- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- 53
Arkadaslar ben son zamanda burada bayagi aktifim baskalarinin sorunlarina cevap yazarken, kendi sorunlarimi da paylasmak istedim. Benim 1 senedir gorustugum bir kisi var aslinda gorustugum degilde konustugum. Kendisi Mısırlı ve mısırda yasadigi icin gorusme sansimiz yok suanlik. Biz bu arkadasla ilk once politik meseleler ile tanistik internette. Biz politika derken kendimiz ile alakali konusmaya basladik ve is aşka geldi. Ben aşık olmustum. Kendisi bana daha onceden soylemisti benden hoslandigini hatta ben o zaman sadece arkadas olarak goruyordum fakat sonradan degisti, gecen hafta benim regl zamanimdi ve o bunu biliyordu. Ben onu icin piano calip youtube'a yukledim. Cunku onu sasirtmak istedim bilirsiniz insan birisini sevince boyle seyler yapar. İste o cok begendi falan filan derken 1 hafta sonra yani bugun seninle bir sey konusacagim dedi. Adetin bitti mi diye sordu cunku onemli dedi. Bende evet dedim ve konusalim dedim bu sirada dersanedeydim, ygs'ye hazirlaniyorum seneye sinava girecegim insallah. Bana gecen hafta soylediklerin ve yaptiklarindan pisman misin dedi. Bende hayir neden olayim ki dedim. O da dedi bilirsin kizlar regl zamaninda cok duygusal olur, duygularina kapilip istemedigin bir sey yapmis olabilirsin dedi. Bende kaldim oturdugum yerde, pisman mi olmaliyim? dedim. O hayir benim korkum duygularindan vazgecmen dedi. Ben de hayir falan dedim oyle konustuk. Sonra is suna dondu. Ben aslinda seni uzmemek icin seni seviyorum dedim, dedi. Ben cok uzuldum buna ve beni cok etkiledi bu cunku bana onceden cok sey soyledi beni sevdigine dair, hatta benim icin bolumunu degistirdi bir tane actigim konu da yaziyor bu. Ben anlayamadim neden bu kadar yalan soyledi bana o zaman hani bastan soylemeseydi sevmedigini neden boyle yapti kafam cok karisti kizlar uzun yazdigimin farkindayim kizlar affiniza siginiyorum. Sizce gururundan mi boyle soyledi yoksa gercekten bunu mu ima etti? Bir gecmisimiz var ve onun kotu biri oldugunu dusunmuyorum ne yapabilirim?