Her şeye karışan yönlendiren kaynana

gurbetsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
16
5
1
28
Arkadaşlar merhaba burayı uzun süredir takip ediyordum ama bugün moralimi bozan bir konu olduğu için hesap açmak istedim. Eşimle ailelerden uzak şehirlerdeyiz. Ramazan bayramında benim ailemin yanına gideceğiz eşim bugün kayınvalidemle konuşurken bayramda oraya gideceğiz dedi kayınvalidem bize uğrayın bayramın ilk günü gidin dedi ben hem sinirlendim hemde çok üzüldüm. Çünkü temmuzda zaten 24 gün onların yanına gideceğiz sadece 10 gün ailemin yanında geçireceğim onda da bizi yönlendirmeye çalışıyor. Hem yolumuzun üzeri de değil 10 saatlik yol oradan babamlara gitmek çok saçma olmaz mı ? Bende bakalım anne belli değil ne yapacağımız dedim ama siz olsanız ne yapardınız? Geçen kurban bayramını onların yanında geçirdim bu bayramımı da ailemin yanında geçirmek istiyorum

Derdim zaten size geleceğiz yazın. Hem yol üstü değilsiniz diye. Bu kadar içinize atmayın herşeyi. Kibarlıgı bozmadan deyin gitsin. Şahsınıza demiyorum ama kibarlık bizim milletle eziklik olarak görülüyor ve eziyorlar. Az sert olsanız size bunu demeye bile cesaret edemezdi.

Geçen bayram sizin aileye uğradınız mı? Cevap hayırsa gitmeyin bayram tatili kısa zaten yolda yorulursunuz anlamı kalmaz. Topu taca atmak yerine buraya yazdıklarının aynısını deseydin keşke 24 gün 10 gün muhabbetini ve geçen seneki bayramı beklentiye girmesinler

Yani aslında çekinir benden ama oğlunun benim ailemle yakın olmasını istemiyor varsa yoksa kendileri

Bence guzelce anne zaten oraya gelecegiz uzun sure simdi gecen bayramda sizdeydik bizimkiler alinir, uzulur az zaman gecirelim dersiniz gecer gider. Kisa kesin muhabbeti soyleyin kapatin direk, uzun uzun aciklamayin.

Eşimle konuştum bu durumu ama kayınvalideme de derim çekinmem ama o an öyle söyleyince ne diyeceğimi şaşırdım aslında bunun için çok kızıyorum kendime 30 yaşındasın neden çekiniyorsun diye

Ayrıca Temmuz' da yanlarında kalacağınız süre de epey uzun. Tüm tatili mi orada geçireceksiniz?

Bakarız demeyecektiniz. Zaten Temmuz da sizin yanınıza geleceğiz o yüzden bayramda direkt ailemin yanına gideceğiz diyecektiniz. Onu demeyip kendi kendinize üzülüp, sinirlenmişsiniz yok yere.
Bir de daha yeni gebeyim daha bebişimi görmeden çok çok üzdüm kendimi.

Bir şey demeyeceksiniz planı bozmadan gideceksiniz.
Zaten geçen kurbanda orda olduğunuzu biliyor , temmuzda 24 gün kalacağınızı da biliyor daha da aptala anlatır gibi açıklama yapmanın manası yok bence.

Bir şey demeyeceksiniz planı bozmadan gideceksiniz.
Zaten geçen kurbanda orda olduğunuzu biliyor , temmuzda 24 gün kalacağınızı da biliyor daha da aptala anlatır gibi açıklama yapmanın manası yok bence.
Hayır benim sinirlediğim şey neden karışıyor ben mesafe koydukça hala bizim fikirlerimize salça olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…