her ilden her dilden geyik adına yaşanması gereken herşeyi tatmaya varmısınız haydi

canım ya neden ki bir problemin mi var anlatmak istersen eğer?

selam,hayırlı günler.
problem çok,aslında hiç yok ama belirsizlik,sebepsizlik insanı geriyo.
çok uzun yazıp kimseyi bunaltmayım,4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık,hiç sebebimiz yok ama çocuğumuzda yok,her ay olabilirde(ihtimal)
hiç olmayabilirde.
gerçi hayatta hiç bişeyin garantisi yok ta,bu kadar çok çocuk sevipte olmayınca,hiç sevmeyener de patır patır doğurunca insan üzülüyo.
rabbimin takdiri bunun bilincindeyiz çok şükür.
iyiki kısaca yazayım dedim

canım ne yazacagımı bilemedim ama vardır elbette bir zamanı bu kadar üzme kendini inşallah rabbim tez zamanda seninde kucagını doldurur ümidini gitirme

[video=youtube;LQdtoUAq2o8]http://www.youtube.com/watch?v=LQdtoUAq2o8[/video]:94::94::94::94::94::94:
nerdesiniz yahu

ayy canım bende aynı dertten muzdaribim yani bizimkisi oluyor ama düşüyor malesef.
kısmet işi işte belkide hiç çocuk sahibi olamayabilirz ama hayırlısı olsun.imtihan dünyası inşallah kazananlardan oluruz..
rabbim sabır versin

edali neredesin sen yahu??
öbür topiğe de uğramıyorsun arada bir girde selam ver en azından

edali kız ses ver merak ettim tık yok kaç günden beri
kız iyiyim birz işlerim var fırsat bulup giremiyorum bir türlü benim kız oyun oynuyor kk arada yaz diyom oda yazmamış kusura bakma pek fazla evde olmuyorum kaynana kolunu kırmış orayada gidiyom offfffff iş başımdan aşkın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…