• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ortamda tekim:(

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
36
Aslinda cok arkadas canlisiyim ama aksina surekli goresecegim bir arkadasim yok:KK43: hepsi uzak yada vatsaptan falan kisa muhabbetler o da benim baslatmamla anlamiyorum yaa insanlari iten biseymi var bende gecen akraba dugununde hala dayi kizlari hepsi toplandi bende arka masada beni cagarmiyorlar yoklumu hissetmiyorlar birbirilerine kenetlenmisler bana selam verseler yetiyo onlara onlar bekar ben evliyim ama ben bekarkende durum boyleydi bukadar vahim degildi ama simdi iyice dislandim sehir disindan gelen kuzenimi cokk ozlemisim dugunde cektim kenara konustuk 15 sn falan anca hemen neyse ben gidim masama dedi okadar icim acidiki halbuki kucukken nakadar samimiydik piste oyuns cikiyolat beni agiz ucuyla cagiriyorlar resmen hissettim bunu sirf onlara uzulmekten aylardir bekledigim akraba dugunu berbat gecti benim icin normal hayatta da boyle binada 5 kisi konsuyduk ayni yas falan gelis gidis yapiyoduk yukarda allah var okadar icten masum du ki onlara duygularim ama nolduysa ben yine yalniz kaldim hani hic soyle ortam insani olamiyorum hep gecici arkadasliklarim oluyor verdigim degerin karsiligini goremedigim icin birdahaki gorusmeye bende soguk davraniyorum ve arkadaslik bitiyor kimsenin umrunda degilim ben aramasam kimse aramiyo ben yazmasam yazmiyor kimse birilerinin hayatinda ay kardesim hadi bugun gezelim cok ozledim senle gezmeyi olamadim etrafda begenilen biriyim beni genelde arkadaslar cok begenir ama ne bu yalnizlik ben evime davet ediyorum.herkezi beni davet eden yok gelende yiyip icip gidiyo birdahakine aylarca gorusmuyoruz ..cok isterdim yedigim.icyigim ayri gitmeyen hayirli bir dost...dugunde bile yapayalniz masalarda oturuyorum ne bunun sebebi yaaa bende mi sorun var anlamiyorum ki dusunuyorum bisey bulamiyorum gecen kuzenler dugunde resim cekinio bende gittim yanlarina beni takan yok birbirlerine sarilip cekiniyolar ben tek basima gibi sora kizip gittim ve ben kotu oldum hep hayatim boyle geciyo bana biseyler diyin cok canim slkkln

Canim ya üzülme,istersen biraz sen ilk adimi yap sevdigin kisilerle samimi olmaya calis güven ver.Güven cok önemli bir konj benim icin.Hazine gibi birsey gercekden...Olmassa bir kurs gibi bir yere kaydet kendini belki samimi bir dost bulursun insaallah..seni anliyorum yakininda hade gel bir kahve icelim biraya gidelim özledim seni gibi sözlere hasretsin gercek dostluklara.Emek lazim bunun icinde bazen...dedigim gibi ilk adimi yap ve cesaretini topla konulari ac onlarinda sevdigi konulari,fikir ver vs

Böyle çevreniz olacağına bırakın hiç olmasın :( mesafenizii koruyun bence onlar gelsin belkide siz çok üstlerine düşüyorsunuz farkında olmadan.madem hep böyleler size karşı sizde hakettikleri gibi değer verin onlara.kendinzii üzmeye değmez açıkçası

İnsanlar artıl arkadaşlıkta bile entirika ihtiras arar oldukları için bu kadar çekinik, iyi niyetli, değer veren insanlarla samimi olmayı tercih etmiyorlar bence. Üzmeyin kendinizi içten bi insansınız belli, kendiniz gibi olanlarla yakınlık kurmayı deneyin..

