her ilden her dilden geyik adına yaşanması gereken herşeyi tatmaya varmısınız haydi

Hergün bomba mı patlatıyosunuz ya.
Ay benim başıam şimdiden ağrılar girdi

Yok kız adamı hergün nerde görüyonda patlatıyoon bi gün nöbet bigün izinli benimki yaa yımırtlama dönemi ya ün aşırı yapmak lazım dünde kandildi gitti benim bebek hayali belkimde yaa off

canım hayırlı olsun topiğin ya bizimkine kalsa her akşam patlatıcak bombayıda birazda özlemek gerek 2 gün ara verince daha çok patlıyo bombalar

Ne güzel anlatmışsın vall hayran kaldım bizim şimdiden 2 günde bir oluyo kocişimde işten geliyo pat yatıyo akşama kadar yorgunluktan kıyamam yaa çok yoruluyo garibim 26-27 saat nöbet zor valla işii..

Yok kız adamı hergün nerde görüyonda patlatıyoon bi gün nöbet bigün izinli benimki yaa yımırtlama dönemi ya ün aşırı yapmak lazım dünde kandildi gitti benim bebek hayali belkimde yaa off

bak ne anlatacam sana benim oğlanda tedavi ile oldu yumurtlama dönemimde ilişkiye girin dedi dr bize o günde benim adam çalışıyor ne yapsamki düşündüm adama bir tel açtım çabuk yetiş ben çok kötü hastayım adan 15 dk geçmeden damladı eve çektim kırmızı jartiyeerleri bekliyom gel dedim içeriye hemenyapalım şu bebegi git işine adam şok tabi şaşırdınmı sen kızım felan desede ağzının suyu aktı tabi girdi işlem tamam ama yine tutmadı o ay

İnşallah bebişiniz olur canım, madem ısrarlısın olsun hadi
Bu başım ağrıyo olayı sizde de oluyo mu, yoksa o sadece filmlerde mi oluyo :44:

Ne güzel anlatmışsın vall hayran kaldım bizim şimdiden 2 günde bir oluyo kocişimde iaşten geliyo pat yatıyo akşama kadar yorgunluktan kıyamam yaa çok yoruluyo garibim 26-27 saat nöbet zor valla işii..

allah yardımcıları olsun zor meslekleri var

bazen başın agrır bazen belin agrır kaytarırsın o şekilde yorgunsan canın istemiyorsa tabikide yutarsa

Az değilsin ha sen de çakal karlos seni aklına da geliyo walla helalll

Şuan çocuk istediğim için yalandan ağrılara hastalıklara girmiyoz canım Ağrıdığındada zaten masaj yaptırıyom nerem ağrıyosa oraya

Şuan çocuk istediğim için yalandan ağrılara hastalıklara girmiyoz canım Ağrıdığındada zaten masaj yaptırıyom nerem ağrıyosa oraya

şimdi daha cicim ayındalar ilk başlarda öyle oluyor sonradan onunda başı orası brası ağrır

erkeklerin 7/24 hazır ve nazır bekler canım hiç duymadım oram ağrıyo buram ağrıyo hemen patlatalım bombayıda yarın gündüzcüyüm der kocişim

amin canım ya garibim oda bunalmış zaten ama allahtan bana yansıtmaz hiç sorunlarını evde surat falan yapmaz hiç sinirli falanda diildir canım benim
meslekleri geregi çogu polis çok sinirli oluyor benim eşimde okadar sinirli degildir ama ben neler gördüm ne sinirlileri var abovvvvv

meslekleri geregi çogu polis çok sinirli oluyor benim eşimde okadar sinirli degildir ama ben neler gördüm ne sinirlileri var abovvvvv

Benimki jandarmaydı kız merveninki polistii.. Valla askerlerin işi daha ağır oluyo az kişiler bide karakolda her işi kendileri halletmek zorunda kalıyolar falan filan uykusuzluk bide sürekli hep nöbette olmazki yaa ayda bikaç kere olsa anlarım ama böyle insanda halmi kalıır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…