her şey pamuk ipliğine bağlıymış :(

tabi canım eşiyle ailesi arasını yapamıyorsa bi adam herkese yerini bildiremiyorsa birini tercih etmesi lazım..

Son düzenleme:
eşine söyle tabi annende olduğunu...ben söylemiştim anneme gidiyorum diye..
benim eşimin anne ve babası yok ölmüşler ben hiç tanımadım yani ama görümceler var bi teyzeleri var..
eşim nasıl düşkündü bunlara ölüyodu zaafım var diyodu..
onlarda buna güvenip sürekli dolduruyolardı bana karşı..
hatta küçük görümcemle birlikte yaşıyoduk..
kız benimle tek kelime konuşmazdı daha tanışamadık bile aynı evin içinde kafadan küs girdi olaya..
neyse bunlar bana aileme fln tatsızlık çıkardılar..
eşim annemi çok sever kızkardeşimide zaten kızkardeşim tanıştırmıştı bizi...
ben terkedince eşimi geldi salya sümük ağladı babama...:)
neyse gittik o günden sonra bambaşka bi adam oldu..
birlikte yaşadığımız görümcemide gönderdi evden...
ev aldılar yeter dedi ben çok çektim şimdi karımla mutlu olmak istiyorum birazda siz çekin bunu dedi...
şimdi bi kavga etsek iş yerine çiçekler yollar..
dün telefonda azcık trip attım haksız olmama rağmen akşam eve erken gidip yemek hazırlamış çiçekler mumlar fln...:)
çocuk istiyo tabi ondanda olabilir.
aslında anlatmak istediğim biraz süründürmek korkutmak iyidir..
kendine gelir..
üstelik sen hamilesin bence başarılı olur bu uzaklaşma taktiği....
tabi çokta katı olma fazla naz aşık usandırır

oyyy kıyamam senin de gergin başlamış ...aynı evde görümceyle yaşanmaz zaten yaa yeri geliyor 2 kız kardeş sorun yaşıyoruz -ki seninki de sorunlu biriymiş iyiki kurtulmuşsun aman daha da bulaşma .en güzel günlerimizi nasıl geçirdik yaa iğrenç karakterler yüzünden.. neyseki atlatmışsın canım darısı başıma...plan proje olmadan zaten evlilik yürütmek zr erkeklerle uğraşmak zor çünkü sürekli onlardan daha olgun olup onlar adına düşünmek zorundayız aklı var fikri var göremiyor mu benimki de yaa değil mi ama gidip annemlere yatacağım bulantılarım zate inanılmaz daha geçen hafta hastanelik oldum benim derdim bana yeter keyfi bilir istiyorsa gelsin gelmezse de kendi bilir canım yaaa ne buu sürekli onun adına düşünmek yordu beni...

sen kendini ve bebeğini düşün..
zaten o seni bu halinle yalnız bırakırsa gitmekle en doğrusunu yapmış olursun..
ayıp yaaa insanlar nasıl bunları yapabiliyor kendi çocuklarına...
anlamaya çalışmak iyi olmak varken...
karaktersiz kötü kalpli insanlar er geç cezasını bulur..
dünyada hiçbirşey karşılıksız kalmaz..
ben kesinlikle eminim bundan....
ahını alıyolar hamile kadının...

Evet ben de anlam veremiyorum o yaşta insanlara yakıştıramadığımdan ilk yıl şaşkınlık yaşadım zaten büyüğüm karşı gelmek de zoruma gitti sustum hep ama üstüme geldikçe geldiler demek ki bu da doğru yol değilmiş canım.en iyisi en başında sert olup taviz vermeyeceksin ama yanında da yürekli cesur bir eşin olacak o yok işte :) çok ahımı aldılar ama canım dün gece 2 de kalp atışlarını duymak için hastaneye gittik çok korktum onu kaybedecektim alçak görgüsüz insanlar yüzünden.artık rahatım da diyemiyorum canım çok yüzsüz bunlar eşim öyşe ya da böyle dün evden çıkardı bunları gidip bizimkilerin kapısına dayandılar ! yüzsüzler yine bulur bir şey gelirler diye korkuyorum benim aptal da eve getirir ..yani bugün düzgünce konuşmak gerek haklısın artık inceldiği yerden kopsun

