• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sey mi yalandi? Nolur bir yardim edin

Herkes bu adet olayina takilmis bence normal sanki ayip bisey degil ya ya da uzerinde detayli da konusulmamis konusulsa bile anormal degil ki herkesin bildigi bisey suratimizdan bile belli oluyor adet oldugumuz :1:

Evet herkes ona cok takildi, evet yani bizim elimizde olmayan bir olay ayip degil bir sey degil ama dusununce biraz garip oluyor yani yinede garip ya :D

Evet herkes ona cok takildi, evet yani bizim elimizde olmayan bir olay ayip degil bir sey degil ama dusununce biraz garip oluyor yani yinede garip ya :D

Sana gore ayip degilse ayip bulmuyorum demelisin bence ki degil :D neyse konuya gelirsek zaten 17 yasindaymissin boyle internet uzerinden ilk tecrubelerindir bi sure sonra karsidaki sahsa oldugu kadar sana da uzucu gelmeyecek ve bos biseymis diyeceksin =)

Sana gore ayip degilse ayip bulmuyorum demelisin bence ki degil :D neyse konuya gelirsek zaten 17 yasindaymissin boyle internet uzerinden ilk tecrubelerindir bi sure sonra karsidaki sahsa oldugu kadar sana da uzucu gelmeyecek ve bos biseymis diyeceksin =)

Evet buradaki bayanlarin tecrubelerine guveniyorum o yuzden o sahsi takmiyorum artik, daha onemli olan sinavim var ona yogunlasiyorum hatta iki gune kalmaz unuturum ama buraya yazinca icim bosaldi boyle seyleri kimseyle konusmadigim icin burasi iyi geliyor bana

Canim zaten netten tanismissiniz gorusmemissiniz yuz yuze de anladigim kadariyla. Yani elbette internetten tanisip asik olup hatta evlenebilir insanlar ama sizinkisi baya bir imkansizmis misirda o sen tr desin. Biraz sacmalamis o cocuk da bence incindin evet kotu ama bir yerde iyi olmus bu bos yere daha fazla hayal kurmamis oldun diye düşünüyorum. İnsaallah cok cabuk atlatırsın. Bence gurur yapacak bir olay olmamis yani tabi seviyor sevmiyor diyemem ama yoluna devam et netten ya da cevrenden bir yerden birini bul elle tutulabilecek biri olsun . bise oldugunda yuzune bakip anlayabilirsin.

Son düzenleme:
Back
X