- Konu Sahibi Gulenay4040
Slmlar..yapılan haksızlıklara tahammülüm kalmadı çekip gitmek istiyorum yeni insanlarla yeni hayat kurmak istiyorum ama hayaller ve hayatlar buna izin vermiyor..Şimdi boşan bırak diyeceksiniz ama öyle kolay değil bazı şeyler ayrılmak boşanmak ta çözüm değil ailemin tek çocuğuyum ailem eşime çok düşkün çok bağlı çünkü onlara göre mükemmel eş neden derseniz devlet memuru güler yüzlü saygılı evine ve eşine bağlı daha ne olsunmuşmuş....neyse konuya geleyim eşim devlet memuru aynı zamanda ek iş yapıyor güzel para kazanıyor lakin paranın kıymetini bilmeyen biri ogün kazandığını o gün harcar hesapsız bi adam sürekli araba değiştirir kılık kıyafet alır maaşı ile ben ve evin geçimi sağlanıyor ben çalışmıyorum dışarda kazandığı parayla da araba değiştir lüks telefon al arkadaşlarla masa kur ye iç bişey dediğim zamanda neyin eksik oluyor benim bi hayatım bi özelim olmasın mı tasma tak bana oluyor son 6 aydır bıraktım peşini maaş harici bişey görmedim 2 yıldır ne evime ne kendime bişey almadım tatile bile gitmedim o arkadaşı ile iş gereği il dışına çıkmıştı hazır gitmişken bi hafta kalalım dedi ok dedim bi kadınla yıl içinde beni aldattı kadınla lüks mekanlarda yedi içti gezdi bildiğim halde sustum sonra kadın bunu aldattı bu bunu hazmedemedi bi gece geldi benim bildiklerimi bilmiyormuşum gibi bana itiraf eddi tabi bildiğimi belli etmedim çok ağladı yalvardı klasik erkek savunması cinsellik yaşamadım kısa sürede görüştüm dedi ama ben zaten biliyordum aylardır o kadınla birlikte olduğunu kadını sosyal medyadan takibe almıştım eşim ne zaman eve geç gelse kadın o gece o lüks mekanlardan canlı yayın ve fotoğraf atıyordu tabi eşim görünmüyordu bunlarda ama ben masanın üzerinde duran çakmak tan telefondan bile Anlıyordum hatta bi gün kadın canlı yayın yaparken kasıtlı eşimi aramıştım masanın üzerinde telefonun çaldığını gördüm kan kustum kızılcık şerbeti dedim ona hiç belli etmedim neden göz göre göre sustun diyeceksiniz bilmiyorum Rabbim bana bi sakinlik verdi oysaki konuşan bağıran kavga eden bunları asla kabulkenemeyecek bi kadındım ama o dönem ne olduysa belki şaşkınlıktan belki kırılmışlıktan sustum onunla kavga etmeyi bile canım istemedi..Allaha sığındım birbirlerinden bulsunlar belalarını bana yaşattığını yaşasın dedim aynısını yaşadı kadın bunu aldattı bana yaptığı sadakatsizliği okadında ona yaptı zaten biliyorum ki onun farkında olduğu için gelip itiraf edip yalvarmaları tövbe etmeleri oldu..konuyu kapattım yine içimde ettim kavgamı küfrümü 1 yıldır bana vakit ayırmadı maddi manevi yanımda olmadı şu 6 aydır işleri kötü ve bu sabah durup dururken senin yüzünden battım işlerim kötüye gitti dedi param pulun kalmadı kuruttun beni dedi çok şaşırdım ben mi yaptım ne yaptım dedim yok işe giderken hayır duası yapmamışım onun içip gezmesine arkadaşlarına karışmışım işin gücün rast gelsin dememişim benim içindeki fitne ve fesatlık onu batırmış....aaaaa Tabi patladım ben artık son damlaydı o itiraf olayında söykeyemediklerimi tek tek söyledim ben evimde senin maaşınla hem kendimi hem evini geçindirirken bu evde arımla namusumla oturup seni beklerken geceleri sen başkasına kocalık yaparken ben sadece namaz kıldım Allaha sığındım senin ıslah olman için dua ettim ne verdiysen onunla yetindim senin yakandaki üzerindeki fondöten izlerini ağlaya ağlaya temizledim bir gün bile yüzüne vurmadım sen lüks arabada lüks mekanlarda o oros....la gülüp eğlenirken ben tasarruf olsun diye kombiyi kapattım dedim sadece gözleri doldu tamam sus sus dedi uyukladı yine sürekli suratıma baktı durdu yeter ağlayıp daha fazla beni ezme dedi....boşan bırak diyenlerde haklı ama adam her konuda kendini haklı çıkartıyor boşanalım deyince suçlu ben oluyorum bana yaranamamışmışşşş ailem başka dert dışarda adammı varmış herkesin kocası sorunluymuş kimi alkolikmiş kimi kumarbazmış kimi huysuzmuş şımaran benmişim ailemi üzmemek için bu adama katlanıyorum çünkü annem kalp hastası en ufak bişeyde çarpıntım oldu yok sen beni öldüreceksin....offff offff Allaha sığındım madem ben bunu boşayamıyorum Rabbim ıslah etsin çok beddua ettim birbirimizden bulun belanızı dedim buldular işin gücün rast gitmesin dedim gitmedi çünkü o işden kazandığıyla beni aldattı yedi içti gezdi Rabbimin adaleti tecelli etti hiç te pişman değilim ettiğim beddualardan halende ediyorum Rabbim beni sana değil seni bana muhtaç etsin inşallah...Adam halen hatalı benim haksızlıklar yaptım de üzdüm yedim içtim gezdim paranın hesabını yapmadım sen de mağdur oldun deniyor haksızken halen beni suçluyor..
Son düzenleme: