Hanımlar, listemiz bitti sayılır. Sayılır diyorum çünküLuna28 adlı arkadaşımız henüz bildirim yapmadı okuduğuna dair. Okuyunca haber verecektir diye ümit ediyorum.
Şimdi, Sargoz arkadaşımız sanırım üyelik iptali yaptırmış. Bende listeyi bitirmek adına geçici olarak devralmıştım listeyi. Listeyi yeniden hazırlayamayacağım ben. Çok yavaş ilerliyor çünkü. Sizlerden biriniz devralıp devam ettirmek isterse olabilir tabi. Ama ben çıkıyorum listeden. Allah hepinizden razı olsun, Cümlemizin duaları kabul olsun İnşaAllah. (Amin) Hakkınızı helal edin.
1-yumiti
2- H Hayalimi_yasarken
3-Lale kozan
4- @_asmunikal_
5- C Camille_claudel
6- @Ecrin ensar bebek_elif
7-whiterose00
8-Luna28
10 -yorgun anneanne
Bnde cikmak durumndayim cnmHanımlar, listemiz bitti sayılır. Sayılır diyorum çünküLuna28 adlı arkadaşımız henüz bildirim yapmadı okuduğuna dair. Okuyunca haber verecektir diye ümit ediyorum.
Şimdi, Sargoz arkadaşımız sanırım üyelik iptali yaptırmış. Bende listeyi bitirmek adına geçici olarak devralmıştım listeyi. Listeyi yeniden hazırlayamayacağım ben. Çok yavaş ilerliyor çünkü. Sizlerden biriniz devralıp devam ettirmek isterse olabilir tabi. Ama ben çıkıyorum listeden. Allah hepinizden razı olsun, Cümlemizin duaları kabul olsun İnşaAllah. (Amin) Hakkınızı helal edin.
1-yumiti
2- H Hayalimi_yasarken
3-Lale kozan
4- @_asmunikal_
5- C Camille_claudel
6- @Ecrin ensar bebek_elif
7-whiterose00
8-Luna28
10 -yorgun anneanne
Canim ben yeni liste açmayacagim. Siz isterseniz devam edevilirsiniz, katilan olursa.Arkadaslar listemiz bitmis, tüm dualarimiz kabul olsun ins. Hakkinizi helal edin
COLIN yeni listede tekrar olmak isterim
aaa nie açılmayacak yeni liste ki yaaCanim ben yeni liste açmayacagim. Siz isterseniz devam edevilirsiniz, katilan olursa.
canım çok yavaş ilerliyor bu liste. Ondan yani. Ben yeni bir topik açmayı düşünüyorum ama şu an sadece düşüncede. Bakalım faaliyete geçersem seni etiketlerim.aaa nie açılmayacak yeni liste ki yaa
taman o zamancanım çok yavaş ilerliyor bu liste. Ondan yani. Ben yeni bir topik açmayı düşünüyorum ama şu an sadece düşüncede. Bakalım faaliyete geçersem seni etiketlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?