- 27 Temmuz 2012
- 355
- 101
- 323
- Konu Sahibi incitanesi_
-
Kaç sayfa geriye düşmüşüm yine, almayı düşünen yok mu arkadaşlar?
Merhaba. Duruyorlarmi? Eğer elinizdeyse fiyat verirmisinizEki Görüntüle 983749 Eki Görüntüle 983748 Eki Görüntüle 983750 Eki Görüntüle 983751
Son fotoğraftaki beyaz pantolon elastiklidir. Buradaki pantolonların hepsi çok rahattır.
Ya canim sana daha once de iki pantolon sormustum. Onlarin bana bel basen cm lerini olcsen birde boylarini sana zahmet birde bunlar likralimidir. Bu arada sen kac bedensin
Merhaba. Duruyorlarmi? Eğer elinizdeyse fiyat verirmisiniz
7 TL'den 21 lira oluyor 20 TL olur ama. :) Aldığım fiyatların kat be kat altı. :/
3 tanemi pantolon var 4 tanemi? Kafam karıştı:) birde beden ve nerde bulunduğunuzu sorabilirmiyim
Ürünlerim geldi, her ikisi de tastamam oldu üzerime, tertemizler..Notun için de çok teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 1041910
Avonun simli vücut losyonu, yarıdan fazlası dolu. 5 TL
Eki Görüntüle 1041911
Eki Görüntüle 1041912
Loreal Paris Lash Architect serisinden eyeliner, arkadaşım hediye etmişti, beceremiyorum eyeliner sürmeyi en fazla 3 kere kullanılmıştır. 7 TL
Avonun Glimmerstick serisinden starry night blue göz kalemi. Sadece ilk geldiği gün deneme amaçlı kullandım. 5 TL
Avon Göz Makyaj Temizleyicisi çok az kullanıldı 5 TL
Eki Görüntüle 1041913
Little Black Dress çok severek kullandığım bir parfüm ama denemek istediğim başka parfümler olduğu için onu satıyorum gördüğünüz üzre çok çok az kullanıldı, 15 TL
Secret Fantasy, yarıdan fazlası dolu o da 5 TL.
She Parfüm 5 TL
Canım sayfanda 3 parfüm var onları biliyorum ve çok seviyorum ama malesef suan elimde nakit sıkıntım var eğer düşünürsrniz ürünlerime bakabilirsin beğendiğin birşey cıkmassa benim için o parfümleri en az 10 gün ayırabilirmisşnüz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Takas düşünmüyorum canım, parfümleri senin için ayırdım şimdi, almak istediğin vakit haber verirsin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?