her ilden her dilden geyik adına yaşanması gereken herşeyi tatmaya varmısınız haydi

tecrübelerinize güveniyorum, bu acemiyi de artık eğitirsiniz tecrüblerinizle kıvama getirirsiniz di mi :76:

kız çok güleçsin maşallah kocan yanından ayrılmaz senin güzelliginden valla sürekli bombalar patlar

Ayy şaşırtıcı ama utandım bak şimdiii :26: E ayrılası gelmiyo zati ama bu aralar pek bi pasbalım yaahu sıcaktan ve evde oturmaktan pek bakamaz oldum kendimee.. Patlamazmı yaa dün kandildi diye şeedemedik yımırtlama zamanında hemdee ühüü inşallah bu 4 gün içinde yımırtlamamışımdır yoksa bu ayda gitti bebiiş..

yarına sakla güzelim kendini yarın patlatırsın bombayı

bebek için daha erken değil mi yahu, azcık daha evliliğin tadını çıkarın sonra çok ararsınız bu günleri
sanki ben de 3 çocuk sahibiymişim gibi konuşuyorum ama öyle yani

bebek için daha erken değil mi yahu, azcık daha evliliğin tadını çıkarın sonra çok ararsınız bu günleri
en azından biryıl bebek olmayacak doyasıya fantazi yapacaksınız bak bize şimdi yapamıyoz eskisi gibi fantazi 2 tane bebe başımızda benim oğlan ufaklık geçen gece uyanmış bizde iş başındayız bir utandım küçücük sıpadan baba babaaaaaa anneyi bırak diye bagırıyor nasıl utandık valla

Yok yaa evleneli 2 ay oldu ama biz istiyoz yaa ben çocuk delisiyimde birazcık bebiş gördümmü dayanamıyom yiyesim geliyoo olsunda kendi bebişimi seviim öpiim mıncıklayım bol bol kocişimde şiddetime mıncıklamalarıma bukadar maruz kalmamış olur

Anammm çocuğun kabuslarına gireceksiniz
Ceyar banlanmış ya ben fanatiği olmuştum onun ama

yazık enişte ondan 2 güne bir bomba patlatıyor şu kadından kurtulayım diyor

[video=youtube;WzXJBiHUTZ8]http://www.youtube.com/watch?v=WzXJBiHUTZ8&feature=related[/video]
ohhhh ohhhhhh maşallah

Anammm çocuğun kabuslarına gireceksiniz
Ceyar banlanmış ya ben fanatiği olmuştum onun ama

Korkma bugün döndü aramıza ama tatile çıkıyomuş şimdide yaa 5ine kadar tatildeymiş ama arada girer heralde fırsat buldukça duramaz ooo çatlar girmezse özledik valla bizde ceyarımızı

Oh oh sevindim
Bomba falan zor patlatırsınız çocuktan sonra, beyaz bayrak sallarsınız en az bir sene

yazık enişte ondan 2 güne bir bomba patlatıyor şu kadından kurtulayım diyor

yok yaa içi gidiyo adamın bana hıh özlüyo naapsın bigün görüyoz bigün göremiyoz birbirimizii.. E patlıyo haaliylee canım kocişim yaa bak aklıma geldi özlemim değreştii off sabah olmakda bilmeez..

üzülme canım nede olsa yarın yanında bayramda evdemisiniz memlekette felan gitmiyonuzmu

Hergün bomba mı patlatıyosunuz ya.
Ay benim başıam şimdiden ağrılar girdi

bak canım ben kısa yoldan anlatayım sana ilk günler sabah akşam 2 kere veya3 kerede olabiliyor 1 yıl sonra 2 güne bir düşer 2 yıl sonra 3 güne düşer tabi birde çocuk olursa ozaman işler tamamen degişi adamın san gözü düşer ama sıpa uyumaz adam uyur haftada bir olursa olur

Hergün bomba mı patlatıyosunuz ya.
Ay benim başıam şimdiden ağrılar girdi

bak canım ben kısa yoldan anlatayım sana ilk günler sabah akşam 2 kere veya3 kerede olabiliyor 1 yıl sonra 2 güne bir düşer 2 yıl sonra 3 güne düşer tabi birde çocuk olursa ozaman işler tamamen degişi adamın san gözü düşer ama sıpa uyumaz adam uyur haftada bir olursa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…