Her Şey Normale Dönecek Mi?

Ben de bu aralar öyle yapma kararı aldım. Son haftalarda arkadaş grubumda da sürekli ekonominin kötüye gitmesi konuşuluyordu ve ben patlamak üzere olduğumu fark ettim. Onlara da bu kadar fazla bu konuda konuşmayalım ruh sağlığımızı korumamız gerekiyor, dedim. Devam ederse sanırım sessize alacağım. Belki de sınav bitene kadar haber bakmayı bırakıp (tabi hiçbir şeyden haberim olmayacak kıvamda değil), yine doğa için, kadın/çocuk/insan hakları için elimden geleni yapıp derslere ve arada kendimi iyi hissettirecek aktivitelere yoğunlaşmam en doğrusu olur. Teşekkür ederim beni gerçekten çok iyi anladınız

Senin elindeki imkanlarla kızına verdiğin eğitim, gösterdiğin özen benim diyen birçok kişiye fark atar

Ayni otobusteyiz de ondan.

Ben suan is degistirmeyi de dusunuyorum bakalim kismetse, artik daha anlamli islere enerjimi vermek istiyorum.

Elimizden geleni yapicaz ama pozitif olmak sart. Yoksa bir hayata daha yazik olmus olur.

Hayalleriniz amaçlarınız olmalı
Kaygılarınız kamçınız olmalı
Her yeni gün daha geniş bir alana bakmaya ve görmeye çalışın
Karşıt fikirlerden beslenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…