- 28 Ağustos 2024
- 106
- 45
- 32
-
- Konu Sahibi nefertiti00
Çok konuşmam yoktur ama herkesin birbirini tanıdığı ortamda onlar ortak konudan muhabbet ederlerken sessiz kalabiliyorum bana bu doğru geliyor öbür türlüsü daha itici gelir gibi her şeye maydanoz olmak gibi hemen gereksiz samimiyete giremeyenlerdenim ama konuşulunca konuşuyorum ama dediğim gibi kendi aralarında ortak muhabbet varsa benim bilmediğim bir olay o zaman sessiz kalıyorumDış görünüşle alakalı olduğunu sanmıyorum, muhabbetiniz sohbetiniz de bir sıkıntı mı var? Çok mu konuşursunuz? Yada tam tersi…
Bu yaptığın hareket normal beybi…Çok konuşmam yoktur ama herkesin birbirini tanıdığı ortamda onlar ortak konudan muhabbet ederlerken sessiz kalabiliyorum bana bu doğru geliyor öbür türlüsü daha itici gelir gibi her şeye maydanoz olmak gibi hemen gereksiz samimiyete giremeyenlerdenim ama konuşulunca konuşuyorum ama dediğim gibi kendi aralarında ortak muhabbet varsa benim bilmediğim bir olay o zaman sessiz kalıyorum
Konuşulunca konuşuyorum kısmı sıkıntı olabilir. İnsanlar sizi sürekli muhabbete dahil etmeye çalışmaktan yoruluyor olabilirler.Çok konuşmam yoktur ama herkesin birbirini tanıdığı ortamda onlar ortak konudan muhabbet ederlerken sessiz kalabiliyorum bana bu doğru geliyor öbür türlüsü daha itici gelir gibi her şeye maydanoz olmak gibi hemen gereksiz samimiyete giremeyenlerdenim ama konuşulunca konuşuyorum ama dediğim gibi kendi aralarında ortak muhabbet varsa benim bilmediğim bir olay o zaman sessiz kalıyorum
Kendinin çok donanımlı çok üstün olduğunu düşündüğü için karşısındaki insanları küçümsüyor da olabilir. Böyle yapmıyorum diye düşünse de tavırlarına yansıyordur belki ister istemez.Eşinizin dediği gibi baya donanımlıysanız belki kendilerini sizin yanınızda daha düşük hissediyorlardır o yüzden görüşmek istemiyorlardır. Bu da bir ihtimal olabilir
Tabi bu da bir ihtimal olabilir. Genelde kişi zaten sizin dediğiniz modda olduğunun farkında olmuyor normal geliyor kendi davranışları. O yüzden bu ihtimalde de anlayamıyor olabilir neden arkadaşı olmadığını.Kendinin çok donanımlı çok üstün olduğunu düşündüğü için karşısındaki insanları küçümsüyor da olabilir. Böyle yapmıyorum diye düşünse de tavırlarına yansıyordur belki ister istemez.
Bizde var bir tane böyle. Kadının gerçekten iyi bir kariyeri var, başarılı bir kadın ama küçük dağları ben yarattım modunda sürekli. Kocasını çok sevdiğimiz için arada kendisine katlanıyoruz ki çoğu zaman aramıza katılmıyor zaten kendi isteği ile.
Ama bu bazen karşı taraf açısından zorlayıcı oluyor. Seni de dahil etmek için çaba harcıyorlarsa katmak istemiyor olabilirler.Çok konuşmam yoktur ama herkesin birbirini tanıdığı ortamda onlar ortak konudan muhabbet ederlerken sessiz kalabiliyorum bana bu doğru geliyor öbür türlüsü daha itici gelir gibi her şeye maydanoz olmak gibi hemen gereksiz samimiyete giremeyenlerdenim ama konuşulunca konuşuyorum ama dediğim gibi kendi aralarında ortak muhabbet varsa benim bilmediğim bir olay o zaman sessiz kalıyorum
Bazen farkında olmadan karşı tarafa düşük bir enerji veririz konuşmalarımızla ya da bakışımızla olabilir.
Ya da hiç bir sorunun olmasa bile sen ve kendini denk görmüyor olabilir ya fazlasindir ya da eksik ona göre. Bu da onu rahatsız etmiş olabilir.
Bunlar ihtimaller.
Kendin gibi birini bulduğunda en iyi dostluğu yakalarsın belki de bu zamana kadar onu bulamamissind
DerdValla kolayca arkadas edinip uzun yillar o arkadasligi koruyan biriyimdir. Ama surekli negatif olan, surekli dert yanan, ne bileyim bir dert anlattiginda senin derdine zerre kadar ilgi gostermeyip bak benim daha buyuk bir derdim var diyerek absurd takintilarini paylasan insanlara tahammul edemeyip cok sirtimi dondugum olmustur.
Ya da sunu da yasadim, butun dertlerinde ailecek yaninda oldugum arkadaşlarim, benim bir derdim oldugunda bi anda ölü gibi davranmaya baslamislardi, onlari da silip atmisligim coktur.
Boyle seyler yasiyor olabilirsiniz, belki?
irdedipi
İçlerinden bir tanesi aşırı sessiz ketum ciddi yapı da mesela ama onu çağrırlar ederler ben yerine göre olmaya çalışıyorum sohbet açıyorum ama sonra onlar kendi arasına dönüyorlar dert anlatmayı çokta seven biri değilim yeni tanıdıgım insanlara karşı güler yüzlüyümdür de ama yine de yok belki onlardan ufak durduğum için mi diye düşünüyorum görüntü olarak gerçekten küçük duruyorum 30 yaşımda olmama rağmen 20 gibi duruyosun diyenler çok oluyor bu benim için çokta istemediğim bir şey ondan mı acaba denk görmüyorlar işte görüntüden kastım da bu birazKendi adıma dış görünüşten ziyade. Mutsuz,sürekli dert yanan,yakınan amiyane tabirle enerji vampiri tipindeki insanlardan uzak duruyorum. Çok mutsuz ayrılıyorum böylelerinin yanından zira.
Gereksiz çok konuşan,kendini ne bileyim evini arabasini öven,göstermeye çalışan insanlarla da merhaba merhaba'dan öteye gitmez ilişkim.
Kıssadan hisse sizde bunlar olmayabilir ama muhakkak bir sebepleri vardır diye düşünüyorum
Belki soğuk bir yapınız vardır o bile etken olabilir,duvarlarınız vardır belkide kendinizi dogru ve yeterli ifade edemiyorsunuzdur,sizi yeterince tanıyamamış olabilirler.