- 28 Ağustos 2024
- 83
- 25
- 32
- Konu Sahibi nefertiti00
Selam herkese daha önceden üyeliğim vardı fakat e posta şifremi unuttuğum için yeni üyelik açtım. Derdime gelecek olursak arkadaşlık ilişkilerinde istenilmeyen insan olduğumu düşünüyorum eşimde farkında arkadaşlarının eşleri toplaşıyor beni çağıran yok o da hayret ediyor sebebini o da bulamıyor okumuşsun kültürlüsün oturmasını kalkmasını giyinmeyi konuşmayı biliyorsun senle konuşurken ben sıkılmıyorum ailem içindede seviliyorsun ama niye bir arkadaşın olamıyor diye bana soruyor geçmişte hiç arkadaşım olmadı değil oldu tabi hala da görüştüğüm vardır ama az sayıda. Benim de aklıma gelen şu acaba görüntümde mi var bir şey sinsi mi duruyorum güven oluştrmayacak bir tipim mi var çünkü daha önce biten bir arkadaşlıgımda şu oldu ben onu severdim muhabbetimiz iyidi zor zamanında yanında oldum destek oldum ve aramızda hiçbir şey yokken başkalarına ben o kızdan hiç hazzetmiyorum demiş bunu duyunca da bitirmiştim arkadaşlığımı yani görüntü etki eder mi giyim kuşam değil kastettiğim çünkü gerçekten bir sebep bulamıyorum özeleştirimi defalarca yaptım dikkat ettim törpülemem gereken yerleri törpü ledim eşim bile şaşırıyor çünkü sıkıntılı bir insan değilim