Hepinize merhaba derdin biri bitmeden diğeri başlıyor şu 2 - 3 yıldır...
Konuya gelirsem mikroptan kaynaklanan gastritim vardı baya çektim şu an biraz rahatım çok şükür ama şimdi de reflü başladı ama öyle bir reflü ki hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum boğazım 4 aydır grip gibi kızarıktı sebebi buymuş her şeyime o kadar çok dikkat ediyorum ki yatağımı yükselttim, harfi harfine diyetime uyuyorum, mide koruyucu ve asit azaltıcı şuruplar içiyorum , bitkisel şeyler deniyorum ama hiç birinin faydasını görmüyorum
20 yaşındayım ama şu an hiç bir şeyden zevk alamıyorum çok şükür çok güzel bir okulum, ailem ve ilişkim var ama sağlık olmadan olmuyor...
dün gece ağzıma ekşi su gelmesiyle uyandım asit o kadar çok gelmiş ki, bugün damaklarım hassaslaşmış acıdan yemek yiyemedim...
benim şikayetlerimin yemek borusunda yanma, boğazda kızarıklık ve yanma arada bir şey takılmış hissi,(bazen kulaklarım bile kaşınıp yanıyor) ve bulantım çok oluyor...
mutlaka bu hastalığı yaşayan ya da yakınları yaşayanlar vardır her türlü tavsiyenizi bekliyorum bitkisel olur, doktor adı olur , ilaç olur(doktoruma sormadan kullanmam merak etmeyin) vs. lütfen yardımlarınızı bekliyorum o kadar çaresiz kaldım ki her şeyi deneyip sonuç alamamak beni çok umutsuzlaştırıyor