• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey birbirine girdi..

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.828
3.147
133
Ablalarım günaydın, özgüven sorunum olduğunu düşünüyorum. Bir konuda olumsuz tepki aldığım zaman sanki o olumsuz tepki sadece bana verilmiş gibi geliyor. Mesela hatırlarsınız erkek arkadaşım onun memleketine gelmemi istememişti acaba eski sevgilisi gibi bir kiz olsaydım gelmeme izin verir miydi diye düşünüp duruyorum (kız çok güzel) belki o askerden gelene kadar zayıflarım saçları boyarım belki tipimi değiştiririm belki ikna ederim diyorum. Bugün bir tanıdığım onun memleketinden fotoğraf atmış. O an fark ettim ki ben onu hic affedememişim bu konuda maalesef.
Ya da mesela sınıfta bazı kişiler hariç kimseyle anlaşamıyorum. Kavga olmuyor ama konuşamıyorum genelde. Bir grup var sınıfta onlarin arasina girmeye calisiyorum olmuyor. Anlasabildiğim ender arkadaşlarımdan birine bunu açınca dedi ki ya bırak ne yapacaksın onları ergen kafasından çıkamamışlar gerçekten bu kadar önemli mi dedi.
Çok uzattım biliyorum ama bu durumu çözmek istiyorum. Psikologa gitmek istiyorum ama antidepresan kullanmam gerekirse eğer anneme açıklayamam çok üzülür :( Ne yapsam ki

biraz hassassın sadece. psikologluk ya da ilaçlık bi durumun yok gibi. herkes çok şen şakrak, girişken, vurdumduymaz olacak diye bi kural yok ki.

Bu anlattıklarında antidepresanlık bir durum göremedim.. Kişiliğin böyle.. Bunları aşmak için uğraşmak senin elinde sadece.

Yaşının gereği duygular endişeler bunlar. Zamanla geçecek. Sevgilin seni daha çok sevsin havalı kızlar arkadaşın olsun diye eğilip bükülme kendin olmaya devam et. Birde arkadaşın çok haklı. Sevdim o kızı onla devam:))

biraz hassassın sadece. psikologluk ya da ilaçlık bi durumun yok gibi. herkes çok şen şakrak, girişken, vurdumduymaz olacak diye bi kural yok ki.
Ya hani arkadaş gruplarında konuşan ama kimsenin dinlemediği tipler olur ya ben onlardanim iste :KK43: Oda arkadaşımın arkadaşı geldi geçen akşam oda arkadaşıma saka yollu ayyy yerine mi oturdum kusura bakma dedim kız takmadı bile. Çok rahatsız oldum arkadaşının önünde bunu yapması çok ayıp bence.

O erkek arkadaşı at,çöp kendisi.

Sana akıl veren arkadaşını ise hayatında tut.Sana böyle insanlar lazım kuzum.

İlaç kullanmanı gerektirecek bir durumun yok.Böyle gelgitler herkesin hayatında var.Aşacaksın üzülme.

Yaşının gereği duygular endişeler bunlar. Zamanla geçecek. Sevgilin seni daha çok sevsin havalı kızlar arkadaşın olsun diye eğilip bükülme kendin olmaya devam et. Birde arkadaşın çok haklı. Sevdim o kızı onla devam:))
Sevgilimin beni sevdiğinden şüphem yok. Memleketine girememek beni çok üzdü. Sebebi de tanıdıkları varmış laf soz olurmuş.(ailesi bir hayli kalabalık) ama ne bileyim bugün o tanidigimin paylaşımını görünce kalbim acıdı yeniden. Benden utandığını düşünmüyor değilim ama..

Ya hani arkadaş gruplarında konuşan ama kimsenin dinlemediği tipler olur ya ben onlardanim iste :KK43: Oda arkadaşımın arkadaşı geldi geçen akşam oda arkadaşıma saka yollu ayyy yerine mi oturdum kusura bakma dedim kız takmadı bile. Çok rahatsız oldum arkadaşının önünde bunu yapması çok ayıp bence.

benim de ünide bir iki arkadaşım vardı, başka yoktu. olsun diye de çabalamadım. çok sevilesi biri değilim belki. bunun için insanları suçlayamam. sen de belki doğru arkadaşı bulamadın henüz. yani neyi kafana takıyosun ki mecburi şartlar sebebiyle çeşit çeşit insanla aynu ortamı paylaşıyosun, hepsiyle sıkı fıkı olamazsın ki.

eski sevgili takıntından da kurtulm.

O erkek arkadaşı at,çöp kendisi.
Onu yapamam iste civciv abla çünkü ben makyaj yaptigimda bence makyajsız daha iyisin hiç kendin gibi olmuyorsun (beceremiyorsun demiyor da :D) diyen birisi. Kendisi aslında köyden gelmiş ama ailesi baya tutucu seni sevgilim olarak tanıştırmak istemem çünkü laf söz olur, hakkında kötü düşünürler demişti. Çok üzülmüştüm acaba sorun bende mi diye.

Onu yapamam iste civciv abla çünkü ben makyaj yaptigimda bence makyajsız daha iyisin hiç kendin gibi olmuyorsun (beceremiyorsun demiyor da :KK70:) diyen birisi. Kendisi aslında köyden gelmiş ama ailesi baya tutucu seni sevgilim olarak tanıştırmak istemem çünkü laf söz olur, hakkında kötü düşünürler demişti. Çok üzülmüştüm acaba sorun bende mi diye.
Kız nikah mı kıyıp götürecekmiş:)İyi hadi bakalım atma ama tetikte ol e mi kuzum üzdürme kendini.

Kız nikah mı kıyıp götürecekmiş:)İyi hadi bakalım atma ama tetikte ol e mi kuzum üzdürme kendini.
Ben çok tetikteyim zaten. Ama her şeyin de fazlası zarar. Mesela erkek arkadaşım değil de turkiyeye gelmem gerekmişti. Babam uçak biletinin çok pahalı olacağını söyleyerek demişti ki ya gelmesen mi. O an dünya başıma yıkılmıştı. Yani mesela su an evlendigi esinden bir cocugu olsa aynı şeyi o çocuk istese hayır diyebilir miydi diyemezdi ki kendini ne sanıyorsun modundayim hep.

Ben çok tetikteyim zaten. Ama her şeyin de fazlası zarar. Mesela erkek arkadaşım değil de turkiyeye gelmem gerekmişti. Babam uçak biletinin çok pahalı olacağını söyleyerek demişti ki ya gelmesen mi. O an dünya başıma yıkılmıştı. Yani mesela su an evlendigi esinden bir cocugu olsa aynı şeyi o çocuk istese hayır diyebilir miydi diyemezdi ki kendini ne sanıyorsun modundayim hep.
Sana tavsiyem,çok ince çok detaylı düşünme.Düz düşün.Yoksa çok kırılırsın hayatın boyunca.

Back