• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her haftasonu kayinvalideye gitmek zorundamıyım

Sevdayolum

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
36
8
31
Merhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.

Merhaba cumartesi günü bile çalışmama rağmen kayınvalide herhaftasonu gelin diye ariyo. Bi pazar var hem çocuk hem ev işleri derken kendime vaktim kalmiyo ve ben bu durumu eşime anlatamiyorum. Annem babam çocuğu özlemiştir diyo ama oraya gidincede çocukla ilgilenen yok..Evden daha çok yoruluyorum orda..az önce kv yine aradi anne daha çamaşır asmadm çocuk yeni uyudu dedim uyanınca gelin diyo. Ay sinir oluyorum ya eşimde smdi tutturdu biz niye köye gitmiyoruz diyo sen git diyorum çocuğu kendim getiremem diyo daha nasl anlatabilirim eşime derdimi.
Açık açık istemiyorum diyin 🤷 bize zaman kalmıyor dinlenmek uzanmak istiyorum ev işlerini hafifletmek istiyorum diye ekleyin.
2 hafta 3haftada bir gitseniz daha iyi bunu anlatmaya çalışın

Diyorum çamaşır asmadm daha ütü yapcm yarın iş var diyorum yoruldum diyorum annesi aradığı için vicdan yapiyo.

Şöyle de yapabilirsiniz. Eğer kadrolu çalışmıyorsanız işten ayrılacağım eve çocuğa vakit ayıramıyorum diye gözdağı verin

Kayınvalideniz laftan anlayacak biriyse arayıp anne ben yorgunum her hafta gelmek beni çok yoruyor deyin. Yok anlamaz diyorsanız eşinize annene gitmeyelim demeyin ama farklı bir plan yapın. Hayatım bu cumartesi şuraya gidelim mi deyin çocugu sinemaya götürün gezmeye gidin. Yada deyin çocugu annenlere bırakalım başbaşa vakit geçirelim. Kocanızın aklını başından alın bidaha sizi kayınvalideye götürmek istemesin😂😂😂

Gitmek zorunda değilsiniz.

Madem çok istiyor paşa hazretleri pazar sabahtan akşama kadar yaptığınız bütün işleri o yapsın.

Ütü yapacağım diyorsunuz mesela. Yapmayın köye gidersek yetişmez al sen yap bitince gideriz diyin. Gidince de çocukla ilgilenmem bugün benim tatil günüm özleyenler sevsin ilgilensin diyin.

Gitmek zorunda değilsin eşini alıştırmışsın onları da. Dolaşmak istiyorum de alışveriş yapıcam de birşeyler bul yani.Eşin istediği kadar surat yapsın alışır böyle.
Bendeki de aynı.Evleneli 3 gün olmuş sabahım köründe arardı kahvaltıya gelin diye.Haftaiçi çalışıyosunuz bundan sonra her pazar bize geleceksiniz diye emrivakiler filan.Eşimle çok tartıştım kv deye de dedim benim bir pazarım var uyumak ve eşimle dolaşmak istiyorum diye.istedikleri kadar laf ettiler surat yaptılar umrumda olmadı.Kimsenin size istemediğiniz birşeyi yaptırmasına izin vermeyin. Yapamıyorsanız da fırsata çevirin.
Şu anda da eşimle dolaşıyorum bebeğim var onu da kv deye bırakıyorum işimiz bitince bebeği almaya gidip yemeğimi de onda yiyip kalkıyorum.Siz de yapabilirsiniz yakın oturuyorsa.

Çocugunu sabah eşinle oraya yolla işim bitince gelirim de gitme.
Diğer haftada cumartesi akşamdan anne yarın yardıma gelirmisin çok iş birikti çoçuga bakarsın de. Büyük ihtimal gelmez.
Öbür hafta git ama pazartesi gün içinde de ara dün sizdeydim işlerimi yetiştirmedim. Akşam size yemege gelicez agır bi yemek iste.
1 ayın sonunda telefonunu açmaz 😁

İstemiyorum demiyor musunuz açık acik kocaniza

Back