• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ortamda tekim:(

Yalnızlığın güzellikle alakası olduğunu sanmıyorum, öyle olsaydı benim etrafımda etten duvar olurdu her daim :))))

Konu sahibi bende sizin gibiyim ya hem de oldum olası. Ha eskiden ben de çok üzülüyordum, bir düğüne gitsem oynamaya arkadaş bile bulamıyordum, o kadar yani... Şimdi hiiiç önemsemiyorum artık, kendi kendime yetmeyi öğrendim artık.

Muhabbetlerinize bir bakın derim acaba insanları sıkıyor olabilir misiniz?

Sizi görmeden bir şey söyleyemem :)))
Şaka bir yana herşey karşılıklı,bunu sadece akrabalarda mı yaşıyorsunuz?okul,iş,komşu ilişkileriniz nasıl?

Üzülme. Hep iyilerin arkadaşı olmuyor. İnsanlar eğlenceli tipleri seviyorlar. Mesela bizim üni de 2 çocukla birden çıkan bir kız vardı herkes bayılırdı. Kötü birşey yapıyordu ama açık açık anlatıyordu. İnsanlar ağzı açık dinliyordu.

senin insanlara yaklaşımında yada konuşmanda bi hata olduğunu düşünmüyorum.

güzel kadın kıskanılır bukadar basit.

insan kendi kendinede yeter boşver arkadaşın olmasın kuzenin özlemesin neolcak.
Ben konuyu acarken bubguzellik meselesini yazmak istemedim kendini begenmis falan derler diye ama ben etrafda gercekten cok begenile biriyim allaha sukur kendime has guzelligim var her kadin gibi lise donemlerinden beri kizlar hep bana dusman ya anlatsam neler neler ve bu yasima geldim hala boyle slklntilar yasiyorum ya gercekten care ariyorum nasil bayan arkadaslarla daha iyi olurum kiskanildimi hissediyorum cogu zaman ama sonucda butun sebep bu olamaz sonucta dunya guzeli degilim cok uzgunum cokkk

Üzülme. Hep iyilerin arkadaşı olmuyor. İnsanlar eğlenceli tipleri seviyorlar. Mesela bizim üni de 2 çocukla birden çıkan bir kız vardı herkes bayılırdı. Kötü birşey yapıyordu ama açık açık anlatıyordu. İnsanlar ağzı açık dinliyordu.
Evet gervekten oyle hep boyle insanlara deger veriliyor ama gecici dostluk onlarinki benim gibiler de tek basina agliyor iste boyle niye kimsem yok diye

Sizi görmeden bir şey söyleyemem :)))
Şaka bir yana herşey karşılıklı,bunu sadece akrabalarda mı yaşıyorsunuz?okul,iş,komşu ilişkileriniz nasıl?
Valla bunu yazmaya utaniyorum ama okul is komsu ne ararsan heryerde arkadaslik sikintilarim var

Aslinda cok arkadas canlisiyim ama aksina surekli goresecegim bir arkadasim yok:KK43: hepsi uzak yada vatsaptan falan kisa muhabbetler o da benim baslatmamla anlamiyorum yaa insanlari iten biseymi var bende gecen akraba dugununde hala dayi kizlari hepsi toplandi bende arka masada beni cagarmiyorlar yoklumu hissetmiyorlar birbirilerine kenetlenmisler bana selam verseler yetiyo onlara onlar bekar ben evliyim ama ben bekarkende durum boyleydi bukadar vahim degildi ama simdi iyice dislandim sehir disindan gelen kuzenimi cokk ozlemisim dugunde cektim kenara konustuk 15 sn falan anca hemen neyse ben gidim masama dedi okadar icim acidiki halbuki kucukken nakadar samimiydik piste oyuns cikiyolat beni agiz ucuyla cagiriyorlar resmen hissettim bunu sirf onlara uzulmekten aylardir bekledigim akraba dugunu berbat gecti benim icin normal hayatta da boyle binada 5 kisi konsuyduk ayni yas falan gelis gidis yapiyoduk yukarda allah var okadar icten masum du ki onlara duygularim ama nolduysa ben yine yalniz kaldim hani hic soyle ortam insani olamiyorum hep gecici arkadasliklarim oluyor verdigim degerin karsiligini goremedigim icin birdahaki gorusmeye bende soguk davraniyorum ve arkadaslik bitiyor kimsenin umrunda degilim ben aramasam kimse aramiyo ben yazmasam yazmiyor kimse birilerinin hayatinda ay kardesim hadi bugun gezelim cok ozledim senle gezmeyi olamadim etrafda begenilen biriyim beni genelde arkadaslar cok begenir ama ne bu yalnizlik ben evime davet ediyorum.herkezi beni davet eden yok gelende yiyip icip gidiyo birdahakine aylarca gorusmuyoruz ..cok isterdim yedigim.icyigim ayri gitmeyen hayirli bir dost...dugunde bile yapayalniz masalarda oturuyorum ne bunun sebebi yaaa bende mi sorun var anlamiyorum ki dusunuyorum bisey bulamiyorum gecen kuzenler dugunde resim cekinio bende gittim yanlarina beni takan yok birbirlerine sarilip cekiniyolar ben tek basima gibi sora kizip gittim ve ben kotu oldum hep hayatim boyle geciyo bana biseyler diyin cok canim slkkln
Bosverr canmm ben de ayniyim meselam hamileyim diye bi arkdsbenimle konusmayi kesti