evet aynen öyle konuş anlat ne varsa içinde dışında hepsini dök..
anlasın eşin onlara laf söyleyemiyo sanada söyleyemez heralde..
bebeğine taşıyan kadına bunların yapılmasına izin vermemesi lazım..
yok öyle yağma

bak canım sen ekonomik özgürlüğü olan ve anladığım kadarıyla ailesi arkasında sağlam duran bir kadınsın korkacak çekinecek hiçbir şeyin yok, sen tek başına çocuğuna da bakabilirsin, kimseye muhtaç değilsin. bunu kocana hissettir, ailesine karşı son derece mesafeli ol, mümkün olabildiğince az görüş, bizimkiler de biraz çok konuşurlar bu kadar kötü olmasalar da, ama eşim cevaplarını yapıştırır genelde. ama eşinden senin yanında ailesini kötülemesini bekleme asla yapmayacaktır, benim eşim kendisi bağırır çağırır küser ailesine bazen bana dert yanar ama ben ağzımı açıp tek kötü yorum yapsam hemen tersine döner.

kızlar aynen öyle yaptım çekip annemlere gittim meğer ben sinir krizleri geçirirken benim bermuda 3şeytanı kaynana kayınpeder ve amcası bizimkilere kapıya dayandılar demiştimya yazık bizimkiler muhattap olmamak için ışıkları açmamışlar ama gece 12 de tekrar geldiklerinde ışık açık yakalanmışlar,beni aileme şikayet etmişler abartarak tabiki..sapıklık resmen yaa ben de o sırada hastane hastane bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gidiyordum.neyse ben annemlere gittim bizimkilerin onları eve sokup çay ikramları beni çıldırttı kızlarının arkasında durup onların canlarına okumaları gerekiyordu anneme ara kaynanamın canına oku dedim yok yapmadı hatta bana sen de bayramda 1 gün gidip görün dedik gitmedin falan daha bana yüklenmeye kalktı nasıl gücüme gitti ben serum yiyorum 5 kg verdim 1 ayda bulantıdan ....sonra cıkıp kız kardeşimin bi arkadaşına gittik eşim oraya almaya geldi ailesini arayıp KARIMI AİLEMİ ÇOK SEVİYORUM BİR DAHA ÜZMENİZE İZİN VERMEM BİZDEN UZAK DURUN demesi şartını koştum yapamadı kızlar!!!!mesaj çektirdim en azından içim rahat olsun diye.sonra gidip öğretmenevinde kaldık ama ben uyuyamadım çok etkilendim 2 canlıyım bir de düşünün eşimden soğudum ve hayattan korktum ilk kez neden mi artık ailemle yapamam eşimden soğudum resmen yalnız hissettim kendimi ahhh bu lanet kafam mesleğimi bıraktım 2 sene önce şimdi tam atanacaktım bu sene ama bebek beklediğimden önce geldi ve doğum tarihi tam da kpss 2012 ile aynı gün verildi ders çalışcak halim de yokki yani maddi gücümü de elime almadım( ama dersanede falan çalışırım diplomam var Allah o noktaya getirirse güçlü olurum kızlar bunu da hissettim dün..ve anladımki bu hayatta yalnızım

canım sonuçta elinde mesleğin var, özel ders verebilirsin dersaneye girersin, inşallah o noktaya gelmez durum, analı babalı büyür bebişin ailen de onun için alttan almıştır yuvanız yıkılmasın diye ama gerektiğinde biz kızımıza sahip çıkarız beğenemediyseniz deselerdi keşke... eşinin gözü korkmalı biraz aklını başına toplasın ne kadar sinirleniyorum böyle şeylere şu an önemli kararlar vermek için uygun bir zaman değil, bebeğin doğsun bakalım sağlıkla, ama bebğin 1 yaşına girer girmez işe başla maddi gücün olunca herşey senin için daha güzel olacak emin ol. şu an bebeğinin sağlığından başka bişey düşünmemeye çalış, onunla konuş, ona güzel sakin müzikler dinlet, sen de gevşersin biraz...