Aslinda cok arkadas canlisiyim ama aksina surekli goresecegim bir arkadasim yok:KK43: hepsi uzak yada vatsaptan falan kisa muhabbetler o da benim baslatmamla anlamiyorum yaa insanlari iten biseymi var bende gecen akraba dugununde hala dayi kizlari hepsi toplandi bende arka masada beni cagarmiyorlar yoklumu hissetmiyorlar birbirilerine kenetlenmisler bana selam verseler yetiyo onlara onlar bekar ben evliyim ama ben bekarkende durum boyleydi bukadar vahim degildi ama simdi iyice dislandim sehir disindan gelen kuzenimi cokk ozlemisim dugunde cektim kenara konustuk 15 sn falan anca hemen neyse ben gidim masama dedi okadar icim acidiki halbuki kucukken nakadar samimiydik piste oyuns cikiyolat beni agiz ucuyla cagiriyorlar resmen hissettim bunu sirf onlara uzulmekten aylardir bekledigim akraba dugunu berbat gecti benim icin normal hayatta da boyle binada 5 kisi konsuyduk ayni yas falan gelis gidis yapiyoduk yukarda allah var okadar icten masum du ki onlara duygularim ama nolduysa ben yine yalniz kaldim hani hic soyle ortam insani olamiyorum hep gecici arkadasliklarim oluyor verdigim degerin karsiligini goremedigim icin birdahaki gorusmeye bende soguk davraniyorum ve arkadaslik bitiyor kimsenin umrunda degilim ben aramasam kimse aramiyo ben yazmasam yazmiyor kimse birilerinin hayatinda ay kardesim hadi bugun gezelim cok ozledim senle gezmeyi olamadim etrafda begenilen biriyim beni genelde arkadaslar cok begenir ama ne bu yalnizlik ben evime davet ediyorum.herkezi beni davet eden yok gelende yiyip icip gidiyo birdahakine aylarca gorusmuyoruz ..cok isterdim yedigim.icyigim ayri gitmeyen hayirli bir dost...dugunde bile yapayalniz masalarda oturuyorum ne bunun sebebi yaaa bende mi sorun var anlamiyorum ki dusunuyorum bisey bulamiyorum gecen kuzenler dugunde resim cekinio bende gittim yanlarina beni takan yok birbirlerine sarilip cekiniyolar ben tek basima gibi sora kizip gittim ve ben kotu oldum hep hayatim boyle geciyo bana biseyler diyin cok canim slkkln

Belki onlar düğün dışında da görüşüyordur. Siz onların bir kısmını görmek için düğünü beklemişsiniz ya, belki onlar her zaman birbirlerini arayıp soruyorlardır, bağı koparmıyorlardır. Bir de enerjiniz düşük olabilir. Enerjisiz konuşuyor, enerjisiz bakıyor, yavaş yavaş hareket ediyor olabilirsiniz olabilirsiniz. Öyle diye demiyorum. Fikir yürütüyorum. Veya hep aynı konulardan bahsediyor veya hep dert anlatıyor olabilirsiniz. Belki onlar dedikodu yapıyordur da siz yapmıyorsunuzdur, doğru düzgünsünüzdür. Çok fazla şey olabilir.

En iyisi içlerinden en yakın olduğunuza çaktırmadan sormak. Örneğin kuzenlerinizden biriyle yüz yüze görüşüp, laf arasında komşularla ilgili olan şeyi anlatıp, bu neden böyle olmuş olabilir anlamıyorum diye sorabilirsiniz. Aynı şekilde en yakın olduğunuz komşuya, kuzenlerle olan olayı bu kadar detay vermeden anlatıp, neden olmuş olabilir diye sorabilirsiniz. Israrla "hiç anlamıyorum, ne olmuş olabilir ki?" derseniz ve karşınızdaki kişi sizinle ilgili olabilecek bir şeyler söylerse, neden o olabilir belki. Örneğin komşunuz, "Hani sen eşinden bahsetmeyi çok seversin bir de yemek yapmaktan. Ki bence çok normal. Ama onlar genç ya belki o yüzden onlara hitap etmiyor olabilir" veya "Hani sen hoppa değilsin, böyle çok ağır oturaklısın. Belki ondandır" gibi bir şey derse gerçek sebep bu olabilir.