Cekim yasasi diye bir sey duydun mu? Bilincaltina korku yerlestirmissin. Simdi kiminle konussan bu gorusme de kisa surecek diyor bilicaltin. Cunku bunu oraya ister istemez yerlestirmissin ve kiminle muhabbete baslasan o frekansi beynin karsi tarafa gonderiyor. Bu bilimsel. Sacmalamiyorum. Gercekten. Karsi taraf bu gonderdigin elektromanyetik frekansi aldigi icin gorusmelerin kisa suruyor. Evet hepimiz elektromanyetik dalgalar yayiyoruz cunku atomlardan olustugumuz ve atomlarin etrafinda donen elektronlar oldugu icin ve de donen herseyin bir elektromanyetik akim olusturdugu icin bizim etrafimizda goremesek de bir manyetik akim var. Su evlenme programinda elektrigim tutmadi denilen sey bu aslinda. Neyse yapacagin sey bilincaltindaki su korkuyu yenmek. Yani korktugun sey basina gelir misali, biriyle gorustugunde bu da digerleri gibi kisa surecek dusuncesini kafandan atmalisin. Korkularini yenersen olur. Biriyle gorustugunde ya da muhabbet ettiginde dogal ol. Herkes seni sevsin diye ugrasma. Sevmese ne olur ki? Ne kaybedersin? Oldugun gibi ol. Muhabbet kisa surecek endiselerine kapilma. Sen ayrica kendine de yetersin. Kimseye ihtiyacin yok. Boyle dusun hep. Kendine guven. Ozguvenin de azalmis.

Herkes hatalı sadece siz doğru olamayacağınıza göre....iyi düşünün nerede hata yapıyorsunuz???

Cekim yasasi diye bir sey duydun mu? Bilincaltina korku yerlestirmissin. Simdi kiminle konussan bu gorusme de kisa surecek diyor bilicaltin. Cunku bunu oraya ister istemez yerlestirmissin ve kiminle muhabbete baslasan o frekansi beynin karsi tarafa gonderiyor. Bu bilimsel. Sacmalamiyorum. Gercekten. Karsi taraf bu gonderdigin elektromanyetik frekansi aldigi icin gorusmelerin kisa suruyor. Evet hepimiz elektromanyetik dalgalar yayiyoruz cunku atomlardan olustugumuz ve atomlarin etrafinda donen elektronlar oldugu icin ve de donen herseyin bir elektromanyetik akim olusturdugu icin bizim etrafimizda goremesek de bir manyetik akim var. Su evlenme programinda elektrigim tutmadi denilen sey bu aslinda. Neyse yapacagin sey bilincaltindaki su korkuyu yenmek. Yani korktugun sey basina gelir misali, biriyle gorustugunde bu da digerleri gibi kisa surecek dusuncesini kafandan atmalisin. Korkularini yenersen olur. Biriyle gorustugunde ya da muhabbet ettiginde dogal ol. Herkes seni sevsin diye ugrasma. Sevmese ne olur ki? Ne kaybedersin? Oldugun gibi ol. Muhabbet kisa surecek endiselerine kapilma. Sen ayrica kendine de yetersin. Kimseye ihtiyacin yok. Boyle dusun hep. Kendine guven. Ozguvenin de azalmis.

Cok dogru ve faydali bir yorum tebrikler.Ayni seyleri dusunuyorum..
Konu sahibi arkadasim bilinc altinizi temizleyin kendinize guvenin,
Pozitif olun.
Olmasini istediginiz seyler hakkinda suan hayatinz oyleymis gibi cumleler kurun ve sesli bi sekilde o cumleleri gun icinde tekrarlayin..

Ya maalesef dediğin gibi sağlam bir dostluk kolay kazanılmıyor ama ne bileyim mesela samimi olduğuna inandığınız birine karşı önce ilk adımı siz atın yani madem bu kadar arkadaş canlısısınız bir şekilde bunu dışa vurun karşınızdaki de illaki anlayacaktır bir süre sonra içtenliğinizi ama sabretmeni öneririm bu süre zarfında

Evet olabilir bir arkadasla kobusurken tek aklimdan gecen sey acaba enerji veriyomuyum bidaha benle goruscekmi sevdi mi beni diye dusunuyorum bunlari dusundukce ozguvenim azaliyor galiba

Back