Bencede öyle si makbul ama katılım olur mu bilmemcanım ben katılmak isterimde bu şekilde çok düzensiz olmzmı,mesela hergün bir kişiye 313 okusak paylaşarak,yeterli sayıda arkadaş gelecektir hem kısa sürede bitince daha makbul olur inşallah,313 çok değil 10 kişi olsak rahat okuruz
olur olur diğer dua topiklerinde bildirsen çok katılım olurda nasıl bildirilir inan hiç anlamam yoksa ben yazardım biraz bekleyelimBencede öyle si makbul ama katılım olur mu bilmem
Tamamolur olur diğer dua topiklerinde bildirsen çok katılım olurda nasıl bildirilir inan hiç anlamam yoksa ben yazardım biraz bekleyelim
Tamam madem kuzumIlk kendi adini yaz cunku konuyu sen acmissin..2.whitepearll olsun..3.ben olayim
Ben basliyorum arkadasim okumaya bos oturmaktan iyidir rabbim dualarini kabul eylesin..Dileklerimiz için 313 Ayetel kürsi
1- S Sargoz
2- @WhitePearl
3-Patronicee
Duam :
Kocam la huzur ve mutlulugumuz daim olsun eskisi gibi muhabbet ve sevgi dolu olsun oğlumun huzursuzlugu geçsin ve Yuvam dan huzur saglik bereket mutluluk eksik olmasın
Allah razı olsunBen basliyorum arkadasim okumaya bos oturmaktan iyidir rabbim dualarini kabul eylesin..
Tam bilmiyorum kuzum ama regl döneminde okuyamiyorsun bildigim kadarıyla abdesti al niyetini temiz tut ama bir arastirmak lazım yanlış bilgi vermek istemem ben bu gece boy abdesti mi alip okuyacam inşaallah yarin sabah başlayalım isterseniz[/QUOTE][QU OTE="Patronicee, post: 43097256, member: 680672"]Ya birsey sorcam illa abdest alip mi okumamiz lazim ben 12 saat is yerinde oluyorum orada okucam o yuzden???
Tskler..kuran dan okumicam ben ezberden..İhlas-ı Şerif ve Ayetül-kürsi Kur'an-ı Kerim surelerindendir ve Ayetttir.Namaz abdesti yokken Kur'an-ı kerime dokunmadan ezberden okumanın bir sakıncası yoktur.Abdestsizken sadece Kuran-ı Kerimi eline alarak okumak (ayete dokunmak) haramdır.Fakat ezberden okumanın sakıncası yoktur.Peygamber (S.A.V.)Efendimizde okumuşlardır.Salevatı şerife ayet olmadığı için okumanın zaten bir sakıncası olmaz.
Ancak gusül abdesti yokken yani cenabet halinde ezberden dahi olsa, ve kadınların adet (hayız) dönemlerinde ezberden dahi okuması caiz değildir.Bilakis Haramdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?