Veya gerçek aşkı bulmayan bir sürü insan gibi siz de gerçek dostunuzu bulamamışsınızdır henüz. Farklı kurslara gidin, farklı aktivitelere katılın. Gerçek dostlar genelde eskiden beri tanıdığımız insanlar oluyor ama hiç belli olmaz. Yeni kafa dengi bir arkadaş yıllar geçtikçe eski iyi bir dostunuz olabilir.

Ya inanmıyorum kendimi buldum resmen tek değil mişim.... İnanır mısın bende arkadaşlarıma hep bi güvenle baglıyımdır hep bi iyi niyet. Ben ki gram menfaat uğruna birşey yapmazken insanların yapmacık ve menfaatçi hareketlerini yediremiyorum. Mesela sıjıfta grup ödevi varmış 5er kişilik. Herkesle selamlaşırım lakin şuam ortada kaldım çünkü herkesin kendi grubu var gruplar açıklamacak daaaa eksik belirlenecekte öyle giricem bi gruba. Bu beni bazen öyle üzüyor ki. Çok yalnız hissediyorum. Ve hep yakın arkadaşlarımdan darbeler yiyorum. Sebebini inan bende bilmiyorum ama sanırsam insanların nankör olduğunu anlayamıyoruz ve hep biz kaybediyoruz. Bu arada benide bir tanısan devamlı güleryüzlü ve çok gülen konuşkan bir insanımdır hee :KK48::KK48::KK48::KK48:

canim sanirm insanlara soguk yaklasiyorsun. her insanin cok arkadasi oldugu donem de olur yalniz kaldigi cevresindeki insanlarin dagildigi zamanda olur ama anladigimbkadariyla sen bazi seyleri kafana cok takiyorsun ve ister istemez bu senin haraketlerine tavirlarina bi sekilde yansiyor insanlar sana yanasmak istemiyor senden cekiniyor olabilir. mesela ben hicbir zaman yok sayilmam ortamlarda direk mudahil olurum konu neyse zamanla da aranan kisi olmaya baslarim iliskiler tek tarafli yurumez sen 1 adim atacaksin onlar 1 adim sonra tekrar 1 adim.... adim adim yurur gider. oncelikle takilmadigini dislandigini hissettigin ortamda cok bulunma sonrasinda ise kendine az da olsa yakin hissettigin kisilerle kontak kur cok xan ciger olmana gerek yok sadece o nisani dugunu kurtaracak kadar yakin olsan yeter. bi koseye oturup insanlarin seni farketmesini istersen daha cok beklersin benden demesi...

Cnm seni cok iyi anliyorum bende ikizler burcuyum ve cok arkadas canlisiyim ama senin gibi verdigim degeri almaya almaya vazgectim cunku degmiyor inanki bunun yerine esime aileme dort elle sarildim cunku onlarin senden vazgecme luksu yok kimseye kendini kabullendirip sevdirmek icin uğrasma oldugun gibi ol herkese guler yuz goster ama yapmacik olma bunlarin disinda yapacak bisey yok malesef arkadas dost cok buyuk bi nimet ama olmuyorsada olmuyordur napalim uzulme...

Bence siz hep karsidan bir adim hep pohpohlanmak istiyorsunuz.
Ortamda kimse bana sarilmazsa gider birilerinin arasina girer iki kulak yapardim onlara da :p

Kuzenlerim, beraber buyuduk diyorsunuz ama onlar bir masada otururken yanlarina gitmiyor aralarindan birini cekip konusmaya calisiyorsunuz. Esinizi de alin gidin yanlarina, varsa cocugunuzu verin kucaklarina sevsinler.

komsularinizi da hic takmayin, o kadar dedikodu donuyor ki oyle apartman toplantilarinda bir sure sonra sikilip siz keserdiniz muhabbeti zaten. Zira ben oyle yaptim cunku bir ara komsumun cocuguna gore yasarken bulmustum kendimi.

