- 7 Haziran 2017
- 2.828
- 3.147
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Ablalarım günaydın, özgüven sorunum olduğunu düşünüyorum. Bir konuda olumsuz tepki aldığım zaman sanki o olumsuz tepki sadece bana verilmiş gibi geliyor. Mesela hatırlarsınız erkek arkadaşım onun memleketine gelmemi istememişti acaba eski sevgilisi gibi bir kiz olsaydım gelmeme izin verir miydi diye düşünüp duruyorum (kız çok güzel) belki o askerden gelene kadar zayıflarım saçları boyarım belki tipimi değiştiririm belki ikna ederim diyorum. Bugün bir tanıdığım onun memleketinden fotoğraf atmış. O an fark ettim ki ben onu hic affedememişim bu konuda maalesef.
Ya da mesela sınıfta bazı kişiler hariç kimseyle anlaşamıyorum. Kavga olmuyor ama konuşamıyorum genelde. Bir grup var sınıfta onlarin arasina girmeye calisiyorum olmuyor. Anlasabildiğim ender arkadaşlarımdan birine bunu açınca dedi ki ya bırak ne yapacaksın onları ergen kafasından çıkamamışlar gerçekten bu kadar önemli mi dedi.
Çok uzattım biliyorum ama bu durumu çözmek istiyorum. Psikologa gitmek istiyorum ama antidepresan kullanmam gerekirse eğer anneme açıklayamam çok üzülür
Ne yapsam ki
Ya da mesela sınıfta bazı kişiler hariç kimseyle anlaşamıyorum. Kavga olmuyor ama konuşamıyorum genelde. Bir grup var sınıfta onlarin arasina girmeye calisiyorum olmuyor. Anlasabildiğim ender arkadaşlarımdan birine bunu açınca dedi ki ya bırak ne yapacaksın onları ergen kafasından çıkamamışlar gerçekten bu kadar önemli mi dedi.
Çok uzattım biliyorum ama bu durumu çözmek istiyorum. Psikologa gitmek istiyorum ama antidepresan kullanmam gerekirse eğer anneme açıklayamam çok üzülür