ailem onlara demiştir belki ama gücüme giden bir de dün akşam bizimkilere gittik.babam konuşmak için mutfağa çekti bizi. SİZDEN BEKLENTİM YOK MUTLU OLUN YETERKİ BİZ DE ÇOK ÇEKTİK GİBİLERİNDEN GİRİŞ YAPTI AMA BEKLEDİKLERİMİ SÖYLEMEDİ EŞİME ANNENE DE BANA DA SUS DEMESİNİ BANA SABIRLI OLACAKMIŞIM SUSACAKMIŞIM HATTA O ARABASIYLA ALACAKMIŞ BİZİ ANKARAYA KAYINPEDERLERE GÖTÜRECEKMİŞ FALAN FİLAN ...be isterdimki OĞLUM BİZ KIZIMIZIN ARKASINDAYIZ SOKAKTA BULMADIK NE DEMEK YA AİLEN KIZIMIN HATASI YOK SENİN ESKİ KIRIKLARIN HEM KIZIMI HEM SENİ EKLİYOR SENİNKİLER GELİP 2CANLI KIZIMI NASIL SİNİR KRİZİNDE SOKABİLİR falan demeliydi hatta dünürünü arayıp sizin anlatttığınız gibi değilmiş olaylar siz de düzgün davranın kızımı nasıl üzersiniz..demesini beklerdim ama olmadı ben de ağladım ne biçim konuşma bunlar ya sanki ben mi başka erkeklerle görüştüm ben mi hatalıyım resmen utanmsalar dövmeye gelmişler beni siz ne diyorsunuz yaa geceleri uyuyamaz oldum olan bana oldu ailesiyle görüşmeyi düşünmüyorum isterseniz siz görüşün kimseyi dinlemiyorum bu konuda dedim benimkine de kalkalım dedim öpmedim bizimkileri çıktım kırıldım aileme benim arkamda durup kızımızı üzemezsiniz demedikleri için ,eşime krıldım beni koruyup bu hallere düşürdüğü için... olan bana oldu eşim ailesiyle görüşecek ailem aynen hayatına devam edecek ama ben kendimi yalnız hissediyorum mutsuzum .....

kendini yalnız hissettiğinde ''Hasbiyellahu ni mel vekil '' de içinden hep ''Allah ım bana kafidir'' anlamı , ne kadar güzel değil mi, zaman zaman hepimiz böyle hissedebiliyoruz, hele hamileyken insan daha da hassas oluyor, ama hiçbirimiz yalnız değiliz, bizi koruyup gözeten seven Rabbimiz var, inan o kullarını çok seviyor, Duha suresindeydi sanırım '' Rabbin sana küsmedi, darılmadı'' diyor her okuyuşumda ağlarım, hayır da verse şer de verse mutlaka bir sebebi vardır, namaz kılmıyorsan hemen başla çok iyi gelecektir... hem artık bebişin de olacak şu an senin içinde ve hep seninle düşünsene ona odaklan hiç te yalnız değilsin

sağol canım benim çok iyi geldin ve kalbin çok temiz ben namaz kılıyordum bırakmıştım ve daha bugün tekrar başladım gerçekten kalbin çok temiz içine doğdu herhalde..inşallah dua et nolur benim için de atanayım belki bu aralar öğretmen ataması olabilir o zaman her sey harika olacak benim için çok teşekkür ederim yanımda olduğu için...çok sağol

sağol canım benim olan bana oldu düzgün uyuyamıyorum bile

bır can tasıyorsun
oncelıkle hem kendın hemde bebegın ıcın ıyı olmak zorundasın
kolay bısı del
hem aılenın bu denlı duyarsız olması
hem esının aılesının bu denlı saygısız vede dusuncesz olması
hmde esının bu kadar olaya sessiz kalması
ama dedıgım gıbı ıyı olmak zorundasın bebegın ıcın
rabbım ıslah etsın hepsını
senı unutsunlarrrrrrrrrrrrrrrr

aynen arkadaşa katılıyorum Alllaha sığın RABBİM onlara seni unutacak dert verecektir ancak o haklıyı haksız görür bilir zamanı geldiğindede ıslah etmesini bilir,senin durumunda olan nice insanlar var daha kötüleri de eşinin seni korumaması çok kötü ama en azından onlara uysaydı daha kötü bunada şükret hep beterin beterini düşün şükret böylece kendini daha rahat huzurlu hissedersin en azından bebşin olacak o mutluluğu yaşıyacaksın şükür,ya hiç olmayanlar olması için neler feda eden insanları düşün bebek etkileniyo sonra doğduğunda gazlı sancılı sorunlu bi bebek oluyo sana tavsiyem bebeğin için hiç birşeyi kafaya takma onu düşün gerisi boş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…