Her şeyi yenilemek istiyorum

Eşya alıp hamalligini yapacağına yiyin için gezin size hayat katsın. 3 yıllık evlilikte koltuk ne kadar yıpranmış olabilir ?
Bana göre çok yıprandı ama gören kişiler beğeniyor ya da naziklik yapıyr bilemedim en kötü bir ara kaplatırım biraz da tamir gerekti taşırken kırmışlar arka makasını

Çocuk düşünüyorsanız şu an hiçbişeyi yenilemeyin. Çocuklar büyüyünce yenileyin. Önceliğiniz de kendi evinizi almak olsun

Canım genclık gelmez ele gezdıgın kar

İnşallah hem maddi hem manevi feraha kavuşursunuz.Sıkmayın canınızı sağlık yerinde olsun yeter ki.Öyle durumlarda bende herzaman şunu düşünüyorum çok şükür ki sağlığım yerinde insanlar şifa bulmak için hastanelerde yatıyor çok zor.Dermansız dert vermesin Allah kimseye

6 senede 4 kez taşındım. Koltukların plastik ayaklarında çizik dışında birşey yok çok şükür. Daha 1 yıllık olmayan eşyalarımı taşırken de balon pat pat aldım salon masası, 5 kapılı gardıropu söküp kendimiz sardık. Yakınlarımdan kullanılmayan eski örtüler çarşaflar alıp üzerine streçle sardım bir de nakliyatçıya sardırdım gerekeni. 2. taşınmada polar kalın örtüler aldım kumaşçıdan metrelerce kendimiz söktük, kendimiz monte ettik.
Markalı güzel, uzun ömürlü mobilya almıştık. Ev alma imkanımızda yok. Kiracı olup böyle mecburi taşınma durumunda kendin önlemini alacaksın. Çünkü nakliyatçılara güven olmaz ve herşeyi a dan z ye sarma parası yerine kendin streç malzeme parası harcarsın az miktar. Küçük bir kiler depo yaotığum yerde 3,4 hurç sarma örtülerim var yıllardır.
Tek maaşla 3 yılda mobilya değişmek yazık günah.

Tek maaşla 3 yıllık bir evlilik diliminde eşyaları değiştirmek istemeniz Çok yersiz 20yılında hala evlenirken aldığım eşyaları kullanıyorum Hepsi de tertemizler bir defa yüzlerini değiştirdim ki şimdi değiştirmek istesem imkanım var Hepsini sıfırdan yine düzerim ama gereksiz onun yerine ölçülerin doğrultusunda yatırım yapmayı ve yaşamayı tercih ediyorum siz bunalmışsınız kendinizi biraz dışarıya atın dışarıda İçilen bir kahve arkadaşlarla İçilen bir çay bir iki saatlik bir sohbet ortamı İnsanın psikolojisini çok değiştiriyor hayata bakış açısı değişiyor insanın mutluluğu eşyalarda aramayın evinizi temiz ve Ferah tutmaya bakın Onun dışında hayat akıyor yaş geçiyor imkanlarınız ölçüsünde yatırım yapmaya ve yaşamaya bakın

Pinterestte falan çok güzel yenileme fikirleri oluyor. Siz bence boya, kulp değişimi falan yapın. Hem de kafanız dağılır.

Paranız olsa neyse de şu durumda bu fikirden uzaklaşın bence.
Eviniz kıra ve tek maaş.
O yüzden şuan hedefınız bıraz birikim olsun.

Regl zamanı gelmiş ve sosyal medyada gezince evdeki eşyalara bakıp ayy yeni model olsalardı da ne güzel olurdu heee ama ne gerek var kenara birikim yapma zamanı topiği olmuş ama dışarı çıkıp sosyallesin yani gezmeye de para ayırın

Erişemediğim hesabımı da sayarsam 11 yıldır bu forumdayım.
Buraya çok ağır sorunları olan da gelir, söylenmek isteyen de, sorunu var adı altında ego mastürbasyonu yapan da, ilgi çekmek isteyen de, trol de, yalnızca sıkılıp şımarıklık yapan da, bir konuyu paravan edip esas derdini satır aralarına sıkıştıran da.
Ve inanır mısınız, artık öyle bir filtre gelişmiş ki içimde, ilk seçenek dışındakilere, yazdıklarını dışardan bir gözle görecekleri türden karşılık veriyorum.
Çünkü burda hiç birimiz mavi tik güzeli, influencer ya da bir maskenin ardına saklı değiliz.
Burası gerçek dünya.
Beni burda bilenler bilir, yeri gelir, çözüm maksatlı tüm ilgim ve deneyimimi dökerim bu satırlara, yeri gelir konu üzerinden eğlenirim.
Çünkü her konu uzuunca teselli ya da açıklama gerektirmez.
Hatta kısa bir empati mesajı bile konu sahibini tatmin etmez çoğu zaman, ister ki herkes kendisiyle ilgilensin derdi baş tacı edilsin.
Ama bu mümkün değil.
Buraya dert açmanın kazançları da olur bedelleri de.
Okuyanlar dertleşmek de ister gülmek de, çünkü kimse yalnızca gam yükü olmak için gelmiyor buraya.
Sonuç olarak, açtığınız konularda onay ihtiyacınız %100 karşılanmayabilir.

Son düzenleme:
Hemen iban atıyorum sizden bir şey istemiyorum belki rahatlamak istedim yazarak .
Eşya yenilemek hiç mantıklı değil hele 3 yıllık,ben 10 yıllık eşyaları kullanıyorum,mutluyum.. mutluluğu yanlış yerde arıyorsunuz eşya alacağınıza o parayla eşinizle gezin anı biriktirin

Bu durumda isteklerin fazla tek maaşla ben evi geçindirsem eşime kızarım yeri zamanı değil diye yada git çalış derim. Başka yolu yok kaldı ki Allah aç susuz bırakmasın yani başını koyacak bi çatın varsa yat kalk şükret gerçekten onu bile bulamayan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…