Boşver takma.... benim hayatımda insan sayısı azdır. Bir elin parmakları etmez. Aslında seni çok iyi anlıyorum. Zaman değişti yahu. Ararsın aramazlar, sorarsın sormarlar, davet edersin etmezler vs...

İki üç kişi var görüştüğüm yeter de artar diyorum. Samimiyetsiz olmasınlar yeter bana. Hem çocuklar hem okul günümü alıyor. Zaten çoğu sahtekar yalancıyı çıkarttım hayatımdan. Şimdi relaxım.

Evet haklısınız insan arıyorum samimi dostluklar ama bu kadar takmaya siz herkese ayak uydurmaya çalışırsanız bi bakmissiniz ki sizin kişiliğiniz değişmiş insanlar sizi olduğu gibi sevsin herkes samimiyete muhtaç yalnız değilsiniz yani siz esinize sarılın ailenize sarılın inşaallah en yakın zamanda güzel dostluklar kurarssınız not: bulursanız bi tane de bana yollayın aynisindan :))

Ya kızlar çk teşekkur edrm guzel yazılarinız ıcn okadar ihtıyacm warkı şuan bir dost eline ağladım kaçkere çk etkilenıyorum dışlanma olaylarında ben ogun adım attım bikaçkere ama baktm peşlerinde kuyruk gibı hissettm aralarnda muhabet bana soru soran bıle yk ya duştuğum durum ck üzücü

herkes herzaman dusunceli olamıyor neyazıkkı ama dugunde sen gitseydin kuzenlerinin masasına.birde bazen insanlar senin asıl duygu dusuncelerini okuyamayabilir.onun haricinde bende zor arkadas esinirim.daha dogrusu her gittiğim ortamda muhabbet eserim tanısırım konusurum.ancak aramdaki mesafeyide koruuruöm cunku genüz cok tanımadıgım insanları hem kendi hayatıma hem onlarınkine oladar sokulmak istemem. senin o can ciğer kuzu gördüklerinin cogu canım cicim li konusup samimiyetsiz menfati bitince arkadaslarının bitecegi insanlar .

Ya kızlar çk teşekkur edrm guzel yazılarinız ıcn okadar ihtıyacm warkı şuan bir dost eline ağladım kaçkere çk etkilenıyorum dışlanma olaylarında ben ogun adım attım bikaçkere ama baktm peşlerinde kuyruk gibı hissettm aralarnda muhabet bana soru soran bıle yk ya duştuğum durum ck üzücü

yasadıgın ortam cevrwn illa senin kafana uyacak arkadas bulacaksın diye birsey yok.uzulme bu senin sucun degil.Allah hayırlı insanları cıkarsın karsına

senin insanlara yaklaşımında yada konuşmanda bi hata olduğunu düşünmüyorum.

güzel kadın kıskanılır bukadar basit.

insan kendi kendinede yeter boşver arkadaşın olmasın kuzenin özlemesin neolcak.

şahsen benim de kuzenlerimle alakam yok. onlar dışarda da görüştükleri için öyledir. tınlama onları. ben yıl geçip görünce selam dahi vermem. boşverr

Konu sahibesinin aksine beni ararlar, sorarlar, yazarlar... Getir götür beni de bırakıver filan, bolca hammalık etmişligim var. Bu çok mu iyi peki, tabiiki hayır.
Evlendim hepsi kesildi, ne arayan ne soran ne davet eden...

Fazla guzelseniz kiskaniliyor olabilirsiniz...birde cok deger vermeyin oylesi makbul.bu tiplere

Back