Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi, şaka, ev, iş ,çocuk ne sorarsanız sorun cevap vericem![]()
geçmek bilmeyen sivilcelerime bir çaredr git deme gittim çözüm yok yani bişeyim yokmuş. ama çıkan sivilceler kum
tanesi kadar çok
sebamed jel sabun kullan bol su iç![]()
arkadaşlar eskişehirde güzel kaş alan bildiğiniz bi yer var mı inceltmemesi gerekiyo ???? Suna hanımı öneriyolar ama bilen var mı ?
biyerden buldum ben istanbuldayım
canım ismet kuaför var yerini tarif ediyim,doktorlar caddesindeki yol var dogruözler var hatta o yol da parfümerici var köşede dogruözlerin karşısındaki pastanenin hemen yol geçiyo orası o ara sokaktan geçtiginde ışıklara gelmeden ismet bayan kuaförü kime sorsan gösterir. oradaki kızlar süper alıyo orayı sana tavsiye ederim.
aylardır sebamed kullanıyorum. ve çok fazla su içiyorum![]()
evet bunu bende görmüştüm ama orası kapatmış sanırım canımyinede sağoll
ben de mi böyle bir topic açsam evde sıkılıyorum akşama kadarD
yardımcım olabilirsin![]()
at gübresi sür
denize git mevsim uygun güneşlen bide geçer![]()
olur ama önce birde ben sorayım benim yüzümden ağlamanı istemiyorum ölümlü dünya eğer üzülüp ağlayacaksan ayrıl benden diyen sevgiliye napılır ablacım ha bi diyin bana![]()
batıklarıma bir çareee![]()
yol ver gitsin kardeş![]()
olmuyor yaa yapamıyorum istemiyorum da ama böyle dedi ya bana hani rüyada uçurumdan düşersiiniz de sıçrarsınız aha da o oldu bende çok kaptırmışım kendimi çoookk![]()
bence kendini ondan soğutmaya çalış. kötü yönlerini düşün. zamanla soğursun.yol yakınken dön.mutlu olacağın biri mutlaka bir gün çıkacaktır karşına.![]()