tamam haklısın ben yalan söylüyorum lütfen kusura bakmHaberim yoktu, benm adıma konusma. Ben dun aksam en son okudum yazdım. Beni su an farkında mısın?? Haberim olsa sormazd neden sıram değişti diye.
Senin bu yaptığın düpedüz terbiyesizlik. Ceza almışken bir sey yazamadım doğal olarak. Düm de durumu bildirip okuyamadıklarım icin ozur diledim. Tutturmussum haberin vardı diye, haberim yoktu. Icin rahatsa sorun yok. Ben siramin degismesine bir sey demedim sadece sordum neden degisti diye l. Tekrar diyorum, haberim yoktu, takip edemedim dun kayinvalidemlere asure goturmeye gitmistik sadece dua ettigimi yazdm baska bir seye bakamadim
uzatacak bir şey yok kızlar helalleşin bi yanlış anlaşılma olmuş işte kalbinizi bozmayın ,Senin bu yaptığın düpedüz terbiyesizlik. Ceza almışken bir sey yazamadım doğal olarak. Düm de durumu bildirip okuyamadıklarım icin ozur diledim. Tutturmussum haberin vardı diye, haberim yoktu. Icin rahatsa sorun yok. Ben siramin degismesine bir sey demedim sadece sordum neden degisti diye l. Tekrar diyorum, haberim yoktu, takip edemedim dun kayinvalidemlere asure goturmeye gitmistik sadece dua ettigimi yazdm baska bir seye bakamadim
Ya vallahi haberim yoktu. Alt tarafi sordum siram mi degisti diye ne var bunda Allah aşkına? Bilsem sorar miyim? Ters bir sey de yazmadim ki sorarkenuzatacak bir şey yok kızlar helalleşin bi yanlış anlaşılma olmuş işte kalbinizi bozmayın ,
kızlar artık bu listenin son halidir ve değişiklik kesinlikle ama kesinlikle yapılmayacaktır
1- rica ediyorum ne olur artık sayı vs. ile ilgili yorum yapılmayacaktır
2- günde 1 kişiye 313 okunacaktır ve kesinlikle bu kural değişmeyecektir
3-saat sınırlaması yoktur okuyanlar S Sargoz okudum yazacaktır
4-mazaretli olan ve mazareti bitenler hergün bildirecektir
5-isteyenler mazaretli arkadaşlara okuyacaktır
6-isteyenler fazla kalan sayıyı okuyacaklardır
7- okumalar bitmeden ve sıradaki kişye geçilmeden okuma yapılmayacaktır
8- 2 listeye mazretsiz şekilde üstüste okuma yapmayan yani 2 gün üstüste dönüş yapmayan liste dışı kalacaktır
listemiz kapatılmıştır
@minnoskabarıkkek için okuyoruz
kişi başına düşen sayı : 9 (yeniden 32 kişi olduk)
fazla sayı :25
1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
3- @Patronicee okudu
4- @buttrfly okudu
5- @basbelasiyimm okudu
6- @ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek okudu
8- @braindamage okudu
9- @ebruli-- (mazaretli) @Ravzatugba
10- @Sealand okudu
11- @mini87 (mazaretli) S Sargoz
12- @Ravzatugba okudu
13- @hasbeee (mazaretli)QueenOfEagle
14- @kitapseverim okudu
15- @zeyneplivadi okudu
16- @ikihayat okudu
17- @-Mahperi- okudu
18- @Denas14__
19- @tubatesbih okudu
20- @damla_22 okudu
21- @EnHarbiKiz okudu
22- @lily86
23 - @eilenn okudu
24- @muhat okudu
25- @merve1603 okudu
26- @sevdakusum okudu
27- @guzbahar okudu
28- @meleek9090
29- @cider13
30- @esimaa okudu
31- @mhnds_
32-@esma73 okudu
33 -QueenOfEagle okudu
@minnoskabarıkkek in duası:Allahım aileme ve tüm ümmet Muhammet e sağlık ver, kızımi hayırlı bir evlat olarak yetisterebilmeyi nasip et.evimize bolluk bereket ver haram kazanctan uzak tut.iyi bir yere atanmayi nasip et.
okuyanlar S Sargoz okudum yazsın
@meleek9090 aynı gün için de dönüş yapmdıgı için surası değişecektir
QueenOfEagle dönüş yapmadıgı için sırası değişecektir bu son uyarıdır
ilk sen demedin mi sorun olacaksa sil diyeBen de okuyamadigim icin sordum zaten ben neden degistiriyorsunuz demedim ki sordum sen yazinca da tmm dedim mesajlastik da seninle. Sen rahatsiz olduysan cil demeye basladin. Rahatsiz olmadim da sormamdan dogal ne var?
neyse hakkını helal et benim hakkım helal olsun ama artık yapacak bişey yokBen de okuyamadigim icin sordum zaten ben neden degistiriyorsunuz demedim ki sordum sen yazinca da tmm dedim mesajlastik da seninle. Sen rahatsiz olduysan cil demeye basladin. Rahatsiz olmadim da sormamdan dogal ne var?
ne yapayım şimdi herkesin gözünde nasıl bi duruma düştüğümün farkındamısın tamam yeniden ekliyorum ama ne terbiyesizliğim kaldı nede anlayışsızlığımOnları okumadım diyorum anlamak mı istemiyorsun? Isim vardi okumadim, bugun de dikkatimi cekti sordum. Bunun icin silmen dogru mu sence?
evet olmaması gereken bişey yaptın 2 listeye okuma yapmadın ki kurallarımızı biliyordunSen listedekiler gorurse sorun olur dedin sanki olmamasi gereken bir sey yapmisim gibi, ben de ondan dedim. Neyse sil ya, ama sen bu sekilde bos yere cok okuma bence. Resmen haksizlil yapyosn su an. Allaha havale ettm seni. Ben beni basa al falan demedim, siramin neden degistigi soylediginde bi sey demedim farkndaysan.
İYİ madem ALLAH bilsin canımSen listedekiler gorurse sorun olur dedin sanki olmamasi gereken bir sey yapmisim gibi, ben de ondan dedim. Neyse sil ya, ama sen bu sekilde bos yere cok okuma bence. Resmen haksizlil yapyosn su an. Allaha havale ettm seni. Ben beni basa al falan demedim, siramin neden degistigi soylediginde bi sey demedim farkndaysan.
artık konuma yazma çünkü konu dışı yorum yasakİYİ madem ALLAH bilsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?