bengisu canım diğer topikte sana klip armağan ettim
Gördüm şimdi ama bilgisayarıma noolduysa sesi çıkmıyo yaa duyamadım şarkıyıı
Eklemedin..
Sen Yolla Bakim
bengisu seni aramaya buraya geliyorlar
he valla kimsecikler bakmaz oldu yavEee birilerinin buraya müşteri çekmesi lazımdı dimi amaa sende pek yapmadığına göre agam naapalım ben sürüklüyom arkamdan
he valla kimsecikler bakmaz oldu yav
Sen bildirmezsen msj neyim atmazsan agam kimler bilsinkii
bengisu merve nerde anacım o görünmüyor hiç
tamam canım merak etmeyiz biz burda sadece seni çekiştirir bombaları sayarızKocişi yanında anam bugün onun naapsın bizii.. Bombalamışlardır şimdi onlar gece eviiKocişini uyutup gelemedi anlaşlın bizimki yorgunluktan sızdı kalmdıı naaptı oda :18: neyse yarın düşer nasılsa elimizee ozamanda benimki olcak evde yarın giremezsem beni merak etmen işimiz var
tamam canım merak etmeyiz biz burda sadece seni çekiştirir bombaları sayarız
yarın bende zor girerim benim herifte evde beni koynuna almadan uyumuyor azgın tekeYakalarsam o yazdıklarınızı fenaa olur amaa kesinde yakalarım zaten hahaytKız ben sadece o yüzden demediydimkii kocişimle ilgilenirim diye dediydiim özledim keratayıı onu uyutuncaki bende uyumazsam gelirim 12den sonraa
yarın bende zor girerim benim herifte evde beni koynuna almadan uyumuyor azgın tekeYakalarsam o yazdıklarınızı fenaa olur amaa kesinde yakalarım zaten hahaytKız ben sadece o yüzden demediydimkii kocişimle ilgilenirim diye dediydiim özledim keratayıı onu uyutuncaki bende uyumazsam gelirim 12den sonraa
yarın bende zor girerim benim herifte evde beni koynuna almadan uyumuyor azgın teke
biz burdan memnunuz istedigimiz şekilde şakamızıda yapıyoruz espirimizide sen istersen burada kalkız edalı bi konu açtın hatunları topladın hadi ulen dağılın topiğinize sende gel edalı işveli civelek hanım sohbete ne o topik açmalar a kızıyom ama hadi len dağılın
kız edalı bi konu açtın hatunları topladın hadi ulen dağılın topiğinize sende gel edalı işveli civelek hanım sohbete ne o topik açmalar a kızıyom ama hadi len dağılın
hahayt ateşe bakvalla bizde illa yan yana ten tene olcaz o uyur koltukta bende dibinde alırım laptopu kucağıma öyle girerim hep ayrılamıyos hiç
hahayt ateşe bakvalla bizde illa yan yana ten tene olcaz o uyur koltukta bende dibinde alırım laptopu kucağıma öyle girerim hep ayrılamıyos hiç