Yanlış ipucunda takılıyorsun.
Doldurulmuş olsa ne olur,olmasa ne olur ?
Farzet doldurulmamış,o şekilde alınmış.
Sen de eşine söyledin : Hani doldurulmuştu ?
Eşin : Aaa arkadaşım beni kandırdı demek,bana doldurdum dedi,dandik şampuanı yutturdu,sen de nelere takılıyorsun bla bla bla...
Detaya bakma bütüne bak bence....
Demek istediğim,şampuanın doldurulması küçük bir detay.
Arkadaşım öyle dedi,ne yapayım der,geçer.Bir sürü bahane bulabilir.
İnkar edilemeyecek bir kanıt değil.
Otel kaydı,kredi kartı ekstresi,cep telefonu dökümü gibi kanıtlar daha inkar edilemez,yalanlanamaz.
Cep telefonunu karıştırabiliyorsun sanırım.O halde gönderilen mesajları kaydetmeyi işaretleyebilirsin.
Bu arada ben evliyim.
Senin gibi şüphelendiğim bir durum oldu.
Anlatayım bari...Eşimin cebinde bir yemek faturası buldum.(Evlere servis yapanlardan.)Üzerinde eşimin adı ve fakat başka bir adres vardı.
Gözüm döndü diyebilirim.Aklıma hiç iyi birşey gelmedi,hep en kötüsü.O zaman soramıyorum da...Şimdi olsa sorarım,didiklerim :)
Ne yapsam ne yapsam...Kalktım adrese gittim.Kapıda güvenlik görevlisi...Burada kim oturuyor dedim,neden dedi.Gayet güzel anlattım.Ne salakmışım :)
Böyle böyle eşimdi şuydu buydu...Adam hiç renk vermedi Allah için.Anlıyorum dedi,söyledi kim olduğunu.
Kim çıktı biliyor musun ? Eşimin evlenecek olan bir erkek arkadaşı...Ve bana hep anlatıyordu hazırlıklara yardım ettiğini.
Dedim ya gözüm dönmüştü,hiç mantıklı düşünemedim,aklıma gelmedi.
Ben gerçeği öğrenince çok utandım.Ne diyeyim,sen de utanırsın inşallah diyeyim yanlış anlamazsan :)
Yanlış anlama ama ben senin yerinde olsam buna da inanmazdımdaha geçenlerde başıma böyle bir olay geldi.. eşim gece dükkanda sabahlamıştı işleri vardı.. bende annemdeydim. sabaha karşı eve gidip yatacak bende sabah dükkanı açacaktım. neyse geldim dükkanı açtım.. aradan baya bi zaman geldi şeytan dürtttü hadi bi geçmişe bakayım dedim. ne göreyim.. bissürü kadın profiline bakılmış malum arkadaşlık sitesinden.kadın profilerine tıkladım yaşadığımız şehirde değil çoğu sonra bir tanesine geldim kadın ünlü olmayan ajansa kayıtlı bir manken..kadının adını google a bir yazdım, p.rno bilmem ne bissürü şey.. ben hayatımda böyle kötü hissetmedim kendimi, resmen yıkıldım, köpürdüm, çıldırdım. o an yanımda olsaydı herhalde boğazlardım o derece canım sıkıldı.. neyse hiçbişe yokmuş gibi aradım gel artık ben gidicem dedim. tamam geliyorum dedi. yarım saat sonra geldi müş vardı gönderdim. otur dedim yanıma. açtım sayfayı bu ne? dedim. ne o dedi.. sen söliceksin bu ne bissürü profile girmişsin, bir de bu kadının adını yazdım abuk subuk şeyler çıktı dedim.. ben girmedim ki dedi.. nasıl sen girmedin ya yapma dedim.. ya gece yanıma sercan geldi dedi ( arkadaşı yaşı benimkinden ufak, web tasarımıyla uğraşıyolardı evlenmeden önce geceleri falan ) sercanın ne işi var gece 3 te burda dedim.. ya bilmiyomusun sen gelmiş yanıma gece yardıma diye, müşteriler soruyo bu face de kameralı görüşmemi ne varmış onun için uğraştık dedi.. ya ne alaka dedim. neyse kızlar pek detaylı anlattım fakat kısacası; bu arkadaşı gece geliyo benimkide anamakinaya oturtuyo çocuk kendi faceinden giriyo ve kameralı görüşme yapmaya çalışıyolar diğer makinalardan biriyle.. o arada çocukta bu profillere giriyo.. tabi eşiim bana bunları anlatınca ben acayip suçluluk duygusu hissetim ve sakin gözle bakınca da doğru söylediğini anladım.. insan çok çabuk yargılıyor karşısındakini.. ama bizim suçumuz yok erkekler çok yalancı, ve bunu eşimizde dostumuzda görünce herkes yapıcak sanıyoruz. konu sahibi arkadaşım eşin bi işler karıştırıyo olabilir fakat şunu da göz önünde bulundur ki bunlar tamamen tesadüfte olabilir. bende bundan sonra bişeyle karşılaşırsan sık kendini ve eşine hiçbişey belli etme. senin farketmediğini sansın ve eğer bişeyler yapıyosa onun rahatlıgıyla( nasılsa anlamıyor diye ) hata yapacaktır. bence o anı bekle ki eğer kötü bir durumla karşılaşırsan inkar edecek durumu olmasın.. allah yardımcın olsun.
Canım sevindim,umarım kafan iyice rahatlar,böyle şeyler yaşamazsınız bi daha...
Yanlış anlama ama ben senin yerinde olsam buna da inanmazdım,çünkü herkesin kendine göre deneyimi var tabi,ama ben de kendimce çözdüm ne zaman ne yalanlar atıyorlar. .Nerden biliyorsun diyeceksin,maalesef eşimle evlenmeden önce yaşadım benzer birşey.. O da internetten işte arkadaşlık sitesinde,bisürü bakmış gezinmiş falan,ertesi gün kızlar,bu arada şeytan dürttü diyoruz ya ,ya da kötü hissettim kendimi diyoruz ,sonra araştırıyoruz,kesinlikle kendinize ,6. hissinize güvenin kızlar..Ama sürekli şüphecilik değil,durduk yerde şüphelenme veya iç sıkıntısı gibi olduğunda !! Neyse işte ertesi gün şeytan dürttü ,bakmazdım normalde,ben gördüm falan işte..Baya konuştuk,birebir yakalanınca çok kötü oldu tabi ama ,yok işte yeğenim girmiş falan ,zaten öyle dediklerinde bahsedilen kişi orda olsa bile inan ki ne yapıyolarsa birlikte yapıyorlar maalesef(genellikle) "erkek çapkınlığı dayanışması" benimki kabul etti yaptığını,tamam dedim madem öyle sen busun,bitsin dedim,çok rahattım ben,olmaz böyle dedim,onu hiç böyle görmemiştim,acayip ağladı falan ,işte elimin altında görünce merak ettim falan dedi ( en azından dürüsttü )Bir süre güvenemedim ama şimdi düzeldi,artık yapmaz bildiğim kadarıyla ... :26::26:Yani neyse,demek istediğim en azından gözümle görünce artık lafına inanır mıyım bilmiyorum,tek ayak üstünde bale yapıyolar yaa...:118::118:
Arkadaşlar son durum bu bir iki gün önce otel ile iletişime geçtim ve bana bu isimle ( eşimin ) bir kayıt bununamadı dediler.
Arkadaşlar son durum bu bir iki gün önce otel ile iletişime geçtim ve bana bu isimle ( eşimin ) bir kayıt bununamadı dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?