tabi canım eşiyle ailesi arasını yapamıyorsa bi adam herkese yerini bildiremiyorsa birini tercih etmesi lazım..
tabi canım eşiyle ailesi arasını yapamıyorsa bi adam herkese yerini bildiremiyorsa birini tercih etmesi lazım..
eşine söyle tabi annende olduğunu...ben söylemiştim anneme gidiyorum diye..
benim eşimin anne ve babası yok ölmüşler ben hiç tanımadım yani ama görümceler var bi teyzeleri var..
eşim nasıl düşkündü bunlara ölüyodu zaafım var diyodu..
onlarda buna güvenip sürekli dolduruyolardı bana karşı..
hatta küçük görümcemle birlikte yaşıyoduk..
kız benimle tek kelime konuşmazdı daha tanışamadık bile aynı evin içinde kafadan küs girdi olaya..
neyse bunlar bana aileme fln tatsızlık çıkardılar..
eşim annemi çok sever kızkardeşimide zaten kızkardeşim tanıştırmıştı bizi...
ben terkedince eşimi geldi salya sümük ağladı babama...:)
neyse gittik o günden sonra bambaşka bi adam oldu..
birlikte yaşadığımız görümcemide gönderdi evden...
ev aldılar yeter dedi ben çok çektim şimdi karımla mutlu olmak istiyorum birazda siz çekin bunu dedi...
şimdi bi kavga etsek iş yerine çiçekler yollar..
dün telefonda azcık trip attım haksız olmama rağmen akşam eve erken gidip yemek hazırlamış çiçekler mumlar fln...:)
çocuk istiyo tabi ondanda olabilir.
aslında anlatmak istediğim biraz süründürmek korkutmak iyidir..
kendine gelir..
üstelik sen hamilesin bence başarılı olur bu uzaklaşma taktiği....
tabi çokta katı olma fazla naz aşık usandırır
kendini yalnız hissettiğinde ''Hasbiyellahu ni mel vekil '' de içinden hep ''Allah ım bana kafidir'' anlamı , ne kadar güzel değil mi, zaman zaman hepimiz böyle hissedebiliyoruz, hele hamileyken insan daha da hassas oluyor, ama hiçbirimiz yalnız değiliz, bizi koruyup gözeten seven Rabbimiz var, inan o kullarını çok seviyor, Duha suresindeydi sanırım '' Rabbin sana küsmedi, darılmadı'' diyor her okuyuşumda ağlarım, hayır da verse şer de verse mutlaka bir sebebi vardır, namaz kılmıyorsan hemen başla çok iyi gelecektir... hem artık bebişin de olacak şu an senin içinde ve hep seninle düşünsene ona odaklan hiç te yalnız değilsin
ne kadar kotu bır durum yha
rabbım yardımcın olsun
sağol canım benim olan bana oldu düzgün uyuyamıyorum bile
kendini yalnız hissettiğinde ''Hasbiyellahu ni mel vekil '' de içinden hep ''Allah ım bana kafidir'' anlamı , ne kadar güzel değil mi, zaman zaman hepimiz böyle hissedebiliyoruz, hele hamileyken insan daha da hassas oluyor, ama hiçbirimiz yalnız değiliz, bizi koruyup gözeten seven Rabbimiz var, inan o kullarını çok seviyor, Duha suresindeydi sanırım '' Rabbin sana küsmedi, darılmadı'' diyor her okuyuşumda ağlarım, hayır da verse şer de verse mutlaka bir sebebi vardır, namaz kılmıyorsan hemen başla çok iyi gelecektir... hem artık bebişin de olacak şu an senin içinde ve hep seninle düşünsene ona odaklan hiç te yalnız değilsin