- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi Pabucumun Gezgini
ben biliyorumda o bilmiyordurvalla kadınım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben biliyorumda o bilmiyordurvalla kadınım ben![]()
Haha sanırım almak istediğin teselliyi burda bulamadın,yani ye bişey olmaz tesellisi...burda yazanların da çoğu doğum yapmış tecrübeli insanlar yani.hafi bye byeBilgisi olup cvp yazanlara çok teşekkür ederim.. Hamile bölümüne yazarım genelde ama bu sefer hata yapmışım.hamile olanlar yorum yaparsa sevinirim.cunku suan daha hassastirlar ve daha iyi arastiriyordurlar Dr.larindan net bilgi almislardir...
Bayanlar bilir.ama erkekler de saygısızca yorum yapmış dalga geçmek amaçlı ondan dedim.hamilelik geçiren bayanlara saygım var tabiki bilirler..
Erkekmi ovvv harambenden mi bahsediyo acabadaha önce de erkeksin sen!! demişlerdi bana ve Colin'e D:
Merhaba hamile bayanlar
Hamur işinin hamilelikte tavsiye edilmediğini hepimiz biliyoruzdur.ama ben her sabah kahvaltıda ıspanaklı, peynirli gözleme yiyorum.kendim yapıyorum.tok tutuyor beni ve seviyorum..Ne dersiniz bu konuda tavsiyesi, Dr.undan bilgisi olan varmi??
Böyle net bilimsel bilgilere ihtiyaç var işte.ama burada herkes gelişi güzel yazıyor.bu kulübü daha bilimsel tahmin etmiştim.onun için soru soruyorsun bir sahada sormam sanırım artık.tesekkurler size...canım gözleme hamuruna koydugun un 75 geamı gecmasse sorun yok . ama yanına bu seyleri yersen 50 gram kadar olsun . yagda pişirme sacda pişir. içine zaten az yag giriyor. üç ince dilim ekmek kadar. yanında yumurtada cevizde zeytinde yemege calıs .ben diyetisyenim
Cevap dediğim madamtogepi nin verdiği cevaptır.okumanizi tavsiye ederim.benim tesellige değil bilimsel bilgilere ihtiyacım var.Teselli arasaydim buraya yazmadım.bu kulübü kadınlar aradı yardımlaşma bilgiler kulübü sanmıştım.Haha sanırım almak istediğin teselliyi burda bulamadın,yani ye bişey olmaz tesellisi...burda yazanların da çoğu doğum yapmış tecrübeli insanlar yani.hafi bye bye
Böyle net bilimsel bilgilere ihtiyaç var işte.ama burada herkes gelişi güzel yazıyor.bu kulübü daha bilimsel tahmin etmiştim.onun için soru soruyorsun bir sahada sormam sanırım artık.tesekkurler size...
Hakkaten ya, ben de hep Captain Prince diye okuyorum nickiii, dedim hem Kaptan hem Prensbenden mi bahsediyo acabadaha önce de erkeksin sen!! demişlerdi bana ve Colin'e D:
Kardeş ne bilimsel bilgisi ya hu?Böyle net bilimsel bilgilere ihtiyaç var işte.ama burada herkes gelişi güzel yazıyor.bu kulübü daha bilimsel tahmin etmiştim.onun için soru soruyorsun bir sahada sormam sanırım artık.tesekkurler size...
Dogumdan sonra gorursun gozlemenin faydalariniMerhaba hamile bayanlar
Hamur işinin hamilelikte tavsiye edilmediğini hepimiz biliyoruzdur.ama ben her sabah kahvaltıda ıspanaklı, peynirli gözleme yiyorum.kendim yapıyorum.tok tutuyor beni ve seviyorum..Ne dersiniz bu konuda tavsiyesi, Dr.undan bilgisi olan varmi??
Merhaba hamile bayanlar
Tek harften kaynaklanıyor heraldeHakkaten ya, ben de hep Captain Prince diye okuyorum nickiii, dedim hem Kaptan hem Prens
COLIN bir Colinkolik
![]()
Fazla değil yahu her sabah küçük bir gözleme dedik. Kayseri yetisemeyiz biz..O kadar inin fazla olduğunu herkes tahmin eder..Kardeş ne bilimsel bilgisi ya hu?
Kayseri'de yaşıyorum ben, burası hamur işi cenneti. Benim geniş ailem haftanın 6 günü yağlamalarla, tandır börekleri ile, mantılarla beslenirdi. Kalan bir günü de sağlıklı(!) yaşam adına baklalara falan ayırırlardı. Babam halalarım, amcalarım, babaannem, dedem, kuzenler falan ya fazla kilolu ya da direkt obezlerdi.
Fazla hamur işi tüketimi, çok hareketli bir yaşamınız yoksa, metabolizmanız da deli gibi çalışmıyorsa, şişmanlığa sebep olur. Bunu bilmek için üst düzey bilimle uğraşmak gerekmiyor ki. Hamur işi, kızartma, beyaz ekmek, şeker, pirinç pilavı vb. gibi yiyeceklerin fazla tüketimi kilodan hariç nelere nelere yol açar tek tek yazsak sayfalar sürer.