun insanları gerçek hayatta bulmak daha zor. Mesela benim çevremde minimalist yaşam ile ilgilenen bir Allah'ın kulu yok:) Kendim gibi insanlar ile sohbet edebiliyorum burada.

Bir de hayattan öğrendiklerimi paylaşabilmek için yazıyorum buraya. "Bilginin zekatı öğretmektir" diye bir söz duymuştum zamanında. Bu söz üstüne düşünüp, tecübe ettiklerimi, deneyimlerimi burada paylaşmaya karar verdim. Birilerinin hayatına dokunabilmek beni çok mutlu ediyor.

burada neden yazıyorum?
ben geçen yıl bu zamanlar farmasi ve kirli çıkılar topiğine bakmak için gelmiştim, ama öyle bir arkadaşa bakıp çıkacağım gibi olmadı. iyi ki de olmamış :)

birkaç dostum, çok fazla arkadaşım, çevrem var reel yaşantımda sosyal biriyim ama ben pek kendini dışa açmayı seven ya da becerebilen biri değilim. ailem de dahil olmak üzere derdimi, sorunlarımı anlatmam.
evliliğimizin ilk yılında eşimin işi, sağlığı, maddi sıkıntılar, çöküşler derken hayat mücadelem hepten ağırlaştı ve insanlara karşı daha mesafeli olmaya başladım.
burası kendimi bulduğum yer gibi geliyor, çoğu zaman onun için yazıyorum.
genelde aynı bakış açısıyla bakan, kaliteli, kalbi güzel insanlar var çok şükür.
farklı düşünceleri yargılamadan paylaşabilmek de en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…