her ilden her dilden geyik adına yaşanması gereken herşeyi tatmaya varmısınız haydi

bengisu merve nerde anacım o görünmüyor hiç

Kocişi yanında anam bugün onun naapsın bizii.. Bombalamışlardır şimdi onlar gece evii Kocişini uyutup gelemedi anlaşlın bizimki yorgunluktan sızdı kalmdıı naaptı oda :18: neyse yarın düşer nasılsa elimizee ozamanda benimki olcak evde yarın giremezsem beni merak etmen işimiz var

tamam canım merak etmeyiz biz burda sadece seni çekiştirir bombaları sayarız

tamam canım merak etmeyiz biz burda sadece seni çekiştirir bombaları sayarız

Yakalarsam o yazdıklarınızı fenaa olur amaa kesinde yakalarım zaten hahayt Kız ben sadece o yüzden demediydimkii kocişimle ilgilenirim diye dediydiim özledim keratayıı onu uyutuncaki bende uyumazsam gelirim 12den sonraa

yarın bende zor girerim benim herifte evde beni koynuna almadan uyumuyor azgın teke

yarın bende zor girerim benim herifte evde beni koynuna almadan uyumuyor azgın teke

kız edalı bi konu açtın hatunları topladın hadi ulen dağılın topiğinize sende gel edalı işveli civelek hanım sohbete ne o topik açmalar a kızıyom ama hadi len dağılın

kız edalı bi konu açtın hatunları topladın hadi ulen dağılın topiğinize sende gel edalı işveli civelek hanım sohbete ne o topik açmalar a kızıyom ama hadi len dağılın
biz burdan memnunuz istedigimiz şekilde şakamızıda yapıyoruz espirimizide sen istersen burada kal

hahayt ateşe bak valla bizde illa yan yana ten tene olcaz o uyur koltukta bende dibinde alırım laptopu kucağıma öyle girerim hep ayrılamıyos hiç

bengicim sizin öyle olması gayet normal ay keşke şimdi bende yeni evli olsaydım offf kız çok cahildim evlendigimde nerdeyse çocuktum

hahayt ateşe bak valla bizde illa yan yana ten tene olcaz o uyur koltukta bende dibinde alırım laptopu kucağıma öyle girerim hep ayrılamıyos hiç

bengicim sizin öyle olması gayet normal ay keşke şimdi bende yeni evli olsaydım offf kız çok cahildim evlendigimde nerdeyse çocuktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…